- 18 Ekim 2011
- 613
- 158
- 73
- Konu Sahibi akasyapapatya
-
arkadaşlar ben daha önce çam terebentin yağı kullanmıştım 1 sene önce saçım omuzlarımdan bel çukuruna kadar uzamıştı bu kez yaklaşık 1 ay önce çam terebentin esansı aldım sdece 1 kere esanslı şampuan kullandım 1 ay sonra saçım çene hizasındayken şimdi omzumu heçmiş artı masaj şekinde bugün ilk kez uyguladım ve saçımdaki yumuşaklığa fönlü gibi görüntüsüne ve tel tel ayrılmasına inanamadım ve yağ gibide cıvık cıvık olmadı saçımda emildi gitti krem gibi yani ve saçım şuan pamuk gibi elim kayıyo gidiyo tavsiy ederim bu çam esansı çam sakızıyla yapılıyor yani yenilen birşey olduğuna göre zehirlenme yapmaz diye düşündüm tarifesindede yazıyor zaten masaj olarakta kullanılıyormuş
şimdi biz bayanlarda şu var bir bakım ürününü ve ya her hangi bir bakımı yapığımızda ilk seferde sonuç alamadığımız zaman onu bırakıyoruz halbuki tam tersi bir kaç kere denemeden sonuç alamassınız ben saçıma direk sürdüm her yerine iyice yedirdim bu gün sadece 2 tel saçım döküldü öncesinde avuç avuçtu ünde 100 tel normalmiş zaten dökülmesibenım kardesımın sacı cok seyrektı dokuluyodu suan hem cok uzadı kalınlastı ve dokulmuyo
aynısını banada yaptı ama bende oyle bı etkısı olmadı hatta dahada fazla arttırdı dokulmesını
acaba ksııye gore degısıyomu bu ıyılesme durumu???
şimdi biz bayanlarda şu var bir bakım ürününü ve ya her hangi bir bakımı yapığımızda ilk seferde sonuç alamadığımız zaman onu bırakıyoruz halbuki tam tersi bir kaç kere denemeden sonuç alamassınız ben saçıma direk sürdüm her yerine iyice yedirdim bu gün sadece 2 tel saçım döküldü öncesinde avuç avuçtu ünde 100 tel normalmiş zaten dökülmesi
Canım ben bu doğal saç bakımlarından kopamaz oldum artık ve çam terebentinede başladım bugün ben gittiğim aktardan çok memnunum çok ilgileniyor saolsun alıştı tabi bana çam terebentin yağı istedim direk şampuanamı katıcaksın dedi baktım esansını verdi bunu katmamı söyledi şampuana ayrıca durulanmayan saç bakım suyu hazırladım gliserin çam terebentin ve bikaç yağ ile daha sabah akşam kullanıcam ay çok memnunum saçlarımın yeni halinden hem uzuyor hemde bugün yıkadım dökülme yaşamadım hemde 1 tel bile toplayamadım bi yerden çok sevindim bakımlarımla çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?