cam silmede üstüme yoktur diyenler huuuuuu!!!!!

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
kızlar malumunuz bayram yaklaşıyo temizlik allahın emri her işte iyiyimdir de şu cam silme işini beceremiyorum yaa ne denedimse istediğim gibi olmuyo hani şu sildikten sonra kalan dalga dalga izler beni delirtiyo ev çok güneş alıyo ve güneş gelince çok belli oluyo bu izler...şimdi dökülün bakalım sırrınız ne hangi bezi hangi deterjanı kullanıyosunuz nasıl siliyosunuz anlatın bana da...

ben suya camsil ve sıvı sabun koyuyorum güneş vursada hiç öyle iz olmuyor

ben suya camsil ve sıvı sabun koyuyorum güneş vursada hiç öyle iz olmuyor

hımm suya koyuyorum diyosun camsili bunu da denerim ..ben camları normal suyla sildikten sonra ki etrafımda hep inşaat yapılıyo onların tozunun üzerine yağmur da yağınca çamur gibi oluyo camlarım çünkü..sonrasında camsili direk cama sıkıp siliyordum..geçenlerde bimin camsilinden almıştım sirke katkılıymış almaz olaydım tv ekranında bile leke bıraktı...

eğer suyun içerisine domestos koyuyorsa o muhakkak dalga bırakıyor tekrardan suyla almak gerekiyor
camlarım çok kirli değilse eğer
normal yerlere kullandığım fabulosayla siliyorum ben hem temizleniyor hemde öyle dalga filan oluşturmuyor. İki tane kurulama bezi kullanıyorum birisi suyunu alamk için diğeri parlatması için
ama kirliyse
pimapen kısımlarını cifle alıyorum
çift su yapıyorum
önce kabasını alıp sonra normal siliyorum
ama dediğim gibi sanırım püf noktası çift kurulama bezinde
öyle özel bir bezde kullanmam kullanılmış atletler en iyisi biraz böyle nahoş oluyor ama olsun :))

Kızlarrr,
Anadolu yakasında oturuyorum. Evlere temizliğe gidiyorum. Temizlik işlerinde üzerime tanımam. Öle cam siliyorum ki orada cam varmı diye şaşırırsınız. Bol suyun içine bulaşık sabunu koyun ve camı iyice sabunlayın. Bezi sık sık yıkayın. Sonra yine bol su ile durulayın ve kuru biz bez ile kurulayın. Pırıl pırıl olur.

Ev işleri için yardımcıya ihtiyacınız var ise arayın görüşelim. aysgl.cnky75@gmail.com

ama canım bu kadar uğraşırsan camlar hiç bitmez ki
birde sildim diyelim 1 hafta sonra gene aynı oluyor

eski gömlekle silmenizi tavsiye ederim parlatıyor

dün arkadaşın da dediği gibi yerleri sildiğim bu ajax varya ondan koydum suya onunla sildim bi güzel sonra durulama falan da yapmadan ıslaklığı geçmeden kuruladım hemen hakkaten baktım iz falan kalmadı demekki bundan sonra böyle yapckmışım...

nasıl bir bez kullandın peki

bende yarın cam sılıcem 1.5 aydır hıc sılmedım ve cok tozlular sanırım bır kere kırını alıp sonra deterjanlı su yapmam azım
bendede hcı oyle eskı gomlek fılan yok yenı evlıyım ne yapsam neyle kurulasam dıye dusunuyordum bu konuyu gordum

cam silmede üstüme yoktur diyemiycem ama üstüne tanımam diyebileceğim bir ürün var arkadaşlar !

acayip pratik ve harikalar yaratan bir ürün camlarımda banyo aynasında cam balkonda duşakabinde de kullnanıyorum ben elimden zaten hiç düşmüyor ben fazla titizim maalesef camlar her daim pırıl pırıl olmalı ...

zorlamıyor mu beni bu huyum zorluyor ama inanın yarım saatte tamam oluyor ayda bir kez de pimapenleri silersiniz istediğniz sıklıkta da bu bahsettiğim ürünle camları silerseniz tamam oluveriyor

marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama değilse hemen yazabilirim ben bayıldım ve etrafımdaki herkese tavsiye ettim aldılar bir kişi de çıkıp'' bu ne ya ''demedi herkes çok memnun...

Cam silmede üstüme gerçekten yoktur, çünkü benden daha kötüsü eminim yoktur!
Birkaç ipucu verseniz mesela, teknik, malzeme vb şeyler...
Ben de artık şu üzerime yapışan kötü ünden kurtulsam

herkes marka ismi veriyor canım yasak değil diye biliyorum .. çok merak ettim neymiş acaba bu ürün:44:

rukiyem seni buralarda görmek ne güzel, :) özlemiştik artık..merak etmeye başlamıştım...
ne var ne yok görüşmeyeli, ne yaptın ne ettin anlat bakalım....
bu arada konunun içine turp sıkmayım :)
ben camları bulaşık deterjanıyla siliyorum...kovaya döküyorum biraz, siliyorum, sonra ıslak bezle durulayıp ardından, eski bir atlet gibi penye bir bezle kuruluyorum...
çokda güzel parlar...
bu arada canım fazla takılma az parladı dalga izi oldu falan gibi...zaten ne kadar güzel pırıl pırıl silsen de bir haftayı geçmez izler oluşmaya başlıyor...zaten önümüz malum kış ve yağmurlu havalar başladı, çok şahane silsen de aynısı olacak tasalanma...:)

evlendıgımde aldıgım ustun ozellıklı :) mavı bez hanı su sadece su ıle yıkanan sabun deterjan degdırılmemsı gereken bezlerden almıstım ve cok guzel sılıyordum ma bı kac kere deterjan gorunce pek ısımı gormemeye basladı camda,tuy bırakır gıbı oldu.bugun evde camsıl vardı foş foş sıktım cama,esımın eskı t-shirtlerınden bırını kesmıstım onla da sılıverdım. :))

camlar tozlu çamurluysa önce herhangi bir deterjanlı suyla bezle silip kirini alıyorum kuruduktan sonra da herhangi bir camsil sıkıp mikrofiber cam beziyle siliyorum pırıl pırıl oluyor
çok kirli değilse örneğin aynalarda hiçbir deterjan su kullanmadan kuru bir şekilde mikrofiber cam bezi de yeterli oluyor

pratik bi yol isterseniz camsili sıkıp gazeteyle kurulayın. hem temiz hem de parlak oluyor, çok hızlı bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…