selam bu videoları bana gönderebilirmisiniz.bilgisayadan pek anlamam indirmeyi beceremedim.ne yapabilirim.yardımcı olursanız çok sevinirim.zira doğumdan sonra cıvıdım sıkılaşmam gerekiyor
:2:
Bayanlar bana özelden bu egzersizleri indirebileceğim yada izleyebileceğim bir link gönderebilirmisiniz.Lütfeennnn :)))
Bir tane indirdim de kimbilir kaç yıl önce çekilmiş karman çorman birşey birde burda slim 5-6 ve 5/21 gibi şeyler yazmışsınız...21 gün uygulayıp her bir hareketi 1 gün boyuncamı uyguluyoruz.Biri bana açıklayabilirmi ?
canım atarım tabide ay sonuna kadar pek müsait olamayabilirim..ben özelden msn adresmi atayım ekle müsait bir zamanda göndereyim...
Lütfen bana da linkleri özelden atabilir misiniz? Dukan diyeti yapıyorum ve bu spora da ihtiyacım var :97:
Haftada 4-5 gün yarım saatlik koşu ya da 1 saatlik yürüyüşe ek olarak callanetics yapmaya karar vermiştim. Nihayet bugün başladım, arkadaşlar bu egzersizler süpermiş. Ancak siz de benim gibi zorlandırnız mı ilk başladığınızda, beni en zorlayan hareketler özellikle en başlardaki karın egzersizleri, 100 er kere yapmaya çalıştım, ama resmen acıdan karnım titredi durdu, dinlenerek yaptım. Yani bazı hareketleri aynen yapamadım gibi geldi, ama alışıcam inşallah, yarın 2. gün olacak, ayrıca yürüyüşler de devam bakalım neler olacak. Buna alışıp sürekli yapmak istiyorum artık. Herkese de bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?