çalıştığım için kızımı günde 2 saat görebiliyorum :(

incitanemcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
36
2
86
İstanbul
merhaba,acaba benim gibi bazen haftanın 6 bazende haftanın 7 günü çalışmak zorunda olup,her ne kadar çocuğuna iyi bakılsa da içi rahat olmayan anneler var mıdır?kızım 15 aylık ananesi ve babanesi dönüşümlü olarak bakıyorlar içim çok rahat teslim ediyorum fakat sanki görevimi yapamıyormuşum gibi bir huzursuzluk oluyor içimde hep.akşamları da saat 8 buçuğu oluyor eve girmem.bu konuda sıkıntısı olan varsa paylaşırsa belki biraz rahatlar iyi taraflarını görmeye çalışırız beraber?

canım bende 6 ya doğru eve gidiyorum.
senin işin daha zormuş.haftasonuda çalışıyorsun demek.bende eve geliyorum 2-3 saat sonra uyuyor.yemek yedireyim,
yemek yapayım,ortalığı topla,yıka derken vakit geçiyor.bide babaanne dedeyle aynı evde kalıyoruz.
bugünde yemek yapmayım,salatasız olsun diyemiyorum.işten güçten ilgilenemiyorum bile.
hep birileri var.iş yaparken kucağıma almam için çekiştiriyor,ağlıyor.iki alıyorum tekrar bırakıyorum.
bi taraftan herşeyi yemiyor,özel yemek yapıyorum.2-3 saat sonra uyuyor zaten.
zor yani.en güzel zamanlarında olamıyoruz yanlarında.

dirim merhaba,senin saatlerin çok daha güzelmiş benimde öyle olsa sorun etmeyeceğim kendime,mecburiyet işte.bizde babanemizle aynı apartmandayız kolaylık oluyor tabi,ev işleri konusuna hiç girmedim kızımı gördüğüm kısa süre içinde ev işi yapmamayım diyorum herşey olduğu gibi kalıyor :)) offfff,...sağlıklı olalımda ne yapalım çalışırız

canım mecbur iş yapmayıp ilgilenmen gerekecek.bende pazar günü haftaiçi yenecek yemekleri yapıyorum.
2-3 gün gidiyor.napim aynı şeyler yeniyor.olsun artık diyorum.söylemeye gerek yok evin işi bitmiyor.bari yemekten vakit bulup ilgileneyim.
o kalan kısa süredede hiçbir şeyle ilgilenmeyip oğluma ayırmaya çalışıyorum ama zor yani.sürekli bişeyler çıkıyor.
canım senin iş saatlerin iyi değilmiş ama şöyle düşün en azından eşinle teksin evde.birileri yok.birlikte vakit harcıyabilirsin.
yani evi temizlemesende olur,bazen yemek yapmasanda.kalan süreyi oğlunla oynayarak geçirebilirsin.ama günde 2-3 saat gerçekten az.
ama yapacak bişey yok.dolu dolu geçirmekten başka

kayınvalideniz yemek yapmıyor mu. beraber kalıyorsunuz bari avantajını yaşasanız iyi olurdu.

evet eşimin annesiyle aynı evde kalmıyoruz,aynı apartmanda oturuyoruz bazen yemeğide orada yiyoruz o konuda avantajları var sağolsun çok yardımcı bir insan,fakat ev işleri her zaman çıkıyor,yapamıyorum kalıyor birde onun huzursuzluğu oluyor ayrıca,tabi ev işlerinden önce kısıtlı zamanda çocuğunla güzel vakit geçirmek,oyun oynamak vs.off allah başka dertler vermesin ama çalışan annelerin işi zor gerçekten

kızlar bende yakında doğum yapacam ve bende haftanın 6 günü çalışmak zorundayım özel sektör olduğu için nasıl olacak bu beni düşündürüyor çalışmamam da mümkün değil paraya ihtiyaç var bebeğime kayınvaldem bakacak hasta olmazsa tabi yada bakıcı tutacaz Allah bi kolaylık verir inş diyorum bakalım

Benim süt iznim devam ettiği için şuan saat 4'te eve gidiyorum.bebeğe bakıcı komşu bakıyo,kayınvalidemle beraberiz ama oturduğu yerden kalkmayan biri bacakları ağrıyo hep aynı yerde oturuyo,evlenmeden önce evin yemeğini yapıyomuş zorla şimdi asla yapmaz.çocuk yanında değilde karşıdaki koltuktaysa ve uyanıp ağlıyosa bile kalkmıyo yerinden bana sesleniyo,yanıma getir ana kucağına koy sallayım.sürekli sallamaya alıştı çocuk ve de boynu bükük kalıyo o anakucağının içinde uyuynca alıyım dedim bi sürü söylendi.ama çoook seviyo sözde.çok ilginç bi insan.bişeyde diyemiyosun,eşim ve görümcelerim onu çok şımartmış iyi bakmak istiyolar o da kendini yormaz.benim annemde aynı yaşta torununa bakıyo hiç durmuyo evde oyuncaklarını toplayıp duruyo,hiç kimseye muhtaç olmaz bizde öyleydi..farklı aile yapıları.şaşırıyosun kendi ailene anlatıyosun duruyosun bişey desen kötü gelinsin.işten git yemek yap çocuğa bak,sen soğuktan bile gelsen kaynanan durmadan konuşur kaloriferli evde üşüdüğünü söyler.hastada olsan kalkıp kendi yemeğini almaz.bi de kahvaltı hazırlayıp bırakacağımı zannediyodu ilk çalışmaya başlarken,çok komik,ben süt sağıcam hazırlanıcam uykusuz uykusuz bi de onun ne yiyeceğini düşüncem.off düşüne düşüne daha kötü oluyo öyle gidiyo işte durum.
öte yandan iş hiç bitmiyo,aylardır süren baş dönmelerine rağmen emzirmeye devam edip tedavi olamam bunun yanında iş ev kaynana,herşeyi yinede yapmak zorunda kalmak.tek iyi şey eşimin her zaman yardımcı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…