Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

bencede h.sonu alamayabilirim ben biraz daha geç yollayalım
myson bebişinin foto.sunu ekledi dün ama kasım analarına uğramadı sanırım
armıza az gelenlerde hediyelerini zamanında yollasınlar ama herkes aynı zamanlarda alsın hediyesini

ay yapalım artık su cekılısı walla kıme alıcaz bellı olsun heyecan yaptım :))
bırde bayram oncesı banada cok uyar cunku eylulun basından 12 sıne kadar yokum.

Benim için farketmez.Bence herkes aynı gün değilde mesela 10 gün içinde versin.Çünkü 30 kişini aynı günde vermesi zor olabilir.

Ne zaman ıstersenız bana uyar Şekerlerrr ama Çabuk karar verelım evdekı ınternet hala baĞlanmadı hafta sonu takıp edemem sızı bennn

30.talihliyi araba veriyoruz :lepi:

Eylül araba verin beni.Kocamdan daha kıymet bileceği kesin.Nerde ve ne zaman buluşuyoruz?

eylül ptt demişti daha uygun diye.yurtdışına ptt gönderim yapıyomu kaça yapıyo acaba?

Eylül araba verin beni.Kocamdan daha kıymet bileceği kesin.Nerde ve ne zaman buluşuyoruz?
dur bakalım acele etme önce ben bi görüşeyim kaydirigubbakcemile5

eylül ptt demişti daha uygun diye.yurtdışına ptt gönderim yapıyomu kaça yapıyo acaba?

ptt 3 tl ye gönderiyo da yurt dışını bilmiyorum ,zeyna yollamıştı çileğe galiba o biliyodu ,kız zeyna araştır bakim bi kaça yolluyolar..CADIARZU

bu arada kargoları karşı taraf ödemeli göndermeyelim kızlar ayıp olur ,herkes yolladığı kargonun ücretini ödesin ..

tabi herkes kendi öder cnm bunu söylemeye bile gerek yok bence :))
eylül Allah seni bildiği gibi yapsın emi :roflol: araba mı veriyon 30. yu :roflol::roflol:

eylül sen karar ver kimler katılcak olayınaa hani tanımadıklarımız olmasın diyoruz yaa:)

bencede lelalin dediği daha mantıklıııı yarın 14,00de görüşelimm demin bi mağazaya gittim çok hoş şeyler vardı ama erkek kıyafetleri daha şekerdiiii bana çıkan erkek annesi olursa çok şanslı olacakkkkkk:))))

minecim facete etkinlikte tüm bilgiler yazii cicim
çekiliş memurumuzu fazla sorulara sık boğaz etmeyelim lütfen :roflol:

bişi söylimmm mi

eylülüm istanbul içindekiler hediyeleri yüz yüze verse olmaz mı ? buluşsak mesela ne bilim aklıma geldi , ben pek bi merak ediyorum herkesi bahane olur en azından dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…