Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcısı olsun bu hastalığı yaşayan herkesin kendim yasamasam asla inanmazdim bu kadar ciddi bir rahatsızlık olduğuna ilaç kullanıyorum beş aydır iyice gidiyorum çok şükür ama yine de hayatım boyunca hep engel olarak karşıma çıkmasından çok korkuyorum bu hastalığın mesela çalışma hayatında çıktığı gibiHastalık süreci 5-6 yıl sürdü sanırım. 6-7 yıldır ilaç kullanmaıyor. Fakat arada kendini kötü hissetiği oluyor hafifçe, o zamanlarda kendisi anlayınca ilaçsız baş ettiğini söylüyor. Fakat kendisi çok badireler atlattı. İflaz etti, evi işi gitti. Ayrıca çalışmayan bir oğlu var sürekli evde yatıyor, sürekli para harcıyor.Hayırsız bir evlat yani 23 yaşında. Eşide meme kanseri.
Zaten dayım hasta olduğunda, aileden bazıları inanmadılar, numara yapıyor felan dediler. Çoğu şeyi başımıza gelmeden anlıyamıyoruz.Allah yardımcısı olsun bu hastalığı yaşayan herkesin kendim yasamasam asla inanmazdim bu kadar ciddi bir rahatsızlık olduğuna hayatımı etkilemesinden çok korkuyorum bu hastalığın :)
Doktorum bir amaç belirlememi beni hayata bağlanacak bir şey bulmamı söyledi ama henüz tam olarak iyileşmedigim için içimden pek bir sey yapmak gelmiyor zorluyorum kendimiAllah acil şifalar versin ve yardımcınız olsun
az kişi olan bir işe girseniz sanki daha rahat olur sizin için
doktorunuz ne öneriyor?
Evet part time daha mantıklı şimdilikPart time ya da haftada 2 gün falan çalışsan
Evet gerçekten özel sektör çok zor dediğiniz gibi çalışma ortamı da zor ama evde boş oturmakta istemiyorum çünki doktorum seni hayata bağlayacak bir şeyler bul dedi yani bir amacın olsun zaten tekrarlayacak olan bir hastalığa sahibim artık çalışma hayatımı da engeller mi bu hastalık çok korkuyorumCanım maddi sıkıntın yoksa düzelinceye kadar çalışma. Dinlen, gez, kendine zaman ayır...Allah yardımcın olsun inşallah. Çalışma ortamı çok zor. Ben bile güçlü biriyim çok zorlanıyorum. Özel sektör çok zor. İyice ilerler hastalığın
Inşallah çok sağolunBöyle konular okuyunca inanılmaz üzülüyorum
Aslında dışarı çıkıp,insanların içine karışıp çalışmak sana tek çözüm gibi.
Çünkü evde kaldıkça kendine olan güvenin azalacak ve hep soyutlayacaksın kendini.
Kendine az insanın olduğu bir iş bularak başla ,yani çalışma arkadaşın en faz 3 kişi olsun.
Kendini yanında rahat hissedeceğin ve sıkıntını paylaşabileceğin yakın bir arkadaş edin,sana destek versin.
Ben inanıyorum ki ,işe girersen kendine olan güvenin artacaktır.
Bırak insanların,yüzünün aldığı şekli gördüğünde hissettiklerini,düşünmeyi. Sadece sen önemlisin bu dünyada..
Çokk geçmiş olsun ,umuyorum en kısa zamanda ,ARTIK ÇOKK İYİYİMMM diye konu açarsın![]()
Bende öyle düşünüyorum aslında tam olarak iyilesmedigim için içimden çalışmakta gelmiyor ama bir yerden de başlamak istiyorum çünki bende çalışırsam belki kafam dağılır diye düşünüyorum evde durduğum sürece sürekli düşünüyorum kaygım artıyor buda iyileşmemi geciktiriyor çünkiMesleğiniz nedir?
Daha az stresli toplu taşımadan uzak bir çalışma ortamı sağlayabilir misiniz?
Taşınıp küçük bir yerde başlangıç yapmak da güzel bir senenek olabilir. Az gelir olsun ama huzur olsun.
Çalışmak her daim insana iyi gelir bence, sadece size uyan ortamı işyerini bulmanız gerekiyor
Kızlar öncelikle söyliyim belki sürekli hastalığımla ilgili konu acmamdan sıkılan vardır onlar görmemezlikten gelsinler lütfen ağır depresyon tedavisi görüyorum beşinci ayındayım çalışmak istiyorum ama bende ayrıca sosyal ankisiyetede var daha önce çalıştığımda da bu sıkıntıyı yaşıyordum ve uzun süreli calısamıyordum topluma girince otobüse binince istemsiz olarak yüzüm kasılıyor ve bu dışardan anlaşılıyor buna care bulamadım ne yaptıysam şimdi tekrar ise girsem iş ortamı stresli oluyor bu depresyon hastalıgımı tetikler mi diye korkuyorum tabi birde bu care bulamadığım yüzümün kasılması olayı var çaresiz kaldım arkadaşlar ne tavsiye ederseniz
Evet cok stresli bir iş olmaması lazım stres üzüntü hastaligimi tetikler çünkiÇok fazla insanla muhatap olmayacağınız bir iş olabilir. Homeofis birşeyler belki sadece konuşarak. Yada belki bir optikçide.
Evet hastalığımın ilk zamanları ağırdı zaten durumum calısamazdim şimdi biraz daha iyiyim ama tam olarak toparlanmayı beklemeliyim galibaBence acele etmeyin toparlanin önce elinizden geldiği kadar.. depresyonda iken çalışmak demek her gün rol yapmak demek.. insan içinde iken içinizdeki karmaşa ile uğrasip bir de iyi çalışan olmak çok zor.. çok stresli.. maddi olarak zorda değilseniz bi süre daha bol bol açık hava ve huzur depolayın derim..
Evet hastalığımın ilk zamanları ağırdı zaten durumum calısamazdim şimdi biraz daha iyiyim ama tam olarak toparlanmayı beklemeliyim galiba