- Konu Sahibi akasyapapatya
-
cnm cam terebentın yagını tek basına sursek nasıl olur ıcıne de bıkac damla badem yagı bı kac damla zeytınyagı falan ne dersın ?? ıse yararmı ??
ben de başladım çam terebentin yağına salı günü yıkadım saçımı bugün yine yıkayacağım umarım işe yarar saçlarım hızla uzasın istiyorum sonuçları yazacağım perçemlerimi ölçtüm salı günü ordan anlayacağım uzayıp uzamadığını
Saç bakım suyunu önericektim ama haftada bir yapıcaksan saç bakım yağı oluştur canım badem yağını damla hesabı yapma bence en az miktar olarak bi çorba kaşığı ekle çam terebentinide yaptığın karışımın çokluğuna göre ayarla en azından 5-6 damla ekle öyle uygula canım :)
Ben şampuanımın yarısını ayırmıştım
İçine bi diş sarımsak rendelemiştim o şekilde kullanıyordum
Dün çam terebentin esansı aldım
Bir kapak kattım içine
Az önce saçımı yıkadım
Şampuanım kremsiz olmasına rağmen sanki krem kullanmışım gibi yumuşacık yaptı
Çok hoşuma gitti bu durum tabi :)
Sonuçta saça bakım yaptığı kesin bişey
Kullanıcam bakalım bi süre uzatacak mı merak ediyorum
Bu arada saçlarım kurudur
evet bu yağ gibi değil su gibi bişey elinizde emilip gidiyor yağ gibi kalmıyor kokusu çam ağcı gibi keskin bir koku ama sonuçta çam kokusunu herkez beğenir kötü bir koku değildir tabi tercihe dayanır kullandıktan sonra yıka yada krem gibi saçında dursun isteğe bağlı
Cam terebentinin ingilizce ismini bilen var mi icinizde kizlar?
Nasil birsey bu yag nerelerde satiliyor bizim buralarda aktar falan yok ingilizce ismini ogrenip internetten siparis vermeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?