Çam sakura randevu yardım

queenee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2024
32
7
1
Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim son ana kadar özelde doğum istiyordum ama cam sakurayi çok övdüler fikrim değişti orda doğum yapmak istiyorum ama orda doğum yapmam için onceden orada muayene olmam kaydimin olması gerekiyormuş bu doğru mu? Bir de randevu almaya çalışıyorum fakat gebe 05 gebe 07 vs yazıyor bunun anlamı nedir yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar 30 haftalık hamileyim son ana kadar özelde doğum istiyordum ama cam sakurayi çok övdüler fikrim değişti orda doğum yapmak istiyorum ama orda doğum yapmam için onceden orada muayene olmam kaydimin olması gerekiyormuş bu doğru mu? Bir de randevu almaya çalışıyorum fakat gebe 05 gebe 07 vs yazıyor bunun anlamı nedir yardımcı olur musunuz
Canım bende cam şakuraya gidiyorum gebe 5 demek oda numarası gebe 1 var bütün rakamlar var buda oda numarası demek ve çok güzel memnunum şimdilik önemli doğumda gorucem

Canım bende cam şakuraya gidiyorum gebe 5 demek oda numarası gebe 1 var bütün rakamlar var buda oda numarası demek ve çok güzel memnunum şimdilik önemli doğumda gorucem
Ya çok teşekkür ederim cevapladigin için peki devlette doğum yapmak için önceden o hastanede muayene olmam kayıt actirmam gerekiyor mu biliyor musun acaba

30haftaliksin henüz dhaa vakit var ilk ultrasin goruntunu istiyorlar yanında bulundur o oda numaralri değil önemli olan randevu alırken (sadece gebelere bakilmaktadir) yazani secmen lazım, bende orada doğum yaptım son haftalarında özelden oray geçtim sıkıntı yasamdim sadece ilk ultrason önemli, çokta güzel, temiz, mutlu bı süreç geçirmiştim ben memnun kaldım. Zaten bi kaç hafta sonra randevu almana gerek bile kalmıyor acilden gidiyorsun kontrole haftalik günlük şekilde çağırıyorlar 👍🏼

Doğum süreciniz güzel geçer umarım sizinde ama inanın suyum gelip gittigim andan itibaren kayıttan muayeneye kadar, güzel annem, güzelim canım balım diye oradan oraya kendi refakatleriyle götürdüler, zaten ilk etapta refakatçi falan da alınmıyor, dogumhaneler normal oda gibi oraya aldiklarinda doğum anına kadar kendi refakatcin geliyor doğum başladığı dk refakatci dışarıya alınıyor doğum bittikten sonra herşey temizlenip toparlanıp refakatçi odaya geri alınıyor bu arada tatlis bebisiniz muayene edilip göğsünüze veriliyor mis gibi biraz dinlenip toparlaninca kendi normal odanıza goturuyorlar ay uzattım biraz ama bilmeden gitmistim boşuna stres yapmışım şimdi düşününce, belki sizinde içiniz rahat eder biraz diye anlatmak istedim gerçekten güzel bir surecti ebeler hemşireler personel bile çok güzel davranmisti rahat etmiştim 🥰

Back