çalışmam gereken 10 kitap var 30 günde sürem var

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
kızlar çalışmam gereken 10 kitap var 30 günde sürem... sizce sınavlardan iyi bir notla geçme ihtimalim var mı?? çok umutsuzummm :18::18:

Valla bence hepsine çalışma çorba olur.Sence en çok soru nereden sorma ihtimalleri varsa oradan başla çalışmaya.Zor işte ya öğrenci olmak 10 kitaptan sınav mı olurmuş.Ne sanıyorlar ki biz öğrencileri merak ediyorum.Doğa üstü güçleri olan yaratıklarız da haberimiz mi yok yoksa?

Gerçektende ne tür kitap bunlar makineyiz zaten biz öğrenciler !

hukuk kitapları hepsi teknik yani kanunu da var tabi kızlar gözünüzü seveyim bana bi akıl verin her yanım post-it oldu plan yapıyorum yapıyorum olmuyor

kızlar nolur aklınıza ne biliyim çalışma taktikleri vs ne geliyorsa yazın ben gidip çalışıyım yapcak bişey yok Allahtan umut kesilmez ne diyim yaaa

Taktik1:Bir daha böyle sıkıştırma zamana yay.
Taktik2:Yalnızca aptallar 8 saat uyur diyorlar.Çok uyuma 4-5 saat yeter.
Taktik3:Çıkma ihtimali yüksek yerlerden başla çalışmaya.
Taktik4:Mutlaka daha önceden bakmışsındır(umarım) yani az çok fikrin vardır.
Taktik5:Hepsine çalışayım derken karıştırıp hiç bir şey anlamamazlık yapma anlaya anlaya çalışmaya çalış.Az çalışsan bile çalıştığın yerleri anla.
Taktik6:Asla başaramayacağını düşünme.
Yeterli midir? :)

Son gün çalışanlardan mısın sen de? Bu kadar kısa zamanda öğrenme olmaz; genel tekrar olabilir ama.

fatıh akının bır röportajını okudugumda şu cümlesı benı cok etkılemıstı: başarının kölesı olurum..

gercı benım okul fln bıttı calısıyorum ama kendımı gelıstırmek adına kurslara yazılıyorum ama fena halde motıvasyon ekısklıgım var

ben okul dönemımde herseyı son ana bırakır sınav sabahına kadar ders calısırdım, kımısının aklı böyle daha kolay alıyor..herkesın yapısı farklı..

30gün az degıl, 1 ay.. ınsanlar 1 ayda harıkalar yaratabılır unutma

eger gercekten ıstersen, ve bıraz emek verırsen basaramayacagın hıc bırsey yok sadece kendıne güven ve cok fazla stres yapma

soruların çıkma ihtimalinin yüksek olduğu yerleri biliyorsan o kısımlara ağırlık vererek çalış.1 ay kısa bi süre değil dikkatini vererek düzenli çalışırsan başarırsın

Her gune 2 kitap , gunde 12 saat calis. 8 saat uyu. Sabah 4, oglen 4, aksam 4. Her iki saatte bir yarim saat ara ver. Kitap bitmese de iki gunde otekine gec. Onemli yerleri sirala, kitabin disinda kagitlara yaz. Kagitlar renkli olsun. Muhtemelen her kitap 20 sayfayi gecmeyecektir. 20 gunde bitirmis olacaksin. Son 10 gunde tekrar yaparsin. Iyi not alman zekana ve hafizana bakar. Bence gecmeye bak. Yuksek notu sonra dusunursun.

hepinize teşekkür ederim:126: uykusuz kalmak hiç verim sağlamıyor zamanında çok denedim çok tekrarla akılda kalıyor sadece kanun maddeleri bol bol tekrar ede ede gidiyorum sabah 8de yattım şimdi uyandım devam ediyorum :18:

hukuk kitapları hepsi teknik yani kanunu da var tabi kızlar gözünüzü seveyim bana bi akıl verin her yanım post-it oldu plan yapıyorum yapıyorum olmuyor

Bende hukuk istiyorum hep böyle midir ya ? Gözüm korktu. Tek tavsiyem çıkabileceği en yüksek ihtimal parçaları okuyup çalışın yazarken çok zaman kaybedilir.

Ben de son gün çalışanardanım. Hatta LYS'e bile son 1 ay bakmıştım ama hiçbir zaman ''ben yapamam, edemem, yetiştiremem'' demedim. Çünkü bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olur. Sen önce beynini motive et ve o da ona göre hareket etsin. Benim bir taktiğim vardır, her sınava girişimde '' alt tarafı yazılı semboller, canlı ve güçlü değil ben bunu mu yenemicem'' diyorum ve kafam rahat giriyorum. Çok şükür daha bir sınavda da başarısız olmadım. :)

.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…