Çalışmalarım ilgi görmüyor ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim kuzenim de resim öğretmeni ve yeni mezun sayılır. Armut adlı siteden öğrenciler buldu tabi zamanla arttı öğrenci sayıları ve devlette çalışan bir öğretmen kadar kazanıyor şu an. O siteden ilan verip kendi evinizde ya da öğrencilerin evinde ders verebilirsiniz.

Harika çalışmalar. Ellerinize sağlık. Ne yazık ki sanata düşkün bir toplum değiliz. Türk toplumunda gördüğüm en büyük açık kendilerinden üstün insanlar gibi davranma çabası. Hatta bunun ismi dahi var. En pahali telefonlar, ayakkabilar, cantalar, elbiseler bu yuzden en cok orta sinif gelirli aileler tarafindan aliniyor. Ben de sanatçıyım. Bu açığın farkinda ve bu konuya uygun sekilde cozum uretmeye calisiyorum. İnsanlara dogru sekilde hitap ederek.

Bakınayım bende siteye, bireysel ders vermek şuan için benim daha çok işime yarar. Teşekkür ederim.

Inst.. Da reklam verdim bikaç defa evet takipçi geldi ama 6-7tane. Biraz daha çalışmalar yapıp sayfamı düzenleyince yine vermek istiyorum reklam. Düzenli her ay verirsem belki işe yarar.

Resimler çok güzel ama her taraf battı.

Bu arada çok yeteneklisiniz inşallah önünüze güzel fırsatlar çıkar. Sosyal medyada daha aktif olun. Youtube hatta tiktok tanınmak için.

Mesaj tekrarı

Bu arada çok yeteneklisiniz inşallah önünüze güzel fırsatlar çıkar. Sosyal medyada daha aktif olun. Youtube hatta tiktok tanınmak için.
Youtube kanalı açtım geçenlerde, eski bi videomu attım. Fazlasıyla acemiyim orda. Birde üzerimdeki şu ölü toprağını atıp tekrar başlasam çizimlere iyi olacak. Hiç birşeye hevesim yok. Canlanamıyorum

Etsy. Bu siteyi iyice arastirin ve parayi kirin diyorum baska bisey demiyorum

Çalışmaların çok güzel. Eğer sosyal medyada satışının artmasını istiyorsan güzel olması yetmez. Bence bir YouTube kanalı aç resim çizerken video çek veya hızlandırılmış short atabilirsin. Aynısını Instagram hikaye için de yapabilirsin. Çizerken saçma sapan bir şeyler anlatırsan etkileşim hemen patlar, normal bilgi de verebilirsin tabi.

Etsy. Bu siteyi iyice arastirin ve parayi kirin diyorum baska bisey demiyorum
Öyle mi diyorsun ya biraz araştırdım ama yabancı site olduğu için yanlış bişey yapmaktan korktum aslında.

Saçma sapan?? Az daha açıklasan? Yani nasıl saçmalayabilirim? Bi örnek versen şu aklı durmuş kıza. Bu arada bi tane short attım

Evet hepsi satılık çünkü satmam lazım, kimse almayınca bende evimin duvarlarına asıyorum. Gelen de bu benimdir artık diyip çıkarıyor. Ona rağmrn bi hediye yapmadın diyip duruyolar
hediye nedir ya! insanlar ne kadar duyarsız. ben olsam karşıdakinin mesleğine göre cevap verirdim. oldu canım, sende bana bedava bir dolgu yaparsın, çocuklarıma özel ders verirsin, bana yemek ısmarlarsın gibi! hadsiz insanları cidden sevmiyorum.

Valla deneyecem bunu, en olmadı tamam al senin olsun bi yemek ısmarla derim bakalım nasıl sonuçlanacak

Resimlerinizi işiniz olduğunu emek ve malzeme harcadığınız belirtin yani aşmayın ayrıca geçen önüme bir site çıktı sanatçılarla insanları buluşturuyor öyle yerlere üye olabilirsiniz ayrica ekonomik krizde insanlar peynir alamazken tablo alamazlar diye düşünüyorum

Evet haklısınız krizin farkındayım, şöyle mesela liseden arkadaşım 4-5 güzellik merkezi şubesi olan, paylaşımımı görünce ayy benim salona ne yakışır bi hediye bekliyorum diyebiliyor. Hediye ederim benimde işime gelir ama biride şu emeği görsün bi teşvik etsin. Benim derdim bu aslında. Ha tabloya da para verebilenler de var aslında krizin etkilemediği çok insan.

upwork da sadece verilen metni hızlı yazabileceğim işler var mıdır?

Ya estağfirullah çok mutlu oluyorum sizler yazıp fikir, eleştiri sununca, yeni gördüm bu mesajınızı teşekkür ediyorum.
Aslında deprem günü hiç tanımadığımız bi cafe tanıdık aracılığıyla bizi misafir etmişti. Çok güzel ağırlamışlardı ama biz ordan ayrıldığımuzda sahibiyle helalleşemedik saraıntıların şokuyla. Aklıma geldi otantik bi kafeydi kahve çalışmalarımdan hediye etmek istedim ama adımı, sayfa adımı yazsam ayıpmı olur diye düşündüm. Onun dışında bi kahve zincirinin bayisine iki çalışma yaptım ücret karşılığında daha önce.

Teşekkür ediyorum bilgilerinizden yararlanacağım, bişey sormak istiyorum işletme hesabına çevirince vergi durumu falan oluyor mu? Ayrıca arada bir reklam veriyorum, düzenli versem bence faydasını görürüm gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…