Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi renkahenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
okuyorum okuyorum bir türlü cesaret edemiyorum çam terebenti ve enteleyi kullanmaya
kızlar daha önce saç için tedavi gördüğüm için çok kötü psikoloji onun için yine dökülmeye başlarsa kahrolurum çünkü çok zorluklar çektim hastalıktan....
ben en iyisi hint yağı baden yağı kullanıp masaj yapayım...
Allah korusun bana yaramayabilir....
ama burda bi arkadaş tavsiye etmişti...
şampuanınızın içine 2 tatlı kaşığı bal atın diye onu denedim mükemmel bişiy şaçlarım yumuşacık oldu kabarmıyor yıpranmalarada iyi geliyo hatta eşimde bal kattığım şampuanı kullanıyo :)

çam terebentini sürdüm kafama
çok yanıyor
normal bir durum mu yıkamalımıyım ????

ilk sayfalarda bir arkadaş bahsetmiş biraz yanma ve uyuşma hiss uyandırır diye.
görmemiştim içim rahatladı.
hayırlısı :)
sırnaşık şey:içelim:

Son düzenleme:
ya kızlar anlamadım çam terbentin yağmı yokasa esansmı ben aldım esans yazıyo ustunde kafam karıstı yardımcı olursanız sevınırım

arkadaşlar bu hint yağı ve entele doğal saç renginde bi koyulaşma ve saç telinde bi kalınlaşma yapıyor mu? hint yağlarının açık renklerde koyulaşma yaptığını okumuştum bi sitede.benim saçımda açık kestane.yani arada bi ton. kullanan arkadaşlar gözlemlerini paylaşırsa çok sevinirim.

aRKADAŞŞALR bende kullandım şampuana karıştırıp kullandım banyodan çıkınca kendimden korktumsaçlarım inanılmaz sertleşti tiftif tiftif oldu we halen dkülmekde ilk kullnadığım içinmi öle olduki dewam edeyimmi bilemdm belki zamanla işe yarar bendede

arkadaşlar, ben bugün doğal ürünler satan bi mağazaya gittim,sordum bu çam terebentini. bana kuru saçların kullanmaması gerektiğini söyledi.daha da kuruturmuş.

ben memnun kaldım bu çam terebentinden..şampuana karıştırıp kullanıyom bayadır dökülmesini azalttı saçımın

arkadaşlar bende bugün aldım ama bişi öğrenmek istiyorum çam terebentin esansı diyo benm aldığımın üstünde bi fark varmıdır acaba?

ya arkadaşlar saçımındaki dökülme azalmadı hatta arttı diyebilirm neden böle oldu ikinci yıkayışım benim aldığım şişedede esans yasıo

aynı sorun bendede oldu sanki saçlarım elime yapışıyordu:sm_confused:benim saç yapım kuru
saç diplerime değdirmeden saç kremi kullanıyorum iyi oluyor saçlarıma sanki canlılık verdi memmunum
teresan bitki özlü şampuan aldım ve çamterebentini karıştırdım tavsiye ederimyerimseniben

bende bugün başlıyacağım bakalım inş. iyi gelir

ya arkadaşlar saçımındaki dökülme azalmadı hatta arttı diyebilirm neden böle oldu ikinci yıkayışım benim aldığım şişedede esans yasıo

gereğinden fazla koyasan sertleştiriyo ben bayadır kullanıyorum çok memnunum yastığımda topak topak saçlar toplardım sabahları şimdi hiç ama hiç dökülmüyo

verdiğin bilgi için sağol. çok iyilik yaptın bana .benimde saçım dökülür ve cansızdı

çok kötü bir kokusu var aldım ama kullanamadım.

meraba arkadaşlar. çam terebentinini şampuana karıştırmak yerine direk saçıma sürsem saç çıkması için daa etkili olurmu??

Kızlar bende şampuanıma koyuyorum .artık saçlarım dökülmüyo çok dökülüyodu önceden saçlarım .Şimdi birkaç tel.nazar değmesin.Vede çam terebentini sampuana koyduğunuzda .şampuanın içindeki zararlı maddeleri öldürüyomuş

Kızlar kokusu dediğiniz kadarda kötü değil ya.Çam kokuyo işte

merhabalar.....geçenlerde saçıma kat verdirmek için kuaföre gittim ve uçlarından kesmemesini sadece biraz kat atmasını söyledim....gitmez olaydım yaaa offf kısacık yaptı saçlarımı güya boyuyla oynamadı....ağlıycaktım o an nerdeyse o an tuttum kendimi ama eve geldikten sora bi güzel ağladım özelnle uzatmaya çalıştığım saçlarım gittiii şimdi çam terebentini badem yağıyla karıştırdım saçlarımda bekletip yıkıyorum haftada 3 kez ama ne kadar zamanda ne sonuç vericek yani kaç cm uziycak ne kadar sürede???kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden çom tşkkür ederiiimm :)))

geçmiş olsun cnaım bazen sanki kuaförler nadına yappıuyo yaaa .sen badem yağına hint yağı karıştır 2 saat bekle ve çam terebentinli şampuanla yıka canım hint yağı daha çabuk uzatıyo saçı çünkü kolay gelsin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…