- 3 Şubat 2018
- 6.282
- 24.427
- 348
- 28
Çalışmalarınızı şimdi gördüm bence çok güzeller. Dijital çizimde önünüz çok açık bence ve dijital çizimler yaptıktan sonra bahsettiğim sitelerden güzel firmalara satışlar yapabilirsinizTamam çok teşekkürler bunları bugun araştırayım. Heyecanlandım.
size yazayım özeldenEvet hepsi satılık çünkü satmam lazım, kimse almayınca bende evimin duvarlarına asıyorum. Gelen de bu benimdir artık diyip çıkarıyor. Ona rağmrn bi hediye yapmadın diyip duruyolar
Maalesef öyleler, satış için yaptığımıda biliyorlar. Şu düşünce var herkeste birini bana hediye etse ne olcak ama bilmiyolar ki her gelen istiyor, sadece kendileri sanıyorlar isteyen. Bi suluboya kağıdını 30liraya aldım en son şimdi bu fiyatta bile değildir. Fincan bile ne kadar pahalı..Çalışmalarınızi beğendim.
Bence hediye işine bir son verin,duvarınızdan alip nasil gidebiliyorlar.
Herşeyi geçtim bu işin bir maliyeti var. Kızımın dönem ödevi için tuval,akrilik boya birkac parça profesyonel olmayan,ucuz yollu şey aldım,epey bir meblağ ödedim.
Sizde bunları kullanıyorsunuz,para verip alıyorsunuz,öyle alip gitmek olmaz.
Ayrica emeginiz var birde mesai harcıyorsunuz. Nezaketen teklif edilir,fiyat sorulur öyle alınır. Destek olunur, arkadasim taki yapıp satmaya başladı bir dönem.,sayfasini takibe aldık,hepimiz birkac parca satın aldik,hala ihtiyacim olunca ilk bakacagim yer onun sayfası oluyor. Oradan alıyorum.
Çevreniz baya tuhaf
Tabi ki. Basit bir resim defteri 90 liraydı. Kızıma aldım resim dersi icin daha yeni.Maalesef öyleler, satış için yaptığımıda biliyorlar. Şu düşünce var herkeste birini bana hediye etse ne olcak ama bilmiyolar ki her gelen istiyor, sadece kendileri sanıyorlar isteyen. Bi suluboya kağıdını 30liraya aldım en son şimdi bu fiyatta bile değildir. Fincan bile ne kadar pahalı..
özel sanat urslarında öğretmenlik yapın en iyisi bu bence, birde açabilirseniz sergi açın eserleriniz orada satılsın.Bi kaç tane atabildim.
Evet şehrimde yaşayan bi meslektaşım var, kafeleri vardı. Bi ara paylaşım yapmıştı. Bi iletişime geçip bilgi alayım. Teşekkürler.Merhaba bulunduğunuz şehirde workshop düzenleyen yerler varsa oralara başvurabilirsiniz günlük workshop etkinlikleri çok ilgi görüyor oralarda eğitmen olabilirsiniz
Youtube yi düşündüm ama orada da ilgi görmeyecek öylece kalcak diye vazgeçtim.resim öğretmeni değilim. aklirik çalışma yapıyorum hobi amaçlı. dolapa koydum, soran bile çıkmadı.
misal işin tekniğini bilmiyorum... öğremenmek istesem udemye girer kurs satın alırım. ilk başta youtube kısa teknik videoları atıp, sonra udemye geçebilirsiniz.
Çevremin olması gerekmez mi dijital için.Çalışmalarınız çok güzel, elinize sağlık.Dijitale yönelmekten başka çareniz yok gibi. Ben bir edebiyat dergisinde çizim yapıyordum. Tabletten çizemediğim için o bile zor oluyordu, bıraktım. Bunun online eğitimleri de oluyor. Kesinlikle deneyin.
Kesinlikle alın ben ve arkadaslarim ara sıra bu tarz etkinliklere katılıyoruz yoğun bir ilgi varEvet şehrimde yaşayan bi meslektaşım var, kafeleri vardı. Bi ara paylaşım yapmıştı. Bi iletişime geçip bilgi alayım. Teşekkürler.
Evet öyle baya emek var yani, bir de çolukla çocukla.. Kızımın öğle uykusunda halletmeye çalışıyorum.Ellerinize sağlık çalışmalarınız çok güzel.
Ben de resim yapıyorum. Aileme arkadaşlarıma da çok yaptım. Ama sırf beğendiler diye kendim için yaptığım, duvara astığım resmi vermiyorum.
Siz bir defa o cesareti vermişsiniz. Benden direkt isteyemiyorlar mesela. En kötü “Sana da aynısından yapayım.” diye geçiştiriyorum.
Suluboya malzemeleri çok pahalı bir de. Ben çoğunlukla pamuk kağıda falan çalışıyorum mesela. Boyalara, fırçalara ciddi yatırım yaptım. Verilen emeği hiç söylemiyorum. Bazen tek bir resim -katların kuruması falan derken- yarım günümü alıyor.
insta vb sosyal medya hesaplarınızı yazmanız yasak diye belirtip bence youtube’u yabana atmayın derimYoutube yi düşündüm ama orada da ilgi görmeyecek öylece kalcak diye vazgeçtim.
Benim youtubeda sürekliği izlediğim koreli birinin hesabı var. Benim gibi izleyenler vardır illaki resim yaparken izlemek hem de bir şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor. Hatta ben de başlamak istiyorum resim yapmayaYoutube yi düşündüm ama orada da ilgi görmeyecek öylece kalcak diye vazgeçtim.
Etsy diye bir site var, yurtdışına satış yapılıyor direkt.Arkadaşlar günaydın, sabaha karşı uyandım düşünüp durdum. size biraz kendimden bahsedeyim ben atanamamış resim öğretmeniyim, ama halk eğitime bağlı kurslar açıyordum uzun zamandır bu şekilde çalışıyordum. Fazlasında gözüm yok beni geçindirecek, bir işe yaradığımı hissetmek iyi geliyordu. İkinci çocuktan sonra kursu bıraktım, bu sene yeniden başlayacaktım fakat kızımın sorunları vardı hadi ona iyi gelir onuda yanımda götürür idare ederim dedim ama hasta annem benimle yaşıyor, annemde ben idare ederim elden ayaktan düşmedim beni düşünme dedi. Tam onuda haletmişken deprem oldu iş iptal oldu falan filan.. Yani bu sene geçti böyle. Sosyal medyada kendimce çalışmalarımı paylaşıyorum fakat sanat ilgi çekmiyor, bi kaç tane çalışmalarımdan alan oldu ama geneli, ayılıp bayılıp hediye istiyor, ki yapıyorum da hediye. Üstelik neredeyse el emeğini almadan maliyetine fiyat veriyorum. Benim bu sosyal medyadan yada başka platformlardan ilerlememi nasıl sağlayabilirim. İkinci el platformlarında da hesap açtım ama hiç ilgi yok. İlgisi olanda bi hediye edersin artık cümlesiyle bitiriyor. Emeğime üzülüyorum yoksa napıcam ben o kadar çalışmayı tabi dağıtırım. Aklıma kafelerle konuşup hediye etmek geldi, çünkü kafelere uygun özgün çalışmalarım daha çok beğeniliyor. Sizce işe yarar bi fikir mi?
Not:lütfen konum başka bi yere taşınmasın, inanın bu benim için dert yani.
instagramda bi kadın var müzikli falan çok güzel resim yapıyor sanırım bayağı ilerletmiş ona bi göz atın istersenizMaalesef öyleler, satış için yaptığımıda biliyorlar. Şu düşünce var herkeste birini bana hediye etse ne olcak ama bilmiyolar ki her gelen istiyor, sadece kendileri sanıyorlar isteyen. Bi suluboya kağıdını 30liraya aldım en son şimdi bu fiyatta bile değildir. Fincan bile ne kadar pahalı..
Hemen araştırıyorum, teşekkür ederimEtsy diye bir site var, yurtdışına satış yapılıyor direkt.
Insanlar el emeği ürünler satıyor ve türk satıcı da çok fazlaymış. Bence şansınızı deneyebilirsiniz.
Bir arkadasım tavla ya kişisel tasarımlar yapıp koyuyor , satıyor. Kar oranı çok fazla diyordu. Güvenilir bir siteymiş ödeme önden alındığı için.
Bir bakın isterseniz, sizin adınıza üzüldüm ,umarım atanana kadar fayda göreceğiniz işler yaparsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?