ben de resim çiziyorum ve kesinlikle yeteneğin harikaArkadaşlar günaydın, sabaha karşı uyandım düşünüp durdum. size biraz kendimden bahsedeyim ben atanamamış resim öğretmeniyim, ama halk eğitime bağlı kurslar açıyordum uzun zamandır bu şekilde çalışıyordum. Fazlasında gözüm yok beni geçindirecek, bir işe yaradığımı hissetmek iyi geliyordu. İkinci çocuktan sonra kursu bıraktım, bu sene yeniden başlayacaktım fakat kızımın sorunları vardı hadi ona iyi gelir onuda yanımda götürür idare ederim dedim ama hasta annem benimle yaşıyor, annemde ben idare ederim elden ayaktan düşmedim beni düşünme dedi. Tam onuda haletmişken deprem oldu iş iptal oldu falan filan.. Yani bu sene geçti böyle. Sosyal medyada kendimce çalışmalarımı paylaşıyorum fakat sanat ilgi çekmiyor, bi kaç tane çalışmalarımdan alan oldu ama geneli, ayılıp bayılıp hediye istiyor, ki yapıyorum da hediye. Üstelik neredeyse el emeğini almadan maliyetine fiyat veriyorum. Benim bu sosyal medyadan yada başka platformlardan ilerlememi nasıl sağlayabilirim. İkinci el platformlarında da hesap açtım ama hiç ilgi yok. İlgisi olanda bi hediye edersin artık cümlesiyle bitiriyor. Emeğime üzülüyorum yoksa napıcam ben o kadar çalışmayı tabi dağıtırım. Aklıma kafelerle konuşup hediye etmek geldi, çünkü kafelere uygun özgün çalışmalarım daha çok beğeniliyor. Sizce işe yarar bi fikir mi?
Not:lütfen konum başka bi yere taşınmasın, inanın bu benim için dert yani.
Güncelleme: bazı çalışmalarımı eklemeye çalıştım, teşekkür ederim
Adobe premiere pro cc en etkili video düzenleme programı. Eğitim hayatınızda almıssınızdır diye düşünüyorum. Basit düzenleme programlarla yapamazsınız. Ama illa basit olsun diyorsanız videoleap indirin.Bu videoları düzenlemek için programlar varmı?bilginiz var mı acaba? Netten baktım biraz, indirdim bikaç program ama geneli basit foto düzenleyici gibi. Yada çok karmaşık zor programlar.
Anladım, diğer çalışmalar kahveyle yapıldığı için olabilir, yaprak üzerine de detaylı çizim imkansız gibi oluyor. Genelde realist çalışmıyor ayrıntılara girmiyorum. O yüzden göze hitap etmeyebiliyor bazen.Kartal ve kedi ciziminiz guzel ama onlarin disindakiler cok iddiali değil acikcasi.
Akrilik boya ve karakalem calismalari yapan biriyim ki ben egitimini almadim hobi olarak yapiyorumFotograf koymuyorum ben kendi kişisel hesabimda paylaştigim için yaptiklarimi. Ama bana cok profesyonel gelmedi.
Dijitali araştırdım, çizim tabletleri fiyatı şuan için beni aşıyor ama bol bol video izliyorum. Aslında dijitalde ticaret alanı çok fazla. İnşallah en yakın zamanda..çalışmalarınız çok güzel. dijital olarak çalışabileceğiniz iyi bir tablet ile canva vs gibi uygulamalarda çalışmalarınızı farklı şekillerde değerlendirebilirsiniz
dijital art olarak düğün davetiyesi tebrik kartı kartpostal tasarlayıp para kazanılabilir
bir tasarımı bu tarz sitelere yükleyip indirilme sayısı üzerinden de para kazanmak mümkün olabiliyor. etsy ya da shopier de düşünülebilir
ellerinize sağlık
Çok teşekkür ederim, etsy yi araştırıyorum. Nasıl yüklenir para birimi olayını falan. En yakın zamanda bende eklerim çalışmaları umarım.Link paylaşmak doğru mu bilmiyorum o yüzden fotoğraf paylaşıyorum, bak bu kişi face de paylaşım yapıp etsy sayfasına yönlendirmiş, sende yapabilirsin
Ben 2010mezunuyum sadece bilgisayar dersi gördük, geç teknoloji mağduruyumAdobe premiere pro cc en etkili video düzenleme programı. Eğitim hayatınızda almıssınızdır diye düşünüyorum. Basit düzenleme programlarla yapamazsınız. Ama illa basit olsun diyorsanız videoleap indirin.
Anladım, diğer çalışmalar kahveyle yapıldığı için olabilir, yaprak üzerine de detaylı çizim imkansız gibi oluyor. Genelde realist çalışmıyor ayrıntılara girmiyorum. O yüzden göze hitap etmeyebiliyor bazen.
https://www.hepsiburada.com/grafik-...jital-tablet-p-HBCV00003N7TC7?magaza=F FITYLE şöyle grafik yazı tahtası gibi şeyler var. belki serbest el çizimlerinizi dijitale bu şekilde aktarabilirsiniz.Dijitali araştırdım, çizim tabletleri fiyatı şuan için beni aşıyor ama bol bol video izliyorum. Aslında dijitalde ticaret alanı çok fazla. İnşallah en yakın zamanda..
Ooo tuval üzerine yağlı boya çok maliyetli oluyor ve baya zaman aldığı için, kimse değerini verip almaz. aklrilik bile maliyetli.. Sizde bilirsiniz. Birde evde atolye kuramadım yağlı boya en sevdiğim ama zor şuan.Sonradan insta hesabiniza goz attim. Kalem calişmalariniz hoştu dogrusu ama evet kahveli ve renkli boyalarla olan çalişmalariniz cok goze hitap etmiyor. Az bucuk eli yatkin herkes cizebilir onlari, dolayisiyla insanlar satin almak istemezler pek.
Zaten hiç tuval ustunde calismamissiniz yani ben gormedim. Kagit seklinde resim satilmasi biraz zor.
Cerceve koy as filan yerine tuval daha hoş.
Ya çok teşekkür ederim benim için araştırmışsınızhttps://www.hepsiburada.com/grafik-...jital-tablet-p-HBCV00003N7TC7?magaza=F FITYLE şöyle grafik yazı tahtası gibi şeyler var. belki serbest el çizimlerinizi dijitale bu şekilde aktarabilirsiniz.
ne demek. daha fazla yorumlu versiyonları var. bu birazcık bilinmeyen versiyonu. apple tabletler ve kalemleri geçen seneye kadar yine alınabilir durumdaydı şimdi resmen bilgisayar fiyatına denk oldu. bol şans diliyorumYa çok teşekkür ederim benim için araştırmışsınızhemen bende araştırıyorum. Sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?