Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

lavişim eşime vermiştim ptt yavaş çalışır diye aras kargoya vermiş az önce internet sisteminden baktı teslimat şubesi olan vakfıkebirde görünüyormuş, inşallah en kısa zamanda eline geçer. takip etmek istersen kodu sanada vereyim

Ben yarın ararım canım Şubeyı telefonla olmazsa gıder alırım ben 15 dk bana vakfıkebır canım Çok saĞol

ecemim çok güzelmiş senin hediyelerinde..güle güle kullanın..
evet darkcım tebrikler sende çok zevklisin..
mersi canım

Günaydın kızlar.Sanırım cumadan beri Dark'ın Ecemime aldığı hediyeler var.Ecemim güle güle kullanın. Dark hocam güzel şeyler seçmiş.Bayağı çeşitli hediyelerimizde.Kalemi de unutmamış öğretmenim.
Teşekkürler.Unutmaaam.naniknanik

işte darilgen ve ateş'in bize hediyeleri
çok teşekkür ediyoruz ve sizi çok öpüyoruzopuyorumnanaktan

URL=http://img3.imageshack.us/i/dscn4015j.jpg/]
dscn4015j.jpg
[/URL]

bu da benim hediyem, darilgenim iyi ki simli almışsın yoksa koçiş el koyacaktıkaydirigubbakcemile3

Darilgen çok güzelmiş hediyeler.remedios güle güle kullanın canımmm

günaydın kızlar biz geldik
ecemim cicilerini çok beğendik, güzel kızının kalemleri de öyle
remedioscum sizinde bahcıvan tuluma bayıldım eminim içinde çok şeker olacak kuzu

darilgen ve darkinlife teyzelerimiz iyi bilmişler neler alacaklarını
teşekkürler canım.

bu arada Darkcım ve denizanacım siz sormuştunuz heralde Eymen'e demi giydirdin elbiseyi diye valla giydirdim kaydirigubbakcemile3 hem azıcık hevesimi alayım dedim hem de eylülle olacakmı bir bakayım dedim Eymen'le Eylül'ün boy kiloları yaklaşık birbirine olmazsa ya da kötü durursa rahat değilse gidip değiştirecektim ama iyi oldu Eymen hiç memnun kalmadı bu durumdan ama suratı bir görmeliydiniz sanki anladı kız kıyafeti olduğunu çok komikti ama kaydirigubbakcemile3 keşke çekseydim fotosunu
hahah giydirdin demek.Aslında bende Cerende deneyecektim Ecemim e gönderdiklerimi ama sonra aklım başımdan gitti galiba unutmuşumkaydirigubbakcemile3 Ceren kaybolurdu içinde.Oğlumuz baya uzun maşallah.

veeee işteee Miniğimin ve tatlı oğlunun Eymen'ime gönderdiği hediyeler hepsi birbirinden güzel çok teşekkür ederiz

işte böyle oğlumada bugün giydirip yarın da inşallah öyle çekeceğim
Ayyy bittim o tişörte ne eğlenceli gözüküyo.yaratıklı felan :) Kimbilir neler yazıyo?

Kalimero ama ama bu haksızlık ne güsel şey seçmişsin :))kaydirigubbakcemile5

begenmenıze sevındım canımcımlarım
butun anneler maasallah cok zevklı cok sık cıcıler var bu topıcte
kucuk kuzularımız bayramda saglıkla gıyerler ınsa allah
Sende çok zevklisin canım,tebrikle seçimin için

Asortie'cim eşin ptt ye gittiğinde bir sorsaymış ya keşke. Bak merak ettim neden gelmedi acaba hediyen yaaa. Kaybolursa falan çok üzülürüm ama :KK43:(( Bizde kağıdı vardı ama en son banusu nun elinde görndüm artık yedi mi ne yaptı bilmiyorum
Yemiştir o cadı kesincokacimcoook benimkide yeterki kağıt kürek olsun yemeyi seviyo

ayy canım benim
beğenmez olur muyum? çok teşekkür ederim.
çok beğendim hatta bugün okula giderken taktım bile, ama burda yayınlasam mı resmini diye tereddütte kaldım, hani bebeklere aldığımız hediyelerdi yae sas konu, ne bileyim bu da benim ki demek garip geldi.
ince düşüncen asla gözardı edilemez, benim aklıma hiç gelmedi valla.
kızın resimleriyle beraber onunda resmini çekmiştim. ben çok beğendim, kızlar da beğenir eminim.

dsc03114qu.jpg
Çok güzelmiş bizde beğendik,Eylülcüm eline sağlık.

canım şimdiden teşekkür ederim, eminim çok güzel bişii seçmişsindir tabiki beğenirim:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cümlenden anlamıştım valla, keşke bende deneseymişim, neden göndermeden önce yazmadınkikaydirigubbakcemile3

ayy canım bende sabırsızlnıyorum elinize ulaşmasını, çok merak ediyorum, birde o şeyin içinde yağmuru hayal edip duruyorum ayy bir gitseydi
bende tahmin etmiştim aslında giydirdiğini :)))

lavişim eşime vermiştim ptt yavaş çalışır diye aras kargoya vermiş az önce internet sisteminden baktı teslimat şubesi olan vakfıkebirde görünüyormuş, inşallah en kısa zamanda eline geçer. takip etmek istersen kodu sanada vereyim

Ptt walla cumartesi günü bile çalıştı.

En geç 3 günde gidiyormuş.ben ilk defa kullandım,çok memnun kaldım.

İlçede kargo yok zaten .iyiki söyledi kızlar ptt yi.

Yoksa il e gidip kendim alıyordum hep.Verirkende öyle.2 iş oluyordu bana.

Ben yarın ararım canım Şubeyİ telefonla olmazsa gİder alırım ben 15 dk bana vakfıkebİr canım Çok saĞol

lavinyacım sanada iş çıkacak canım ya pttye verseydik daha çabukmu gelirdi acaba?
kargoyu aradığında istersen takip numarası ile sor daha kolay bulunuyormuş yazıyorum şimdi
yd903956

Darkcım bızım ılÇede de yok kargo fakat telefon edıyorum gelıp alıyorlar ve teslım edıyorlar canım yarın arayacaĞım bakalım

remodios seni atlamışım canım sory..
senin hediyerinde çok güzelmiş şimdi gördüm..
güle güle giysin kuzucuğun..
sende iyi günlerinde tak inş. şalını..

denizanası canım hiç problem değil teşekkürler canım ilgilendiğin için be yarın bilgi veririm sana aldığım zaman telefon açrım canım öğüyorum mavişimi ve seniii

işteeeee..
lavinya teyzemizin oğluma hediyeleriiii...
hepside çok güzel bayıldım cnm.tekrar teşekkürler.
sadece montun kolları biraz dar; foto için zorla giydirdim.yarın iş yerine götürüp açtırabilirsem açtırıp düğme koydurmayı düşünüyorum.
ama çoook beğendim canım..

azo bu ne böyleee maşallah maşallah yavrum benim çok sevimli, karabiberim benimm:nazar::nazar::nazar:
lavinyacım seninde seçimin çok güzel canım çok yakışmış ömer beye

canım ya keşek bir büyüğünü alsaymışım montun ya üzüldüm bak şimdi pantolonun paçalarını göremedim ben uzun geldi herhalde dimi güle güle giysin canım

olsun cnm.ben kollarını halledicem yarın inş.ee tam şimdi anca giyer.
pantolonun beli tam(hatta biraz sıkı) ama paçalar biraz uzun ama babaannemiz kıvıracak onları.tam almışsın yani.
montunda gördüğün gibi bedeni tamda bileklerindeki lastikten bizim pabuç ellinin elleri zor geçti:)

ay koyamadım fotoları çıldırıcam..
lavişcim ben çok beğendim.çok zevklisin tatlım..
dur biraz daha uğraşayım şu fotolarla..

Darkcım bİzİm İlÇede de yok kargo fakat telefon edİyorum gelİp alıyorlar ve teslİm edİyorlar canım yarın arayacaĞım bakalım
Ay ne güzelmiş canım ya
bizde yok öyle bir hizmet.

Sen ilçedeysen ilçeye gelmiştir kargon.İlçelere gelme günleri oluyor bazı kargoların.haftanın bi günü geliyolar çoğunlukla ve onu bekliyorlar.
ha bu arada bizim ilçeye yurtiçi geliyor pardon unutmuşum.HAFTADA 1 GÜN :)) ama teslime geliyorlar.

işteeeee..
lavinya teyzemizin oğluma hediyeleriiii...
hepside çok güzel bayıldım cnm.tekrar teşekkürler.
sadece montun kolları biraz dar; foto için zorla giydirdim.yarın iş yerine götürüp açtırabilirsem açtırıp düğme koydurmayı düşünüyorum.
ama çoook beğendim canım..
Maşallah Azo büyümüş delikanlı olmuş.Cicileride çok yakışmış.Laviş bayıldık canım.Kesene bereket canım

ay koyamadım fotoları çıldırıcam..
lavişcim ben çok beğendim.çok zevklisin tatlım..
dur biraz daha uğraşayım şu fotolarla..
haydi yap bakalımmm

X