• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calvin Klein Euphoria

Çevremdeki birçok erkeğin, Calvin Klein'ın Euphoria adlı parfümünü beğendiğini ve sevgililerine/eşlerine armağan ettiklerine şahit oldum. Bu beğeni de muhteviyatındaki notaların afrodizyak tesirinden olsa gerek ki dişiliği çağrıştırıyor. Fakat beni rahatsız ediyor, sevmiyorum.

bende sınırlı sayıda üretilmiş olan yaz serisi var hafif ve çok güzel çok beğeniliyor ama klasik euphoria ağır bir parfim kötü demiyorum ama kesinlikle kış parfümü yaz için çok ağır

erkek arkadasım begenmesede ben begenırım .ama bazen sıkılmıyorda degılım .hos ben her kullandıgım parfumu ust uste kullandııgmda sıkılıyorum .sureklı parfum degıstrmek ıstemıyorm artık:84:

Bu sene eşim hediye almıştı , değişik ve hoş bir koku beğenerek kullanıyorum , ama nedense hiç bir parfümüm bana kalıcı gelmiyor , burnum mu alışıyor acaba :S

severek aldığım ama çevremdekilerin yarısının ağır diye eleştirdiği kendimi çok kötü hissettiğim parfümdür...

Sıradan bir parfüm.Maalesef reklam fotoğraflarındaki hoşluğu yakalayamadım. Biri kullanıyor 'eh işte güzel gibi' ama diğerine ağır ,itici .Belki eau de toilet ve parfüm farkı belki ten farkı.

Son düzenleme:
dp den aldıgım cok begenerek kullandıgım her sıktıgımda bırılerının adını sordugu parfumdur...

Ben beğeniyorum ama malesef eşim hiiççç beğenmiyor o yüzdende aldığım gibi duruyor :(

Bende EDP olanı olmasına rağmen hiç kalıcı değil. Kokusunu beğensem de sırf bu nedenle bir daha almayı düşünmüyorum. Tenime gitmedi sanırım. :44:

Arkadaşlar bu parfümü eşimde almış malum nette baya ucuza veriolar :) ben sevdim gayet güzel, belki dediğiniz gibi ten uyumuyla alakalı olabılır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back