Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

durun bakim hoopp ,ikisini bir araya sıkıştırmaya kalkmayın bakim ,buluşma olayını da organize edicem yakında ,ay çok bi ahmet san gördüm kendimi..

kızlar ben katılamıyorum..merkeze arabayla gidiliyor..eşim çok geç geliyor. buaralar...burada trafik ters yön ben çıkamıyorum tunayla esaret edemedim..hiç bir yeri gezemedikb daha ..yakında bir markete gidipalışveriş yaptık sadee..

bu nedenle katılamıyorum..

durun bakim hoopp ,ikisini bir araya sıkıştırmaya kalkmayın bakim ,buluşma olayını da organize edicem yakında ,ay çok bi ahmet san gördüm kendimi..

buluşmada olacaksa oki eylülcüm , ama ona da bi el at derim ben..

ben 11-22 aylül arası yokum , bodruma gidiyorum kısmetse kocişin yanına , burda olduğumda seve seve katılırım a.s

1- EYLÜL166
2- DaRKiNLiFe
3- Saphira
4- Andina222
5- hilal1975
6- beyazmelek
7- ICIR
8- Remedios
9- h.mine
10- Minik Kalimero
11- lelal
12- julianne
13- denizanası
14-yagmur77
15-zeyna
16-PirayeHira
17-derinxby
18-çitos..
19-lavinya
20-Swetter
21-asortie
22-aslihanxx
23-darilgen
24-ecemim 2001
25-elifdem
26-nazlımelek
27-mmmf27
28-Azo
29-yasmin.28
30-çilek

listenin son hali budur kızlar
son katılım bu gece saat 24.00 dedir

ay bişi diim möi bence ardina doğru söylüyo kızlar.hatta şöyle bişi diim,eşim eylülün ilk haftası günü birlik veya 1 gece kalmalık iş içn ist. a gitçek.aslında o bizide götürmek istedi ama ben aman boşver bebekle zor olur dedim.acaba zor olmaz mı kiiiii??? :jeyyar:

kızlar ben katılamıyorum..merkeze arabayla gidiliyor..eşim çok geç geliyor. buaralar...burada trafik ters yön ben çıkamıyorum tunayla esaret edemedim..hiç bir yeri gezemedikb daha ..yakında bir markete gidipalışveriş yaptık sadee.

bu nedenle katılamıyorum..
olsun canım canın sağolsun ..gönüller bir olsun yeter..

ayyy safiş seninle görüşmeyi çok istiyorum vallahi ,ya olmadı bana gelin hepiniz toplanın olmazmı ,ay çok güzel olur valla ...

ya kızlar

elmalı turta
seyra
seray arkadaşlarımızda çok katılımı olanlar ama bu günlerde yoklar mail adresi falan olan varsa bir haber etseler kızlara, lelal ve julide elmalının iletişim adresi olabilir gibi geldi

saphira canım ben seni görmeyi çok istiyorum , ay çok güzel olur görüşebilirsek , canım sen gel mutlaka ama hafta sonu gel yada cuma ki görüşebilelim şekercim..

denizanası canım doğru söylüyorsunda o arkadaşlar sürekli katılmıyorlar birkaç yazıyorlar sonra 1 ay yoklar ,biz kasım annelerini her daim güncel tutan arkadaşlar aramızda yapalım ..

tamam canım, dr eylül ne diyorsa oduropuyorumnanaktan

onlar aslında çok aktiflerdi ama son zamanlarda kayboldular

ay bişi diim möi bence ardina doğru söylüyo kızlar.hatta şöyle bişi diim,eşim eylülün ilk haftası günü birlik veya 1 gece kalmalık iş içn ist. a gitçek.aslında o bizide götürmek istedi ama ben aman boşver bebekle zor olur dedim.acaba zor olmaz mı kiiiii??? :jeyyar:

heh aferin safiş ben izmire geleyim sen de istanbula gel emi
görüşemeyelm :))

kızlar ben cuma-cumartesi-pazar yokum
çekiliş sonucuna hemen cevap yazamam haberiniz olsun
öpüyorum hepinizi

yemeğimi yaptım geldim cicşler
kızlar bende sizlerle görüşmeyi çooook istiyorum ama henüz kocişe söylemedim.tam tarihide belli değil.bi de eylülüm benim için farketmez nerde kimde görüştüğümüz ama anam çok kalabalık oluruz kız sığmayıuz evlere filan biz :roflol:
lelalim valla çok ters oldu şmdi dimi hay Allah nası yapsakki

denizannem doğru söylüyosun,o arkadaşlar facebookta 2008 kasım anneleri grubumuza girdilerse onlara benim tarafımdan davet gitti demektir.ordan da duyurdum ben herkese tek tek

elmalı bugün benim de aklıma geldi ve aradım da
ama telefonunu açmadı sanırım müsait değildi

safişim kısmet tatlım belli mi olur
ama ben yinede gitmeden senin irtibat bilgilerini alsam diyorum :))
bana özelden gönderirmisin şekercim
3-5 eylülde çeşmedeyis biliosun

X