çalışmak istiyorum detay okuyup yorumlar mısınız?

Yaaa bizim ülkede neden kadınar evlenip bırak şehir değiştirmeyi, ülke değiştiriyor de tersi örnekler neredeyse yok gibi. Bu ataerkil zihniyet en eğitimli en elit kadınlarımızın bile yakasını bırakmıyor bir türlü.sinir bozucu.şimdi seviyorsunuz belli ki ama erkekler hiç mi sevmiyor o zaman ? Adamları anasından iki sokak öteye götüremeyen kadıar var. Ne koca aşkıymış arkadaş
Evlenip ülke değiştirmedik ki. Tam tersine ülkenin çivisi çıkınca, çocuğumuzun geleceğini düşününce, Avrupa’da aynı işi yapan meslektaşlarımız 36-38 saat çalışırken biz Türkiye’de 45 saat çalışıp bayram seyran haftasonu demeden aranınca, ormanda sahilde şortla yürüyüş yaparken öküz gibi bakışlara maruz kalınca, güvenliğimizi sağlamak için kendimizi özel güvenlikli sitelere mahkum etmek zorunda kalınca, en ufak bir eleştirimizde terorist bilmem ne ilan edilince, geleceğimizden endişe edince ve karşımıza da şirketin böyle bir pozisyonu çıkıp hem yasal çalışma izni gibi bir sürü bürokrasiyi bizim yerimize halletmeyi hem de iyi şartlarda çalışmayı ve param enflasyon karşısında pul olmayacağı güvencesini vaadedince, geldik.

Ayol ne ataerkili ? Sen misal Danimarkada İşi gücü, mis gibi düzeni olan adamın oradaki işini bırakıp Türkiyede asgari ücretle veya 2× asgari ücretle günde 12 saat çalışmasını çok mantıklı bulur musun? Ayrıca konu sahibi büyük olasılıkla zaten Türkiyedeyken evliymiş ..sonrasında eşinin işi nedeniyle oraya gitmişler. Sizin de tabirinizle annesinin evinden 2 sokak öteye taşınsa "gurbette olmak çok zor" diye ağlayan kadınlar da inanın çok fazla.
Ayyynen öyle, ayol ben Türkiye’nin ataerkilliğinden kaçıp gitmişim 🙂 ne ataerkili. Kocam teklifi alınca ‘senin iş/kariyer ne olacak?’ dedi ‘başlatma benim işime de kariyerime de, gidiyoruz o kadar.’ dedim 😂 şimdi işte dili biraz daha kapınca yapacağız artık birşeyler

X