aRKADAŞŞALR bende kullandım şampuana karıştırıp kullandım banyodan çıkınca kendimden korktumsaçlarım inanılmaz sertleşti tiftif tiftif oldu we halen dkülmekde ilk kullnadığım içinmi öle olduki dewam edeyimmi bilemdm belki zamanla işe yarar bendede
ya arkadaşlar saçımındaki dökülme azalmadı hatta arttı diyebilirm neden böle oldu ikinci yıkayışım benim aldığım şişedede esans yasıo
Saç dökülmesi için çamterebentin yağınıda önerebilirim ben kullandım ince telli ve çok az saçım vardı üstelik çok dükülüyordu. Çamterebentin sayesinde dökülme azaldı saçlarım biraz daha dirileşti ve daha çabuk uzadı. Aktarlarda ve eczanelerde bulabilirsiniz. Kokusu biraz kötü ama sonuca değer. Şampuanınıza katabilirsiniz veya ben uğraşabilirim diyorsanız saçdıplerinize sürmek daha faydalı olur.Sağlıkla güzellikle kalın :içelim:
geçmiş olsun cnaım bazen sanki kuaförler nadına yappıuyo yaaa .sen badem yağına hint yağı karıştır 2 saat bekle ve çam terebentinli şampuanla yıka canım hint yağı daha çabuk uzatıyo saçı çünkü kolay gelsin :teselli:merhabalar.....geçenlerde saçıma kat verdirmek için kuaföre gittim ve uçlarından kesmemesini sadece biraz kat atmasını söyledim....gitmez olaydım yaaa offf kısacık yaptı saçlarımı güya boyuyla oynamadı....ağlıycaktım o an nerdeyse o an tuttum kendimi ama eve geldikten sora bi güzel ağladım özelnle uzatmaya çalıştığım saçlarım gittiiişimdi çam terebentini badem yağıyla karıştırdım saçlarımda bekletip yıkıyorum haftada 3 kez ama ne kadar zamanda ne sonuç vericek yani kaç cm uziycak ne kadar sürede???kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden çom tşkkür ederiiimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?