• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cam masa

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.454
198
Arkadaşlar merhaba
Benim sorunum masam. Masanın camına birşey çarptı kırıldı. Bende tümünü soktum üzerine büyük boy fayanslar koydum. Ama çocuklar acısından tehlikeli oldu

Size sorum su bu çam masanın camları nerede nasıl tamir edilir??

Ben bir kağıda masanın şeklini çizip camcıya götürmüştüm. O şekilde kestiler. Çok ufak bir ölçü tutmaması oldu çizimden kaynaklı o da çok gözüme batmıyor

Fiyatlar nedir kalın camlarda acaba yani yaklaşık 1*2 ölçülerinde ne tutar bilginiz varmı hanımlar
Ben bir kağıda masanın şeklini çizip camcıya götürmüştüm. O şekilde kestiler. Çok ufak bir ölçü tutmaması oldu çizimden kaynaklı o da çok gözüme batmıyor

Fiyatlar nedir kalın camlarda acaba yani yaklaşık 1*2 ölçülerinde ne tutar bilginiz varmı hanımlar
Ben balkondaki masamı çok kullandığım için onun üzerine de bütün kestirdim. Altına dantel örtümü serip kullanıyorum çok şık oldu. En kalın camlardan 1-2 ölçüsü 350 TL tuttu

Arkadaşlar merhaba
Benim sorunum masam. Masanın camına birşey çarptı kırıldı. Bende tümünü soktum üzerine büyük boy fayanslar koydum. Ama çocuklar acısından tehlikeli oldu

Camcilar var istediğiniz ölçülerde kesiyorlar. Ben ahşap mutfak masamın üzerine kestirmistim. 4 yıldır kullanıyorum 8mm kalınlıkta kestirdim

Arkadaşlar merhaba

Kırılan cam sadece çatladımı bütün haldemi yani, eğer bütün haldeyse en ve boy ölçüsünü alın herhangi bir camcıda kestirin

Back
X