Çam Sakızı Çoban Armağanı..

ceyo16

Annesinin gülü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
6.858
1
Bir de Öğretmen olacağım,Şubat annelerinden kopya çektim,kaydirigubbakcemile3ama olsun çok güzel bir fikir,bunu ekim24 de söylemişti aslında,dedim ben açıvereyim topiği gerisi gelir.
Arkadaşlar aramızda bir çekiliş yapsak ve birbirimize anı olarak saklayabileceğimiz hediyeler yollasak ne güzel olur dimi?Ayyy ben şimdiden heyecanlandım,kim kime çıkacak,neler alacak?Katılmak isteyen arkadaşlar isimlerini eklesinler ve sonra çekiliş çekeriz?a.s.

bencede olur ama çekiliş nasıl olacakki:p

isteyenlerin listesini alırız,msn de 2 kişi karşılıklı olarak çekebilir.Bir taraftan biri çeker,diğerinin çektiğiyle eşleştiririz gibi.ama başka fikri olan da yazsın,ona göre belirleriz.
Bir de hediyeleşme ,mesela ben Çiçeğe Çiçek bana gibi mi olsun yoksa Ben Çiçeğe ,Çiçek Sinem e gibi mi olsun!Bence 2.si daha iyi ama genel ne der?

2. Sı daha ıyı gıbı ama yınede sız bılırsınız ben haftaya yokum ama eĞer bÖle bır ÇekılıŞ olursa benıde eklersenız Çok sevınırım msn adresımı ÇıÇek ceyo verebılırım ama nasıl verebıleceĞımı bılmıyorum bana tarıf edebılırsenız vereyım bana da bıldırırsenız mutlaka katılmak ısterım ...

2. Sİ daha İyİ gİbİ ama yİnede sİz bİlİrsİnİz ben haftaya yokum ama eĞer bÖle bİr ÇekİlİŞ olursa benİde eklersenİz Çok sevİnİrİm msn adresİmİ ÇİÇek ceyo verebİlİrİm ama nasıl verebİleceĞİmİ bİlmİyorum bana tarİf edebİlİrsenİz vereyİm bana da bİldİrİrsenİz mutlaka katılmak İsterİm ...

Özel mesaj atabilirsin sanırım

İŞte onu nasıl yapacaĞım ....

benim adımın üstüne tıkladığında kişiye özel mesaj önder var,ama senin özel mesaj alımın kapalı sanırım,ben de daha önce kimseye göndermedim tam emin değilm canım,ama sen bir dene ceyo16 yazan yerin üstüne tıkla kişiye özel msj gönder çıkıyor.

kızlar msn e gerek yok,sadece bir kişi çekiliş işini üstlenir,o çeker,sonra da burada bildirir kim kime çıktı die.
Mesela listeyi yaparız,birimiz de her kişi adına çeker.Mesela listenin 1.si Sultan,derim ki çektiğim kişi Sultan için.Kim çıktıysa Sultan ona alacak,2. kişi Çiçek,kimi çekersem Çiçek ona alacak.Farklı bir fikir olan yazsın lütfen.

çekilişe katılmak isteyenler

ceyo16
çiçekçiçek
sinemsin2811
benanber
dinozzo
bursasu
ssengun

kızlar msn e gerek yok,sadece bir kişi çekiliş işini üstlenir,o çeker,sonra da burada bildirir kim kime çıktı die.
Mesela listeyi yaparız,birimiz de her kişi adına çeker.Mesela listenin 1.si Sultan,derim ki çektiğim kişi Sultan için.Kim çıktıysa Sultan ona alacak,2. kişi Çiçek,kimi çekersem Çiçek ona alacak.Farklı bir fikir olan yazsın lütfen.

evet canımm olur
katılımolur daha

--------------------------------------------------------------------------------

çekilişe katılmak isteyenler

ceyo16
çiçekçiçek
sinemsin2811
benanber
dinozzo
bursasu
ssengun
ruveydax

X