Çalışmalarım ilgi görmüyor ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çalışmalarınızi beğendim.
Bence hediye işine bir son verin,duvarınızdan alip nasil gidebiliyorlar.
Herşeyi geçtim bu işin bir maliyeti var. Kızımın dönem ödevi için tuval,akrilik boya birkac parça profesyonel olmayan,ucuz yollu şey aldım,epey bir meblağ ödedim.
Sizde bunları kullanıyorsunuz,para verip alıyorsunuz,öyle alip gitmek olmaz.
Ayrica emeginiz var birde mesai harcıyorsunuz. Nezaketen teklif edilir,fiyat sorulur öyle alınır. Destek olunur, arkadasim taki yapıp satmaya başladı bir dönem.,sayfasini takibe aldık,hepimiz birkac parca satın aldik,hala ihtiyacim olunca ilk bakacagim yer onun sayfası oluyor. Oradan alıyorum.
Çevreniz baya tuhaf

Maalesef öyleler, satış için yaptığımıda biliyorlar. Şu düşünce var herkeste birini bana hediye etse ne olcak ama bilmiyolar ki her gelen istiyor, sadece kendileri sanıyorlar isteyen. Bi suluboya kağıdını 30liraya aldım en son şimdi bu fiyatta bile değildir. Fincan bile ne kadar pahalı..

Ellerinize sağlık çalışmalarınız çok güzel.

Ben de resim yapıyorum. Aileme arkadaşlarıma da çok yaptım. Ama sırf beğendiler diye kendim için yaptığım, duvara astığım resmi vermiyorum.

Siz bir defa o cesareti vermişsiniz. Benden direkt isteyemiyorlar mesela. En kötü “Sana da aynısından yapayım.” diye geçiştiriyorum.

Suluboya malzemeleri çok pahalı bir de. Ben çoğunlukla pamuk kağıda falan çalışıyorum mesela. Boyalara, fırçalara ciddi yatırım yaptım. Verilen emeği hiç söylemiyorum. Bazen tek bir resim -katların kuruması falan derken- yarım günümü alıyor.

Tabi ki. Basit bir resim defteri 90 liraydı. Kızıma aldım resim dersi icin daha yeni.
Tuvaldir,boyadır,fırçadır sanki size hediye ediyorlar bunları.
Ayıp yaptıkları cidden.

resim öğretmeni değilim. aklirik çalışma yapıyorum hobi amaçlı. dolapa koydum, soran bile çıkmadı .

misal işin tekniğini bilmiyorum... öğremenmek istesem udemye girer kurs satın alırım. ilk başta youtube kısa teknik videoları atıp, sonra udemye geçebilirsiniz.

Merhaba bulunduğunuz şehirde workshop düzenleyen yerler varsa oralara başvurabilirsiniz günlük workshop etkinlikleri çok ilgi görüyor oralarda eğitmen olabilirsiniz
Evet şehrimde yaşayan bi meslektaşım var, kafeleri vardı. Bi ara paylaşım yapmıştı. Bi iletişime geçip bilgi alayım. Teşekkürler.

Çalışmalarınız çok güzel, elinize sağlık. Dijitale yönelmekten başka çareniz yok gibi. Ben bir edebiyat dergisinde çizim yapıyordum. Tabletten çizemediğim için o bile zor oluyordu, bıraktım. Bunun online eğitimleri de oluyor. Kesinlikle deneyin.

Youtube yi düşündüm ama orada da ilgi görmeyecek öylece kalcak diye vazgeçtim.

Çevremin olması gerekmez mi dijital için.

Evet şehrimde yaşayan bi meslektaşım var, kafeleri vardı. Bi ara paylaşım yapmıştı. Bi iletişime geçip bilgi alayım. Teşekkürler.
Kesinlikle alın ben ve arkadaslarim ara sıra bu tarz etkinliklere katılıyoruz yoğun bir ilgi var

Evet öyle baya emek var yani, bir de çolukla çocukla.. Kızımın öğle uykusunda halletmeye çalışıyorum.

insta vb sosyal medya hesaplarınızı yazmanız yasak diye belirtip bence youtube’u yabana atmayın derim
Akşamları kafa dağıtmak için youtube da takılıyorum, çeşitli konularda koşa videolar izliyorum, gördüm ki resim, heykel vs gibi sanat dallarında dünyanın her yerinde dikkat çekmek ve seyredilme sayısını arttırmak için kuru kuru video çekmek yerine çektiğiniz videoları şova döndürmeniz gerekiyor.
Örneğin ben bu kadının tarzını seviyorum.

Siz yüzünüzü göstermek ister misiniz bilemem ama çocuklarınızın da işin içine katılacağı eğlenceli videolar çekebilirsiniz, insanlar uzun ve ciddi konuşmaları veya tutuk dikkatlerini çekmeyen videoları seyretmiyor.

Video çok saçma bir konuyla alakalı bile olsa şov bekliyorlar.

Benim youtubeda sürekliği izlediğim koreli birinin hesabı var. Benim gibi izleyenler vardır illaki resim yaparken izlemek hem de bir şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor. Hatta ben de başlamak istiyorum resim yapmaya

Etsy diye bir site var, yurtdışına satış yapılıyor direkt.
Insanlar el emeği ürünler satıyor ve türk satıcı da çok fazlaymış. Bence şansınızı deneyebilirsiniz.
Bir arkadasım tavla ya kişisel tasarımlar yapıp koyuyor , satıyor. Kar oranı çok fazla diyordu. Güvenilir bir siteymiş ödeme önden alındığı için.

Bir bakın isterseniz, sizin adınıza üzüldüm ,umarım atanana kadar fayda göreceğiniz işler yaparsınız.

instagramda bi kadın var müzikli falan çok güzel resim yapıyor sanırım bayağı ilerletmiş ona bi göz atın isterseniz

Hemen araştırıyorum, teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…