Şampuan ve Saç Kremleri çam terebenti şampuanı..

elcin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
31
0
86
37
Kayseri
kızlar merhaba..sizlere sorum olcaktı benim saçlarım çok sorunlu belirli bir noktaya kadar uzuyo sonra duruyo.bemix ve sinamekili uygulamayı yapoıyorum gayet iyi geldi.

ancak bi türlü istediğim gibi şampuan bulamıyorum ya döküyo ya matlaştırıyo inan en pahallısından ucuzuna kadar denedim.bide ensemde kısa kısa kaldı saçlarım çok çabuk kırılıyo orası neden anlamadım.neyse sorum buardaki aktarda çam terebenti şampuanı gördüm tamamen bitkisel yani onu almk istyorum daha önce kullanan varmı aranızda yardımcı olabilir misiniz??

çam terebentini sade şekilde saçına friksiyon yaparak uygularsan daha etkili olur bence,
şampuana katmaktan yana değilim ben zaten çam terebentin aldığınızda kutusu okursanız üzerinde şampuana eklenir gibi bişey yazmaz.
nerden çıktı bu anlamadım..lmaz:

Çam terebentinin kutusunda yazıyor şampuana 20 damla ekleyin vs. diye.
Bir de keskin bir yağ oldğu için tek başına kullanılması önerilmez badem yağıyla karışırıp uygulayabilirsin direk sürmek istiyorsan.yerimseniben

canım ben şampuanını değilde yağını biliyorum kullandığın şampuana bu yağı karıştırıyomuşsun die kullanan çok arkadaşım var hepsi memnun bende aldım kullanıcam sonuçları yazarım buraya

Ben şampuanıma ekleyerek kullanıyorum çok memnunum,şampuandan önce zeytinyağlı sabunla

yıkıyorum,saçlarım dökülmüyor artık.

bende tresan kullanıyorum ısırgan otlu canım ondan sonrada kayın ağacı özlü saç losyonunu sürüyorum tavsiye ederim.. çam terebentini bana iyi gelmedi saçlarımı çok kuruttu o yüzden kullanmıyorum

aylin82 canım zaten onun özel şampuanları var belki görmemiş olabilirsiniz ama başka şampuana katmıyosn aktardan çam terebenti şampuanı istyorum diyosun alıkyosn ben onu kullanıyorum şuan gayet memnunum her çeşiti var badem ayagı şampuanı felan.ayrıca yağını şampuana katmayın öle bişe yazmıyo demişsin ama yazıyo ve bunu aktarlarda söylyor daha önce ben öyle kullndım ve saçlarımın uzamasındqa baya fayda gördüm

şampuanınıda kullandım yağınıda ama fayda etmedi sanki ya baya kullandım saçlarım kurudu sanki..neden acaba .. sıkıldım artık saçlarımdan..

şişenin kabında 200 ml şampuana bi kapak yağ konur die yazı vardr. ama markası farklı oldğundan sennki farklı olabilir ben yeni aldım mecitefendiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…