Cam masa

lepi

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
tecrubeli hanımlar,
sizlere bir sorum olacak
salonda kullanılmak üzere cam masaya ne dersiniz?
kullanışlı olur mu? kırılma çizilme kolay mı olur?
masa şu

açıldığında ortadan çıkan parça ahşap sadece
ve açıldığında cam kısımalr çıkıntı şeklinde dışarı geliyor
camın iç kısmı vuzlu cam dışı parlak ve burdakinden farklı olarak beyaz cam

ne dersiniz kullanışlılık açısından

benim cam masam vardi ama maalesef ortadan cat diye kirildi...
benim masa baya cizilmisti...
ama goruntu acisindan cok hos duruyo o baska...

cam masam yok ama salonumda büyükçe bir cam sehpa var.
.görüntü olarak süper ama hemen el izi oluyor..
güneşte en ufak tozu gösteriyor..
dikkat edilmezse çiziliyor..

yani kullanış açısından pek kullanışlı değil ama görüntü süper..
tercih senin..

evet güzel görünüyor
buzlu cam diye leke göstermez gbi gelio
teşhirdeki üründe dikkatimi çekmedi hiç lekelenmeler
bidahaki gidişimde bakayım orada üstü dolu insanların dokunduğu bir masa var parmak izi varmı
bakarım:))

bu kırılacak gibi değil altı ahşap açılınca yanlardan dışarı taşıo okdar
sonunda içimde kalcağına evimde kalsın diyip alcam sanırım.)

canım 15 yıl bitti masam cam masa alırken bende çok tereddüt ettim kırılımı diye ama hiç korkma hiçbirşey olmuyor ki ben 2 tanede çocuk büyüttüm sadece el izi olyor ellediqinde hepsi bu ama vazqeçme çok güzel bir masa bence

benimde mutfak masam cam canım çok korkutmuşlardı benide alırken kullanamazsın diye ama allaha şükür şuan çok rahatım 2 senedir kullanıyorum.Yalnız üstünde biraz dikkat edeceksin çizilmesin diye,microfiber bezler varya ben onlarla siliyorum pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

saolun ya cesaretlendirdiniz beni
annem cam mı alcan diye yadırgamıştı beni:)
kullananların yorumları için teşekkrüler
akıl yürüten olursa onlarda saolsun aklıma gelmeyini getirirler belki

benim masamın sadece ortası cam ona rağmen üstüne bişey koymaya korkuyorum ama seninkinin altı tahtaymış o tutar belki

Yemek odası arstil mobilyadan.Tema modeli.Benimde yemek masamın iki ucunda siyah cam var.Ortası ahşap.Daha kullanmadığım için çizilir mi bilmiyorum ama siyah cam toz gözteriyor ve hemen el izi oluyor.Ama görünüşü çok şıkkk....ıyiki de onu almışım diyorum.Bence beğendiysen al canım.

Son düzenleme:
Benim yatak odası takımım siyah cam nasıl toz oluyo anlatamam. Anlatılmaz zaten gözünle görünce bile inanamıyo insan. Onun kadar toz gösteren başka bir icat olduğunu düşünmyorum hatta :1closedeyes:

benim almak istediğim zaten siyah değil
siyah hakkaten toz gösterir
ama bunun beyaz ve buzlu

lepicim doğtaş mı bu
aynısının orta sehpası var bende , bir bardak koy hemen iz bırakıyor , halılarım yeni ve tüy tüy olduğundan oların tozunu çok gösteriyo
şimdi sil , 1 saat sonra toz zerrecikleri beyaz beyaz görnüyor.
ama yinede ben çok seviyom sehpamı :) istiyosan al şekerim içinde kalmasın hiçbişi

Salonda değil ama mutfakta kullanıyorum yaklaşık 10 yıldır. Görüntü mükemmel; fakat camın üzerinde yiyince silmesi çok zor. Ne yaparsam yapayım tam olarak parlatamıyorum. Mutlaka iz kalıyor. Üzerinde kumaş örtü de durmuyor, kayıyor.
Şimdilerde kalın naylonlardan aldım, onu serdim. Salon için uygun olabilir tabii, ne de olsa çok sık kullanılmayacak. Ama mutfak için önermem.

pınarım arstil bu

anuşka ablam bakalım kısmet artıkın
herkes yakınıo ama alıoda galba

benimde mutfak masam camdan.temizlenmesi zor ve cizilmesin diye ustunde birsey yapamiyordum..ama cok guzel bir goruntu olusturuyor her zaman cam masalar..ben suan camin ustune kare dantel orttum.ustunede seffaf musamba serdim..temizlemesi 5 saniyede bitiyor:) goruntu yine cam masa yani..bence masan beyazsa,seffaf bellli olmayan seffaf musamba orte bilirsin..dikkatli bakmadikca hic ortu oldugu belli olmuyor..tam masanin olcusunde kestirirsen,sarkma olmadigi icin goruntusude bozulmaz,cizilmezde..ayni yeni telefonlarin camlarina yapistirilan seffaf bant gibi:)

Benimkide cam sadece el izi kaldıgı için pek sevmiyorum onun haricinde çocuksuz evlerde kullanışlı kırılma ve çizilme olacagını sanmam.

Ben çok beğendim modelini canım, temizlik konusunu sorun etmeyeceksen al bence. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…