• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çam sakura hastanesi detaylı ultrason yaptıran var mı ?

minikkullanici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
59
25
3
26
Kızlar 17 haftalık hamileyim tamamlayıcı sağlık sigortam var ama maalesef detaylı ultrasonu sağlık sigortası kapsamıyormuş. Ücretleri de biraz yüksek. Çam sakura şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı ? Var sa hangi doktor da yaptırdınız memnun kaldınız mı ? Eşinizi içeri alıyorlar mı ?
Destekk rica ederimmm.

Benimde haftaya randevum var detaylı için gidicem normalde medipol mega talipliyim ancak detaylı fiyatları oldukça yüksek orada. Başakşehirde yaptıran yok muuuu

Ben ikiliyi yaptırdım henüz detaylı yaptırmadım eş alinmiyor ama güzel ilgileniyorlar biraz sıra beklemek sıkıcı olsa da içeri de yarım saat kırk dk güzel inceleme yapıyorlar baya iyi geçti ilgiliydiler aynı kişiler yapıyor detayliyi da neyi merak ediyorsunuz
Benimde haftaya randevum var detaylı için gidicem normalde medipol mega talipliyim ancak detaylı fiyatları oldukça yüksek orada. Başakşehirde yaptıran yok muuuu

Ben yaptırdım. 21 haftadan önce gitme çünkü tekrar çağırabilirler, 20 dediklerine bakma kalbi ölçmek için erken olabiliyor. İsmi Verda olan bir doktorla ilgili iyi şeyler yazmışlar diye ben ona gittim ama randevu aldığın doktor bakmıyor orda harika bir yer olduğu için. Hakan Ekici mi ne öyle bi perinatolog baktı bana, soyismini yanlış hatırlıyo olabilirim. Verda kafasına göre girip çıkıyodu hiç bakmadı :D:D Raporu elden vermeleri lazım bana çok zeki oldukları için vermediler unuttular heralde zeka çokluğundan, ben de bilmediğimden sormadım, sonradan öğrendim enabızda rapor mapor görmeyince, gidersen raporunu istemeyi unutma.

Back
X