Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

maşallah piroşaa çok yakışmış:) asorti seninde emeğine sağlık çok güzel seçim yapmışsın

Maşallah piroşuma , dünyalar güzelime pek yakışmış..

Eylülll sen niye giydirmedin melis eceye montunu bakimmmm ?? beğenmediniz mi yoksa ?? klava:

Günaydın kızlar.Sonunda prenses Piroş giymiş cicileri.Çok yakışmış.Maşallah tontişime.Asortinin de ellerine sağlık.Pembe çok yakışıyo.Ben de kızlarda böyle cici biciye bayılırım.Bigün kızım olursa kendimi alışverişe adayacağım.Güle güle giyinin Piroşum.

bır kokostan dıger bır kokosa ancak bu kadar guzel hedıye alınabılırdı
pırosum cok guzel gule gule gıydır
asortık kokosum zevkıne saglık

Eylülll sen niye giydirmedin melis eceye montunu bakimmmm ?? beğenmediniz mi yoksa ?? klava:

kız giydirdim de resimleri pc ye atan ara kablo kayıp ,çok güzel fotolar çektim .ne demek beğenmemek ,çok beğeniyoruz herkese gösteriyoruz ,bunu melise erkek arkadaşı aldı diyoruz kaydirigubbakcemile3

evet cnm beklediğimize deydi:)) bayramda giyemedi ama bugün giydi bile hırkasını kızım::)) kotun üstüne giydirdim pek kokş oldu:)
tam piroşun tarzı dimi eylül teyzesi:)

valla tam tarz.o kokoş botlarını da kotun içine soktumu ohhh , ne ahmeti, mehmeti kitleleri peşinden sürükler bu hatun ,aman yanında gezme havan söner :teytey:

maşallah piroşaa çok yakışmış:) asorti seninde emeğine sağlık çok güzel seçim yapmışsın

teşekkür ederiz cnmopuyorumnanaktan

teşekkür ederiz andişimmmopuyorumnanaktan

teşekkürler cnm, inş. bir kızın olur ilerde:))

bır kokostan dıger bır kokosa ancak bu kadar guzel hedıye alınabılırdı
pırosum cok guzel gule gule gıydır
asortık kokosum zevkıne saglık

çok doğru bir tespit:))) teşekkürler minikçim öpüyoruzopuyorumnanaktan

valla tam tarz.o kokoş botlarını da kotun içine soktumu ohhh , ne ahmeti, mehmeti kitleleri peşinden sürükler bu hatun ,aman yanında gezme havan söner :teytey:

valla ya bazen babasıyla bizde diyoruz aynı şeyi biz sönük kaldık yanında diyoruz:)))

masallah piroşa ne guzelde yakışmıs allah nazarlardan saklasınn

ıcırcım sağol tatlımopuyorumnanaktan

çook tatlı olmuşsun piroşcum yinee:)) asortie emeğine sağlık kesene bereket)

derinim sağolopuyorumnanaktan

allahım bu tam bi küçük prenses olmuş yaaa...
piroşa çok yakışmış cicileri..
maşallah, subhanallah..

pirooşşşş ne güzel olmuşsun sen öyle... maşallah süphanallah..
Asorti seninde kesene bereket..çok beğendim çookkkk:)))

maşallah prioşa güle güle giysin pembiş cicilerini

allahım bu tam bi küçük prenses olmuş yaaa...
piroşa çok yakışmış cicileri..
maşallah, subhanallah..

pirooşşşş ne güzel olmuşsun sen öyle... maşallah süphanallah..
Asorti seninde kesene bereket..çok beğendim çookkkk:)))

teşekkür ederiz teyzeleri.........

andinacım sen öyle dedin diye evi altı üstüne getirdim kabloyu buldum ,bu senin için :))

ayy ayy meloşuma bakın siz tam cimcime maşallah yavruma benim

bayıldım ya bu kızlara ama cok tatlı olmus hepsı masallah

teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…