- 2 Ocak 2008
- 1.397
- 21
- Konu Sahibi nickminkenari
arkadaşlar ben dr brows biberon aldım onun içindeki çubugun içi nasıl temizlenicek çıkanbişeymi çıkınca takılması kolaymı bi bakdım ama çözemedim yaşayarak ögrenicez artık... zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar sağolun fikirleriniz için benim de hazırlıklarım tamam gibi bu hafta sonuda biberon emzik felan almak istiyordum cam ve polikarbon konusunda bende kararsızdım ama cam daha sağlıklı diye onu almak istiyodum ama cam da ağır olur biraz marka olarak avent almak istiyorum dar ve geniş ağız konusunda bilgim yoktu sayenizde öğrenmiş oldum geniş ağız alırım artık bide arkadaşlar burun aspilatörü aldınızmı ihtiyaç oluyormu?hangi marka aldınız?
canım bende onu düşünüyorum
o zaman sana sorularımı yönelteyim
1 içindeki çubuğu cıkartıp normal biberon olarak kullanabiliyomuyuz
2 eczanedenmi aldın
3 eczaneden aldıysan kolay buldunmu yoksa siparişlemi getirttin
4 fiyatı nedir
sevgilerrrr :))
kızlar... biberon ve bakım malzemelerini nerden aldınız.. ezcaneden mi.. bebek magazalarından mı.. yoksa marketlerden mi.. off.. dün bi kaç yere baktım.. ne eczacılar bişi biliyo ne bebek mağazası satıcıları... silikon mu kauçuk uç mu iyi diyorum.. ikiside aynı bi fark yok diyolar.. eczacılar polikarbonu bile bilmiyo.. bebek mağazalarında çalışanlarında pek farkı yok.. sinir oldum..
arkadaşlar ne olur ne olmaz biberon ve emziği almak istiyorum geçen chicconun cam biberonunu gördüm bide polikarbonu vardı ama kararsız kaldım kullanış açısından hangisi daha iyi bide polikarbon sağlık açısından nekadar iyidir acaba.
emzik yenidogan bebeğe veriliyomu bilmiyorum onuda alıyım da sonradan emzik aramayalım onu nasıl aldınız.
şimdi gittim bakdım çubuk çıkıyo herhalde normal biberon olarak da kullanılabilirteşekkürler canımmm
bende eğer gerekirse kesinlikle dr browns istiyorum ama şimdidende alıp kenara koysam eğer gerekmezse içindeki çubukta çıkmıyosa boşa almış olucam ama içindeki çubuk çıkıp normal olarakta kullanılıyosa şimdiden almakta fayda var ilerdede kullanabilirm
10 agustosta eşimin kuzeni gelicek ilk onda görmüştüm o tavsiye etmişti bu biberonu ondan tüğm bilgileri öğreneyim 5 aydır kullanıyo kendisi
seherjik sen cammı almıştın biberonu yoksa polikarbonmu