Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizannem doğru söylüyosun,o arkadaşlar facebookta 2008 kasım anneleri grubumuza girdilerse onlara benim tarafımdan davet gitti demektir.ordan da duyurdum ben herkese tek tek
Yalnız kızlar ben myson u tanımıyorum, tanımadıklaırımızın ne işi var üstelik bizim aramızda çok da fazla katılan biri değil, 2008 kasım annelerinin arasına hiç yazmadı sanırım.
Darilgen de az yazıyor ama onu biliyoruz, o en başından beri yanımızdaydı.
Tabüüü ben mesela Dark a hediye alsam incikli boncuklu dantelli bişiler alır yanına da Dark a kırmızı bi oje koyarım hahahahahah
Walla benim kız uzun baya.Biraz ilerisini düşünüp alsak daha iyi olur.amma hedayelerı alırken bebıslerın kılo boy durumunu da goz onenue alalım kuccuk olmasın dımı buyuge care var da kuccuge yok kaydirigubbakcemile2
Katılıyorum Dr :)))az çok biliyoruz canım bebişlerin kilolarını filan ,zaten çekilişten sonra kim kime çıkarsa daha ayrıntılı bilgi alırlar birbirlerinden ...
Uyar uyar bize her türlü uyarçekiliş olayına gelince ise eğer sizede uyarsa ben burda kendim çekilişi yapayım ,küçük kağıtlara yazayım mesela listeye baştan başlıyım ,eylül166 için çekiyorum diyip kim çıkarsa eylül ona alsın ,saphira için çekiyorum diyim mesela ona asortie çıksın safiş asortie alsın ,sonra çekiliş sonuçlarını da liste yaparım ..adil olduğunu kanıtlamak içinde bu işlemi yaparken msn den kamera açarım ,belirlediğimiz biri çekilişi canlı izler ..
hahahha süpersin kıssben sana geliyim izlemeye:))
len delüü niye güvenmeyelim san çek çek yaz işte
Karşılıklı olmasınnnncuma iyidir bence lelal gitmeden çeker eylül
bişii sorcam karşılıklımı olacak yani eylül - denizanası çıktı birbirimizemi gönderecez yoksa herkes için farklı çekiliş yapılacak, bence karşılıklı olmasın ne dersiniz
Tarih süper canım.Biraz zaman olsun ki ekşın artsın :)))evet evet ben gitmeden çekilsin ben de bileyim
şimdi oralarda bağlanamam falan aklım kalmasın burada
hediye gönderim tarihini de herkes aynı zamanda göndersin mesela 14 veya 15 eylül olsun 3 günde gönderileceğini hesap edersek bayram öncesi bebişlerimizin hediyeleri yerlerine ulaşmış olur :)))
Seda olsun isterdimmm:gitme::gitme:Seda ve Mysever ama onlar artık pek uğramıyorlar canım görmezler kesin.
iki tane olunca böle oluyo demkkikaydirigubbakcemile3mühendis hesabı hee...:))
kızlar bende girdim ama bana çıkan arkadaş bana tek hediye alsın isterim onunda bütçesini düşünmek lazım ama değilmi.. a.s
25-30 tl bütçe uygun bence gayet iyi olur.canım yarın çekiliş var ,hafta sonu hediyeler alınır ,pazartesi ve salı gönderilir ki 3 iş günü içinde gelir hafta sonuna kadar elimizde olur ..
limit için fikir istemiştim gelmedi ben belirliyim o zaman 25 tl ye kadar olabilir ..
ayrıca hediyeler geldiğinde fotolarını da burdan sergileyelim ikim kime ne almış görelim ..
Heyecana az kaldııııııkaydirigubbakcemile2canım yarın 14.00 de çekicem ,bana güvenen arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Ayyhh tüh 28 sayı farkla Arabı kaçırdım :roflol::roflol:tabi herkes kendi öder cnm bunu söylemeye bile gerek yok bence :))
eylül Allah seni bildiği gibi yapsın emi :roflol: araba mı veriyon 30. yu :roflol::roflol:
Olmasss olmasssbişi söylimmm mi
eylülüm istanbul içindekiler hediyeleri yüz yüze verse olmaz mı ? buluşsak mesela ne bilim aklıma geldi , ben pek bi merak ediyorum herkesi bahane olur en azından dedim kaydirigubbakcemile3
Dr.Ahmetdurun bakim hoopp ,ikisini bir araya sıkıştırmaya kalkmayın bakim ,buluşma olayını da organize edicem yakında ,ay çok bi ahmet san gördüm kendimi..
Keşke sende olsaydın canım ya üzüldüm..kızlar ben katılamıyorum..merkeze arabayla gidiliyor..eşim çok geç geliyor. buaralar...burada trafik ters yön ben çıkamıyorum tunayla esaret edemedim..hiç bir yeri gezemedikb daha ..yakında bir markete gidipalışveriş yaptık sadee..
bu nedenle katılamıyorum..