kızlar malumunuz bayram yaklaşıyo temizlik allahın emri her işte iyiyimdir de şu cam silme işini beceremiyorum yaa ne denedimse istediğim gibi olmuyo hani şu sildikten sonra kalan dalga dalga izler beni delirtiyo ev çok güneş alıyo ve güneş gelince çok belli oluyo bu izler...şimdi dökülün bakalım sırrınız ne hangi bezi hangi deterjanı kullanıyosunuz nasıl siliyosunuz anlatın bana da...
ben suya camsil ve sıvı sabun koyuyorum güneş vursada hiç öyle iz olmuyor
Kızlarrr,
Anadolu yakasında oturuyorum. Evlere temizliğe gidiyorum. Temizlik işlerinde üzerime tanımam. Öle cam siliyorum ki orada cam varmı diye şaşırırsınız. Bol suyun içine bulaşık sabunu koyun ve camı iyice sabunlayın. Bezi sık sık yıkayın. Sonra yine bol su ile durulayın ve kuru biz bez ile kurulayın. Pırıl pırıl olur.
Ev işleri için yardımcıya ihtiyacınız var ise arayın görüşelim. aysgl.cnky75@gmail.com
dün arkadaşın da dediği gibi yerleri sildiğim bu ajax varya ondan koydum suya onunla sildim bi güzel sonra durulama falan da yapmadan ıslaklığı geçmeden kuruladım hemen hakkaten baktım iz falan kalmadı demekki bundan sonra böyle yapckmışım...
nasıl bir bez kullandın peki
cam silmede üstüme yoktur diyemiycem ama üstüne tanımam diyebileceğim bir ürün var arkadaşlar !
acayip pratik ve harikalar yaratan bir ürün camlarımda banyo aynasında cam balkonda duşakabinde de kullnanıyorum ben elimden zaten hiç düşmüyor ben fazla titizim maalesef camlar her daim pırıl pırıl olmalı ...
zorlamıyor mu beni bu huyum zorluyor ama inanın yarım saatte tamam oluyor ayda bir kez de pimapenleri silersiniz istediğniz sıklıkta da bu bahsettiğim ürünle camları silerseniz tamam oluveriyor
marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama değilse hemen yazabilirim ben bayıldım ve etrafımdaki herkese tavsiye ettim aldılar bir kişi de çıkıp'' bu ne ya ''demedi herkes çok memnun...
herkes marka ismi veriyor canım yasak değil diye biliyorum .. çok merak ettim neymiş acaba bu ürün:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?