Saç Uzatma Yöntemleri çam terebentin esansı kullandım mucizelerine inanamadım

cnm cam terebentın yagını tek basına sursek nasıl olur ıcıne de bıkac damla badem yagı bı kac damla zeytınyagı falan ne dersın ?? ıse yararmı ??

Tek başına sakın sürme canım tek başına çok zararlı olduğunu kullanılmaması gerektiğini defalarca okudum diğer bahsettiğin yağlardan birkaç damla değilde çam terebentinden daha fazla katmanı öneririm çam terebentini damla hesabı eklersin mesela 100 ml bakım yağı yaptıysan 10-15 damla kullan ben 200 ml durulanmayan saç bakım suyu yaptım ve içine 10 damla kadar çam terebentin esansı ekledim :)

Umarım güzel sonuçlar alırsın canım bende kullanıyorum bakalım sonuçları etkilerini paylaşıcam bütün uygulamalarımın :)

hyp_93 cnm pekı ben her hafta taze taze yapıyım sacıma dıyorum her gun yapmıcam cunku haftada bı yeter bana o zaman bı cay bardagı zeytınyagı 5 damla badem yagı 3 damla falan da cam terebentın yagı nasıl oluR ??

Saç bakım suyunu önericektim ama haftada bir yapıcaksan saç bakım yağı oluştur canım badem yağını damla hesabı yapma bence en az miktar olarak bi çorba kaşığı ekle çam terebentinide yaptığın karışımın çokluğuna göre ayarla en azından 5-6 damla ekle öyle uygula canım :)

Son düzenleme:

cok tesekkurlşer cnm ya ılgın ıcın cok cok sagol
cnm zeytınyagı yumurta sarısı karısımıma baslıcam tekrardan ben annem o maske sacını daha guzel gosterıyodu dedı benım de aklımı celdı evde yagla doldu zaten :))))))) bı debadem yagı da atcam bı yemek kasıgı falan cam terebentın atmıcam ben de degısıklıklerı yazıcam buraya cnm benım cok sagol vala ama ole cok yag ole cok bakım varkı en azından evdekılerı degerlendırıcem bı daha bı daha yag almayım dıyorum :18::18:

bende çam terebentin esansını şampuanıma katıp kullanıyorum hem çok uzamasına yardımcı oluyo hemde umuşacık olyo :)

cam terebentını sacınızdan mutlaka yıakyın bence cunku kurutma gıbı bır etkısıde var.en yaygın kullanım seklı buyuk boy sampuana 1 kapaga yakın dokup kullanmak veya yag bakımınızın ıcıne bır kac damla dokup kullanmaktır dırek temas zarar verır dıye bılyorum kızlar

Sampuanlarinda yada bakim kurlerinde cam terebentini kullanan arkadaslar aldiginiz sonuclardan memnunmusunuz?
Ben internetten buldum ve aldim ve sampuanima ekleyerek kullanmaya basladim. Umarim iyi sonuc alirim.
Bunu her yikamada mi kullaniyorsunuz yoksa haftada bir iki kez filan mi :44:

Ben şampuanımın yarısını ayırmıştım
İçine bi diş sarımsak rendelemiştim o şekilde kullanıyordum
Dün çam terebentin esansı aldım
Bir kapak kattım içine
Az önce saçımı yıkadım
Şampuanım kremsiz olmasına rağmen sanki krem kullanmışım gibi yumuşacık yaptı
Çok hoşuma gitti bu durum tabi :)
Sonuçta saça bakım yaptığı kesin bişey
Kullanıcam bakalım bi süre uzatacak mı merak ediyorum
Bu arada saçlarım kurudur

Senin adina sevindim cnm umarim uzamasina da yardimi olur. Ben sinameki ve turplu su bakimi yapiyorum sampuanima da cam terebentini kattim ama henuz mucize bir uzama olmadi((

bende denemek istiyorum yagınımı alayım losyonunumu bırde losyonunu nasıl kullanabılırız ? benım saclarım kendımı bıldım bılelı yavas uzuyor cok sıkılıyorum uzun ıstıyorum ıkısınıde kullansak nasıl olur acaba?

ben kullandım çam terebentini ama saçlarımı kazık gibi yaptı.şampuanıma koymuştum hiç kullanamadım şampuanımı.hiç iyi gelmedi. sanırım herşey herkesin saçına iyi gelmiyor

Cam terebentinin ingilizce ismini bilen var mi icinizde kizlar?
Nasil birsey bu yag nerelerde satiliyor bizim buralarda aktar falan yok ingilizce ismini ogrenip internetten siparis vermeyi dusunuyorum.

Cam terebentinin ingilizce ismini bilen var mi icinizde kizlar?
Nasil birsey bu yag nerelerde satiliyor bizim buralarda aktar falan yok ingilizce ismini ogrenip internetten siparis vermeyi dusunuyorum.

Çam terebentin olarak değilde, çam esansı olarak arasan belki daha kolay bulursun,

ısırgan şampuanımın içine bikaç yağla birlikte çam terebentin de koydu aktar.bikaç aydır kullanıyorum. dökülmeye iyi geliyor ama uzatmaya etkisi yok. bikaç haftadır dax kullanıyorum hızlı uzamasını sağlıyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…