Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

ayyy
çok heycanlı,
kim kime çıkacak acabakine?
ilkokuldayken hoşlandığım cocuk bana çıksın isterdiim heplaelaelaelaelae

Elifcim sen say şimdi ben sen,n hoşlandıın çocukmuşum öyle heyeccan yap kendine :))) delüüüü

Liste süppper olmuş Eylül. Kız şu dr lakabını hakediyosun eferin kaydirigubbakcemile5

Yalnız kızlar ben myson u tanımıyorum, tanımadıklaırımızın ne işi var üstelik bizim aramızda çok da fazla katılan biri değil, 2008 kasım annelerinin arasına hiç yazmadı sanırım.
Darilgen de az yazıyor ama onu biliyoruz, o en başından beri yanımızdaydı.

Teşekkür ederim julianne , yani yanınızda olduğumu belirttiğin için, ama ben kendimi biraz kötü hissettim, şöyleki;
Ben sizleri geç fark ettiğimi ama çok sevdiğimi söylüyorum zaman zaman, çok yazmak istiyorum, yazdıklarınıza yorum yapmak istiyorum ve başlarda denedim bir kaç kez olmadı, sonuçta siz çok sıkı dostluklar kurmuşsunuz burda sanki ben sonradan zorla dahil olmaya çalışıyormuşum gibi hissettim, nedense rahatsız olacakmışsınız gibi geldi ve bir kaç denemeden sonra pek yazmadım.
Ve aslında o kadar çok içinizdeyim ki, burdan kendi kendime sizlerle üzülüyor ve seviniyorum, geçmiş olsunları, maşallahları vs, hep kendi kendime söylüyor ve buraya yazmıyorum.Ben de üzüntümü sevincimi çok paylaşmak istesem de yazamıyorum bir türlü,
neyse çok uzattım biliyorum ama özetle, ben sizleri çok iyi tanıyorum ve sizler haklı olarak beni tanımıyorsunuz ben de yazılarınıza pek bi gönülden katılmışım ve sizinde beni tanıdığınızı sanmışım, e burda kimse medyum olmadığına göre haklısınız beni tanımamakla.
Eğer çekilişte bana çıkan kişi rahatsız olacaksa bu da kim diyecekse ( ki bir çoğunuz için kuvvetle muhtemel böyle olacak) ben düzeninizi bozmak istemem ve kesinlikle haklı olduğunuzu düşündüğüm için de alınmam.
(çekilişe katılmayı çok istiyorum o ayrı)

Hepinizi öptüm, bebişlerinizi daha çok öptüm, iyi geceler.

Canım ben kimsenin senin söylediklerini düşüneceğini sanmıyorum ki tut ki doğumdan sonra sayımız arttı bizim. Yani o zaman aramıza katılanlarla da dost olduk sen daha sık katılırsan bence seni de kimse yadırgamayacaktır.

Tabii çekiliş işini gene en iyi doktor bilir :pP

darılgengencim, bence yazmak istediğin her şeyi yazmalısın, bu kadar takip edip herşeyi bilip uzakta durmak zor olur eminim, bende ilk bulduğumda bir hafta kadar okumuştum sonra kayıt oldumve yazmaya başladım, bazen bazı mesajları görmüyoruz, hepimize oluyor, kendimizi görünmez hissediyoruz, o anki psikolojimize göre bazen kimse görmedi diye kızıp gidiyoruz bazen sitem ediyoruz bazende çemkiriyoruz birbirimize ama burada tanıdığım hiç kimse bile bile mesajları atlamıyor, ayrıca hepimizin başında en az bir bebek var bazılarımız çalışıyor o nedenle biz artık birbirimize darılmayı bıraktık, senide daha sık aramızda görmek isterim, eminim arkadaşlarda katılırlar

eylül gacısı yarın canlımı yapıcan çekilişi hehangi kanaldasın seyredekbaarik
bende heyecanla bekliyom kim çıkıcak biz kime çıkıcaz deyüüü

ooo ben ilk mesajı attım şimdi yeni gördüm listenin halini.

Maşallah maşallah

sevindim doğrusuuuuuuuuuuuu

Hediyeyi seçmek için biraz zaman koyalım araya.Bebekliyiz hepimiz :)))

Çekilişi hemen yapalım kızlarrrrr Adanadayken rahat rahat çıkayım alışverişeeeee

a şimdi yeni katılanlarda kendi içinde haklı,

ama buna itiraz edenlerde haklı,

Şimdi bana Julinin hediye alması ayrı,yeni tanıştığım birinin alması ayrı.
Sonuçta bunlar birer anı gibi bişey olacak bizim yaşanmışlığımıza dair olcak.

Ama herkes ne derse ben ona uyarım.

Yalnız şimdi pek takılamayan ama diğer zamanlarda çok paylaşımlarda bulunduklarımız katılsın isterim.
belki bahaneleri vardır,

Tabüüü ben mesela Dark a hediye alsam incikli boncuklu dantelli bişiler alır yanına da Dark a kırmızı bi oje koyarım hahahahahah

amma hedayelerı alırken bebıslerın kılo boy durumunu da goz onenue alalım kuccuk olmasın dımı buyuge care var da kuccuge yok kaydirigubbakcemile2
Walla benim kız uzun baya.Biraz ilerisini düşünüp alsak daha iyi olur.

az çok biliyoruz canım bebişlerin kilolarını filan ,zaten çekilişten sonra kim kime çıkarsa daha ayrıntılı bilgi alırlar birbirlerinden ...
Katılıyorum Dr :)))

çekiliş olayına gelince ise eğer sizede uyarsa ben burda kendim çekilişi yapayım ,küçük kağıtlara yazayım mesela listeye baştan başlıyım ,eylül166 için çekiyorum diyip kim çıkarsa eylül ona alsın ,saphira için çekiyorum diyim mesela ona asortie çıksın safiş asortie alsın ,sonra çekiliş sonuçlarını da liste yaparım ..adil olduğunu kanıtlamak içinde bu işlemi yaparken msn den kamera açarım ,belirlediğimiz biri çekilişi canlı izler ..
Uyar uyar bize her türlü uyar

ben sana geliyim izlemeye:))
len delüü niye güvenmeyelim san çek çek yaz işte
hahahha süpersin kıss

cuma iyidir bence lelal gitmeden çeker eylül

bişii sorcam karşılıklımı olacak yani eylül - denizanası çıktı birbirimizemi gönderecez yoksa herkes için farklı çekiliş yapılacak, bence karşılıklı olmasın ne dersiniz
Karşılıklı olmasınnnn

evet evet ben gitmeden çekilsin ben de bileyim
şimdi oralarda bağlanamam falan aklım kalmasın burada
hediye gönderim tarihini de herkes aynı zamanda göndersin mesela 14 veya 15 eylül olsun 3 günde gönderileceğini hesap edersek bayram öncesi bebişlerimizin hediyeleri yerlerine ulaşmış olur :)))
Tarih süper canım.Biraz zaman olsun ki ekşın artsın :)))

Hem ben ilçedeyim ha deyince merkeze kargoya gidilmiyo

Seda ve Mysever ama onlar artık pek uğramıyorlar canım görmezler kesin.
Seda olsun isterdimmm:gitme::gitme:

mühendis hesabı hee...:))
kızlar bende girdim ama bana çıkan arkadaş bana tek hediye alsın isterim onunda bütçesini düşünmek lazım ama değilmi.. a.s
:emir_bebek::emir_bebek:iki tane olunca böle oluyo demkkikaydirigubbakcemile3

canım yarın çekiliş var ,hafta sonu hediyeler alınır ,pazartesi ve salı gönderilir ki 3 iş günü içinde gelir hafta sonuna kadar elimizde olur ..
limit için fikir istemiştim gelmedi ben belirliyim o zaman 25 tl ye kadar olabilir ..

ayrıca hediyeler geldiğinde fotolarını da burdan sergileyelim ikim kime ne almış görelim ..
25-30 tl bütçe uygun bence gayet iyi olur.
Foto işide güselll

canım yarın 14.00 de çekicem ,bana güvenen arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Heyecana az kaldııııııkaydirigubbakcemile2

tabi herkes kendi öder cnm bunu söylemeye bile gerek yok bence :))
eylül Allah seni bildiği gibi yapsın emi :roflol: araba mı veriyon 30. yu :roflol::roflol:
Ayyhh tüh 28 sayı farkla Arabı kaçırdım :roflol::roflol:

bişi söylimmm mi

eylülüm istanbul içindekiler hediyeleri yüz yüze verse olmaz mı ? buluşsak mesela ne bilim aklıma geldi , ben pek bi merak ediyorum herkesi bahane olur en azından dedim kaydirigubbakcemile3
Olmasss olmasss
Buluşup çatlatmayın bissiiii

Onu sonra yapın

durun bakim hoopp ,ikisini bir araya sıkıştırmaya kalkmayın bakim ,buluşma olayını da organize edicem yakında ,ay çok bi ahmet san gördüm kendimi..
Dr.Ahmet:KK70:

kızlar ben katılamıyorum..merkeze arabayla gidiliyor..eşim çok geç geliyor. buaralar...burada trafik ters yön ben çıkamıyorum tunayla esaret edemedim..hiç bir yeri gezemedikb daha ..yakında bir markete gidipalışveriş yaptık sadee..

bu nedenle katılamıyorum..
Keşke sende olsaydın canım ya üzüldüm..
İnş. başka bi zaman yine yaparızz

Dın dın dın dın dın çok az kaldııııııııııı ..ayy çok heyecanlandım bennnnnnnnnnnn..

Kızlar ben de heyecanlandım.Bana kıs bebek çıksın istiyorum.Kızlar için çoook güzel şeyler var.

bende kızlarımızdan birine almak istiyorumm.gördüğüm şeyler vardı bi sürüü bakalımm kim çıkcakk:)

X