R
renkahenk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi renkahenk
Çam Terebenti Yagi
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
İçeriği : Buhar distilasyonu yöntemiyle elde edilir. Yagi alinacak bitkinin yetistigi topragin özellikleri, yetistigi ortamin iklim sartlari, bitkinin toplama zamani, kurutulma sartlari bitkisel yagin renk ve kokusunu etkilemektedir. Bu sebeble standart bir koku ve renk gözlenmeyebilir, farkliliklar olabilir.
Faydaları : Saçı besler, dökülmesini ve kepek oluşumunu engeller. Saç diplerini kuvvetlendirir.
Kullanım Alanları : Saç için kullanılır.
Kullanım Önerileri : Saçlar için susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yapılarak kullanılır. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanılabilir.
Uyarılar : Baz yağlar olmaksızın tek başına kesinlikle kullanılmamalıdır. Gözle temas ettirilmemelidir.
Cesitli markalarin degisik siselerde cam terebentin yaglari mevcuttur
Saç dökülmesi için çamterebentin yağınıda önerebilirim ben kullandım ince telli ve çok az saçım vardı üstelik çok dükülüyordu. Çamterebentin sayesinde dökülme azaldı saçlarım biraz daha dirileşti ve daha çabuk uzadı. Aktarlarda ve eczanelerde bulabilirsiniz. Kokusu biraz kötü ama sonuca değer. Şampuanınıza katabilirsiniz veya ben uğraşabilirim diyorsanız saçdıplerinize sürmek daha faydalı olur.Sağlıkla güzellikle kalın :içelim:
Son düzenleyen: Moderatör: