Cam balkon mu panjur mu?

Panjuru çok kullanışsız buluyorum ben en iyisi siyah cam yaptırmanız , biz de yaptırcaz çok şık duruyor bence

cam balkon yaptırmanı tavsiye ederim ama siyah yada aynalı düşünme
varsın güneş girsin
güneş girmeyen eve doktor girermiş

yani memnun muyudunuz değil miydiniz anlayamadım da

Bence artık panjur çok kullanışsız. Bide çocugnuz varmı bilmiyorum ama çocuk için tehlikeli izmirde bütğn evler panjurlu oluyo genelde bi kere bi çocuk panjurlarla oynarken panjurun kilidi açıkmış ( zaten kilit diyede kanca diye bişey var) çocuk yaslanınca panjura aşşağ düşüp ölmüştü. Sırf bu yüzden bile panjur kullanmam ayrıca temizlemesşde ayrı dert.
Cam balkon görünüş olarak daha ferah bence. Bazı arkadaşlar siyah cam yapılıyo demişler. Öyle bi seçenek varsa siyah camlı yaptır. Bizimde salonda kocaman bi cam var baya büyük siyah camdan yapmışlar. Mesela o siyah cama tül takmıyoruz çünkü içersini göstermiyo. Hiçde karanlık yapmadı içersini. Arabalardaki filmli camlar gbi düşün içerden bakınca aynı dışarıdan siyah duruyo.

Şimdiden güle güle kullanın :)

Panjuru çok kullanışsız buluyorum ben en iyisi siyah cam yaptırmanız , biz de yaptırcaz çok şık duruyor bence
tesekkür ederim
cam balkon yaptırmanı tavsiye ederim ama siyah yada aynalı düşünme
varsın güneş girsin
güneş girmeyen eve doktor girermiş
arkadasım haslanacagız bu gidişle :)

panjuru kumandalı düşünüyorum ama etrafımda da kullanan pek yok ne gibi sıkıntı cıkarır burada öğrenmem iyi oldu tesekkür ederim

tesekkür ederim

arkadasım haslanacagız bu gidişle :)

panjuru kumandalı düşünüyorum ama etrafımda da kullanan pek yok ne gibi sıkıntı cıkarır burada öğrenmem iyi oldu tesekkür ederim

Kumandalıda öyle bi sorun olmaz galiba ben eski tip panjurlardan bahsettim :) ama panjur yapınca orası balkon olmaktan çıkar küçük bi oda olur. Cam balkon yaptırın bence siyah camlı ferah ferah heryeri görürsünüz dışardanda kimse göremez sizii.

Siyah camda karar kıldık camcıları aradık ama siyah camın sadece görüntü için kullanıldıgını günesi engellemeyeceğini hatta koyu renk olmasındamn dolayı daha fazla sıcaklık çekeceğini söylediler. Kullanan var mı siyah cam kafam karıstı yine

Panjur derim.
Ben cam balkondan hiç hoşlanmıyorum. O camları temizlemek kolay değil hep parmak izi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…