Çam sakura doğum doktoru

Taazeannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
5
0
1
30
Merhaba çam sakurada doğum yapicam bugün ilk defa muayeneye gittim ama doktor çok ilgisizdi yüzüme bakıp konuşmadı bile şansımı farklı doktorda denemek istiyorum yoksa özel hastaneye gideceğim orada doğum yapan hanımlar doktor onerebilirmisiniz

Merhaba çam sakurada doğum yapicam bugün ilk defa muayeneye gittim ama doktor çok ilgisizdi yüzüme bakıp konuşmadı bile şansımı farklı doktorda denemek istiyorum yoksa özel hastaneye gideceğim orada doğum yapan hanımlar doktor onerebilirmisiniz
Devlet hastanesinde hangi doktor olursa doguma giriyor diye biliyorum
Bizim bi yakınımız 2 ay önce dogum yaptı aşırı memnun kalmış çam ve sakuradan hatta şans eseri tekli oda denk gelmiş dogumdan sonra filan
Bize denk gelirmi bilmiyorum ben de özelde yapıcam ilk hamileligim zaten acemiyim nasıl muamele görücem bilmiyorum

Bizim bi yakınımız 2 ay önce dogum yaptı aşırı memnun kalmış çam ve sakuradan hatta şans eseri tekli oda denk gelmiş dogumdan sonra filan
Bize denk gelirmi bilmiyorum ben de özelde yapıcam ilk hamileligim zaten acemiyim nasıl muamele görücem bilmiyorum
Benim ikinci aslında ilkini çalıştığım hastanede yaptım çok rahat ettim ama şuan oraya gücüm yok ya devlette yada daha uygun bir özel hastanede yapacağım

kadın doğum üzerine berbat bi yer o kadar söylüyorum
Kız ben orda doğum yaptım çok güzel geçti, şimdi yine gidiyorum yine güzel gidiyor, tek sıkıntı işte klasik şehir hastanesi sabıt doktor yakalayamiyorsun, onun dışında doğum surecim güzeldi, erkek almıyorlar da eşim de görsün diye ara da kontrole özele gidiyorum onun dışında rutin takibe sakuraya gidiyorum

Benim ikinci aslında ilkini çalıştığım hastanede yaptım çok rahat ettim ama şuan oraya gücüm yok ya devlette yada daha uygun bir özel hastanede yapacağım
Ben bezmialeme gidiyorum. Piyasa fiyatına göre bize normal geldi ama. Dogumumu da orda düşünüyorum
Ama dediğim gibi çam ve sakura dan memnun kalanlarda var kalmayanlarda

Benim de öyle geçti canims tekli odada kaldım, güzel annem, canım annem hep böyle ilgilendiler, beş gün serviste kaldım saat başı kontrol ediyorlardı emzirme hemşiresi ayrı normal hemşire ayrı, gece gündüz ayrı, sürecim güzel geçti, kötü yorumlar da göruyorum da, eşref saatine mı geliyor eşek saatine mı bilemiyorum 😂😂

Benim de öyle geçti canims tekli odada kaldım, güzel annem, canım annem hep böyle ilgilendiler, beş gün serviste kaldım saat başı kontrol ediyorlardı emzirme hemşiresi ayrı normal hemşire ayrı, gece gündüz ayrı, sürecim güzel geçti, kötü yorumlar da göruyorum da, eşref saatine mı geliyor eşek saatine mı bilemiyorum 😂😂
Evet evet senden de duymuştum 🤗 her yerde sıkıntı oluyor bazen malesef
Kayınvalidem çam ve sakurada kulak ameliyatından dolayı yüz felci geçirdi o zamanları yaşadıgımız icin ben çam ve sakuraya sıcak bakmıyorum ama dedigim gibi 2 ay önce bi tanıdık çam ve sakura da dogum yaptı çok memnundu. Süt sağma cihazları filan baya teşebbüslü bir hastane

Evet evet senden de duymuştum 🤗 her yerde sıkıntı oluyor bazen malesef
Kayınvalidem çam ve sakurada kulak ameliyatından dolayı yüz felci geçirdi o zamanları yaşadıgımız icin ben çam ve sakuraya sıcak bakmıyorum ama dedigim gibi 2 ay önce bi tanıdık çam ve sakura da dogum yaptı çok memnundu. Süt sağma cihazları filan baya teşebbüslü bir hastane
Ya ben de en başından tam teşekküllü diye orayı tercih ettim oğlumda, çünkü burada tanıdığım yoktu cevreden duyduğum doğumları da özelden sakuraya sevk ediyorlardi ben de dedim en başından oraya gideyim, iyi de geçti, şimdi yine oradayım biliyorsun, bana da vermişlerdi sagma makinesi falan

Kız ben orda doğum yaptım çok güzel geçti, şimdi yine gidiyorum yine güzel gidiyor, tek sıkıntı işte klasik şehir hastanesi sabıt doktor yakalayamiyorsun, onun dışında doğum surecim güzeldi, erkek almıyorlar da eşim de görsün diye ara da kontrole özele gidiyorum onun dışında rutin takibe sakuraya gidiyorum
Yaşadıklarımızı burda anlatmak istemiyorum konu sahibi için o yüzden bişey demek istemiyorum canım
Benim hafızamda hep kötü kalacak hoş gerçi hala duyuyorum iyi olmadığını orası ayrı tabi

Yaşadıklarımızı burda anlatmak istemiyorum konu sahibi için o yüzden bişey demek istemiyorum canım
Benim hafızamda hep kötü kalacak hoş gerçi hala duyuyorum iyi olmadığını orası ayrı tabi
Doğrudur ya baya şikayette var, iyi bı denetim lazım, şükür ben sıkıntı yaşamadım

Bende tiktokda gördüm çok kötüydü yaz tiktokda çıkar çok üzüldüğüm bir konu olmuştu baska devlet hastanelerine bak bencede gücün yoksa bile

Hangi doktora gidiyorsun peki doktordan memnunmusun

Hangi doktora gidiyorsun peki doktordan memnunmusun
Doktorlar degisiyor da, asistanları oluyor aynı kişiye randevu bulmak zor ama semra hanıma gittim iki kere çok tatlıydı, üç dört gibi randevu alınca yakalayabiliyorsun doktorun kendisini de

Normal doğum yaptırmayı bilmiyorlar. Sezeryanda kötü değiller. Ama muayene süreçlerinde ilgisiz alakasız tavırlarıyla insanı psikolojik olarak yıpratıyor doktorlar. Ayrıca bana tuhaf gelen bir durum var 3 sene önce ablam sezeryan oldu orada. Yeğenim prematüre doğdu. Hastane bizim bebek yoğun bakımımızda yer yok başka hastaneye sevk edicez dedi. Sevk ettikleri hastane bebek çetesinden kapatıldı bu olaylarda. Yani koskoca hastanede yer yok ama küçücük mahalle içi özel hastaneye sevk ediyorlar. Benim güvenim kırıldı bu yüzden oraya karşı. Ama iyi bir doktor denk gelir belki. Ya da değişmiş de olabilir.

Back
X