M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi renkahenk
bende bugün aldım çam terebentin yağını bu hafta boş bi günümde kullancam işe yarıcakmı bakalım bi kaç uygulama sonra yazarım :=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çam terebentin şampuana koyunca biraz sulandırır.anladıgım kadarıylada zaten doğru almışsın.:dance::dance::dance:
arkadaslar biz bunu ailece denedık bunun esansı yani şampuanın içine katılan ozelıkle boyalı sacları plastık gıbı yapıyor bunun yağını kullanmak gerekıyor ozaman işe yaradı bizde acaip uzama oluyor bana kalırsa işlem görmüs saçlarda yağını deneyin
kaşlar içi bi çözümünüz varmı benimde kaşlarım döküldüarkadaşlar lütfen çok rica ediyorum bi bilginiz varsa benimlede paylaşın bunun e kadar kötü bişi oolduğunu yaşamayn anlamaz süekli kalemle boyamak zorundayım[/QU
ay canım kıyamam sana senağlama bak hint yağı ve badem yağını karıştır eşit miktarda biraz da zeytin yağı yap bu karışımı kaşlarına sabah akşam sür bak inşallah işe yarıcaktır acil şifalar a.s.
arkadaşlar bben aktara karınca yağı sormaya gittim tüy döktüğünü duymuştum adam dediki çam terebentin ve ısırgan yağı karışımı daha etkilidir tüy dökmede.inanamıyorum saça sürüldüğüne.bence yapmayın.
ben fısfıs şişesinin içine boşalttım yağı ve direk saç diplerime püskürttüm şimdi ise diplerde bir uyuşma var bunu hissedebiliyorum inşallah dökülmez yaw korkmaya başladım şimdi..
Ya şampuana ne kadar karıştırmak gerekir...mesela 250 ml şampuana ne kadar karıştırmalıyız