Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çalışmak zorundayım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Fatoss3888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
26
15
3
24
Kızlar icra borcum var esim çalışıyor asgari ucretle ama o kendi borclarini ödüyor ve bende borclarim daha fazla katlanmadan calismak zorundayim geçinemiyoruz eve asgari ucret bile girmiyor esimin maasini 4 te 1 i onun borcuna gidiyor soruma gelecek olursak oğlum 23 aylik devlet kresine versem mi parttime olsa bile calisayim diyorum naapacagimi sasirsim cocuguma bakacak hiic kimse yok bu durumda ne yapmami onerirsiniz fikirlerinize ihtiyacim var:((

Gelirsiniz yetersiz ise bildiğim kadarıyla jaymakamliktan lakin su pandemi şartlarında muhtarlijlarda en azami ilgilenebilir yardum başvurusu yapabilirsin oncelikle.
Ardından devlet karesine uygun görüldüğü taktirde tabi ki verebilirsiniz 2 yaşında diyelim yani belki çalışmaya başladığınızda devlet destekli yardim alıp ozel kreşe bile yollarsiniz.

Gelirsiniz yetersiz ise bildiğim kadarıyla jaymakamliktan lakin su pandemi şartlarında muhtarlijlarda en azami ilgilenebilir yardum başvurusu yapabilirsin oncelikle.
Ardından devlet karesine uygun görüldüğü taktirde tabi ki verebilirsiniz 2 yaşında diyelim yani belki çalışmaya başladığınızda devlet destekli yardim alıp ozel kreşe bile yollarsiniz.
Evet cnm haklisin ama sigortamiz var sanmıyorum yardim geleceğini cimere basvurdum 3 ay oldu cvp yok zaten olsa bile tek sefer bi miktar para verirler o kadar yani inan bilmiyorum naapcam cocuk cok kucuk bir yandan vicdan azabi çekiyorum nasil veririm krese kucucuk cocul diyorum kendi kendime:((

Kızlar icra borcum var esim çalışıyor asgari ucretle ama o kendi borclarini ödüyor ve bende borclarim daha fazla katlanmadan calismak zorundayim geçinemiyoruz eve asgari ucret bile girmiyor esimin maasini 4 te 1 i onun borcuna gidiyor soruma gelecek olursak oğlum 23 aylik devlet kresine versem mi parttime olsa bile calisayim diyorum naapacagimi sasirsim cocuguma bakacak hiic kimse yok bu durumda ne yapmami onerirsiniz fikirlerinize ihtiyacim var:KK43:(
Kızlar bi bilgisi fikri olan yokmu

Back