- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Canım salonum baya geniş benimm kaldırır yani ondan yana sıkıntım yok ama model olarak kararsız kaldım yani baklava mı ya da dikey mi olmalı.. ya da ayna fikri kötü mü vs diye..bunlar çok güzel ama senin evinde nasıl durur ben emin olamadım görmeyince
;Canım salonum baya geniş benimm kaldırır yani ondan yana sıkıntım yok ama model olarak kararsız kaldım yani baklava mı ya da dikey mi olmalı.. ya da ayna fikri kötü mü vs diye..
Bende suan asma ayna kullanıyorum fakat sıkıldım ondan.. bunlara da bayılıyorum. Fikir almak istedim model olarak kararsız kaldım baklava mı tercih etmeliyim yoksa çizgi model mi diye.. kullanış olarak ta evde küçük çocuk olmadığı için şuanlık sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum kış ta geldi kapı pencere kapanacak toz vs çok almayacakbende bayılıyorum bunlara ama ben kullanış açıısndan asma aynasından alacağım
Baklava benim de çok gözümü yoruyor çizgi daha zarif sanki;
bence dikey kuzum temizlerken kolay olur ve bakınca çok parçalı durmaz :) bana öle geldi
Bende çizgi düşünüyorumAyna=temizle dur, tozunu al vs.
Aynadan yana eminsen, son görseli beğendim. Ama zevkler tabi uyuşmayabilir
Bu soruyu bilemedim, empati kuramıyorum mobilyaları görmediğimdenBende çizgi düşünüyorum
Peki gümüş mü yoksa daha böyle gold mu olmalı ?
yani Salon takımını düşünüyorum krem acı kahve tonları.. masam acı kahve üzeri mermer kaplama sandalyeler falan da kahve ve krem..
Baklava benim de çok gözümü yoruyor çizgi daha zarif sanki
YaaaAyna yaptırıyor olsaydım dikey olanı tercih ederdim, baklava modeli sanki daha klasik ve ağır mobilya takımları için, klasik sevmediğimden bana hoş görünmedi, aynanın etrafına bir çerçeve şartsa gümüş tonlar bence ya da mümkünse mobilyanızdaki baskın tın olan kahve bir çerçeve kullanılabilir.
baklavaaynen benim oyun çizgiden yana :)
Baklavayı aslında çokkkk beğeniyordum ama 1-2 gün önce bu çizgi modeli gördükten sonra acaba mııı demeye başladım ve kararsızlık içine düştümminimal yaşama adım atmışken bu tarz şeyler bana fazlaca şaşaalı geliyor.tabi zevkler ayrı mevzu ama sanki baklava dahamı iyi
wuhhuwwwww ıslıkk ıslıkkkkAyna yaptırıyor olsaydım dikey olanı tercih ederdim, baklava modeli sanki daha klasik ve ağır mobilya takımları için, klasik sevmediğimden bana hoş görünmedi, aynanın etrafına bir çerçeve şartsa gümüş tonlar bence ya da mümkünse mobilyanızdaki baskın tın olan kahve bir çerçeve kullanılabilir.
kararsızlık zor meseleBaklavayı aslında çokkkk beğeniyordum ama 1-2 gün önce bu çizgi modeli gördükten sonra acaba mııı demeye başladım ve kararsızlık içine düştüm