Cam boyama tasarımlarım...

Akrilik veya enamel boya kullanıyorum. En güzeli enamel boyadır camda daha iyi tutunur. Bir kaç kat kapanana kadar boyaman gerekiyor.

Lisabella çok güzel uymuş mutfağına gerçekten çok güzel olmuşlar. Senin kovalarında çok hoşuma gitti bu arada.

DepresifPolyanna canım kuzum yine süper şeyler yapmışsın.

Teşekkür ederim kadesa ..Bende çok beğendim baharatlıklarımı. Kovaları da Koçtaş tan aldım.Saksı olarak satılıyordu ama ben mutfakta küçük aletleri koymak için aldım ve baharatlıklarla uyumu güzel oldu

Hepsı bırbırınden guzel ellerınıze saglık bır ara bende merak sarmıstım seramık boyuyordum ama ıs vernıge gelınce beceremedım :) sprey vernık kullanmıstım olmadı sımdı vaktım olsa yıne baslarım

Fiyatlari burdan da yazsaydiniz keske tüm sayfalara bakar oldum benim gibi merak eden de vardir muhakkak hem sizde herkese tek tek mesaj atmamis olursunuz..

bildirim geldi hoşgeldi sizinle pek geçinemesekte yaptıklarınızı takdir etmek isterim hakkaten harika olmuşlar elinize sağlık

şimdi bunların ne ile boyuyorsun nasıl boyuyorsun ne ile boyuyorsun üstündekiler dekopajmı-transfermi fırça ilemi yoksa sünger ile pıtpıtmı yapıyorsun en son işlem olarak ne yapıyorsun ?bunların cevabını verirsen sevinirim he birde kavonozları nereden alıyorsun ben ahşap boyuyorum ama bunlara merakım var ahşap boyalarımla olurmu rich vb.boyalar oluyormu

bunlar muhteşem olmuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…