Çam Sakızı ,Çoban Armağanı

kalimero en boya gerek yok sanırım pek.

giysi almak isteyenler yazlık alcaklarsa 2 yaş alınır.

Kışlık alınacaksa oda 1 yaş olur şimdi giysin isteniyorsa.

Başka hediyelerde olabilir tabi.

Ayın 14 üne veriliyor değil mi postaya?

yasmincim sende beden boy ayakkabı nosu verebilirmisin bana canımcım
anıl beye güzel bir hedaaye alalım :)))

eylüle ve piroşa çoookkkk teşekkür ederiz.hakikaten heyecan oldu bizim için.

güzeller güzeli ceren'e ben hediye alıcam şimdiden heycanlandım onu mu alsam bunu mu alsam şunu mu acaba?

kızlar 3 günde gideceğini hesaplarsak yanılmıyorsam 14 eylül pazartesiye geliyor
14 eylül yapalım gönderimi derim ben

14 ü bana uyar

lavişşş bana iletişim adreslerini vs özelden gönderirmisin canım şimdiden not edeyim ben:)

yasmincim sende beden boy ayakkabı nosu verebilirmisin bana canımcım
anıl beye güzel bir hedaaye alalım :)))

Canım oğlum 67 cm , kilo 10,4 kg.Ayak numarası 22.Yalnız ayakları çok tombul.O yüzden ayakkabıyı ben tutturamıyorum.Kıyafeti 1,5-2 yaş alıyorum ben.1 Yaş gelmiiyo.
Bu arada erkek annesi olarak sen işini bilirsin.Gönlünden ne koparsa be güzelim.

hilalcim sende bana adresi ve bebısın bılgılerını ozelden yollarsan sevınırım. bu yakınlarda ınerım cunku carsıya

emeği geçen herkese teşekkürler....a.s.a.s.
ben zeynaya çıktım piyangodannnzemuszemus
ama en çok sevindiğim julinin bana çıkması kızını istediğim ama başkasına kaptırdığım juli hanımın tatlı kızı banusuya hediye bendennnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bizim için çok adaletli ve sevindirici sonuçlar oldu ,umarım herkes için öyle olmuştur ..

gönderimler 10 eylül 14 eylül arası olsun ..herkes burada olsun tatilciler dönsün öyle yapalım ..

herkese desteğinden dolayı teşekkür ederiz ..bir başka çekilişte buluşmak dileğiyle ...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…