• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cam balkon kullananlar

bakimmeraklisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
22
5
86
Blksr
Kızlar merhaba balkonumuzu kapattırmak istiyoruz,katlamalı cam düşünüyorum ve kumlu cam olsun diyorum çünkü çok uzun silmek çok zor olacak usta da siyah cam öneriyor ,karartır içeriyi kumlu cam diyor kararsızım katlamalı cam rahat mı siz ne tavsiye edersiniz

Bnde siyah kullaniyorum kapali bi insanim rahatca balkona cikabiliyorum fakat gel gör ki dısardan gelen gunesi kesiyo icerisi biraz karanlik duruyo esim yaptrdi ama sahsen bn pek memnun degilm isiktan dolayi

siyah cam kullanıyorum
balkonum büyük genişlik 4 mt boyu 2 mt. temizlik camsille 10 dakkamı almıyor bile.
görsel olarakta çok şık duruyor.

Siyah cam kullanıyorum çok memnunum içeriden bakınca siyah olduğu belli olmuyor dışarıdan da içerisinde belli olmuyor eğer balkonunu kapatirsan yerleri çim hali yap çok memnunum hiç balkon yıkamaya gerek yok Süpürmek yeterli oluyor

siyah cam kullanıyorum ben de silmesinin beyaz camdan farkı yok zaten bu tip katlamalıları silmek kolay oluyor kumlu cam ne bilmiyorum bu arada..
siyah camı ben kiler olarak kullanacaksan tavsiye ederim salon balkonuna siyah cam olmaz ışığı engeller

Kızlar merhaba balkonumuzu kapattırmak istiyoruz,katlamalı cam düşünüyorum ve kumlu cam olsun diyorum çünkü çok uzun silmek çok zor olacak usta da siyah cam öneriyor ,karartır içeriyi kumlu cam diyor kararsızım katlamalı cam rahat mı siz ne tavsiye edersiniz
Katlamalai cam.rahat canm.ben dun taktirdim salak adam fume rengi takti ben siyah cam.istemistm ne.guzel dogru duzgun gozukmicektim bu konuda sakin yanlis tercih yapma canm sonra benm gibi kara kara dusunursun

metresı ne kadar siyah olanların
ben de düşünuyorum bızım balkon 10 mt var

Katlamalai cam.rahat canm.ben dun taktirdim salak adam fume rengi takti ben siyah cam.istemistm ne.guzel dogru duzgun gozukmicektim bu konuda sakin yanlis tercih yapma canm sonra benm gibi kara kara dusunursun
kaça yaptırdınız,bende yaptırmak istiyorum.

Back
X