Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

kalimerocum cicilerinizi çok beğendim güle güle giysin oğlun
hilalcim çok zevklisin cnm kesene bereket
asortiecim kaç defa aramama rağmen ulaşamadım ptt ye 10 dan önce arayın dedi perş.günü cuma aradım 10 dan önce yok ama eşim gidip alıcak artık bizde kavuşalım hediyelerimize çok merak ediyosss

Piroş sen ben ve swetter ve çileğin hediyeleri kaldı değil mi, görmediğimiz?

Bizde bayramdan sonra koyarıs inşallah.

Hilalcim noldu kargo şimdi canım ya?
ılçeyi belirttin mi canım, yanlış yazmışsınız dedin mi ptt dekilere?
Birazdan kargo takip den bakayım bari

canım ptt'dekilerin başını yemem sonucu bide baktım ki kargoyu cumertesi geri getirmişler .yarın tekrar yolluyorum canım bu sefer bilgileri ben doldurucam inşallah bi aksilik olmadan ulaşır canım eline

selam kızlar....
bayram tatilinden yeni döndüm..
hediyelerimizin fotolarını yarın inşallah ekleyeceğim..

hedıyelerımızı begenen tum teyzelerımıze ve bu zevklı secımı yapan hılal teyzemıze bız tsk ederız

kızlar almış olduğumuz hediyeleri beğenmeniz beni gerçekten çok mutlu etti:)))
miniğimin oğluşu iyi günlerde giysin inşallah...

Arkadaşlar gelmeyen birkaç kişi var galiba.İnşallah bişi olmamıştır.Bayramdan sonra bekleriz.Bu arada Hilal almış hediyesini ama göstermedi.Hilaaaal

ya ben yeminle çok şansız bir insanım...
hediyenin geldiği gün kızıma giydirdim fotoyu çektim..
kabloda problem çıktı ve bilgisayara atamadık..
bende denedim eşimde denedi olmadı..
kısmet olursa bugün kabloyu götürecek eşim inşallah akşama hallederim..
böyle hevesim kursağımda kalıyorya sinir oluyorum..(((

yok cnm ya daha gitmeyen hediyeler var sanırım
eşim biraz önce gitti bizim hediyemizi almaya çok merak ediyorum yaa

getirsin koycam hemen resmini bekleyin bizi:)))))
ama korkuyorum geri gittiyse diye gitmemiştir inşallah:Saruboceq:

eveet heyecanla beklediğimiz hediyelerimiz geldi çok beğendik çok güzel şeyler seçmişsin asortiecim emeğine sağlık cnm çok teşekkür ediyoruz eylül ve sanaopuyorumnanaktan

vallahi beklediğimize deydi ,asortiecim ne kadar güzel şeyler seçmişsin yaa ,vallahi bravo ,kokoş diye boşa demiyoruz ..
piroşada bu kadar yakışır yani pes ,hırkaya bende bayıldım ,asortie istiyorum canım bende bi tane kaydirigubbakcemile3 artık örermisin alırmısın bilmem orasını :hulya:
maşşallah çok yakışmış piroşuma ,ama bayramda giyemedi kuzucuk ona üzüldüm ..olsun artık gezmeye giderken giyer..

evet cnm beklediğimize deydi:)) bayramda giyemedi ama bugün giydi bile hırkasını kızım::)) kotun üstüne giydirdim pek kokş oldu:)
tam piroşun tarzı dimi eylül teyzesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…