Leris Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2022 1.724 4.323 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Nilufer_ #21 Nilufer_ .!.: Selamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart Genişletmek için tıkla... Ya babanıza tamam deyip oturacaksınız, ya da karşı gelip çalışmak için ısrarcı olacaksınız
Nilufer_ .!.: Selamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart Genişletmek için tıkla... Ya babanıza tamam deyip oturacaksınız, ya da karşı gelip çalışmak için ısrarcı olacaksınız
sbelalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 2.518 3.699 29 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Nilufer_ #22 Babanızı ikna etmeye çalışın. İkna olmazsa da kendi bildiğinizi okuyun. Babanız da olsa kimse size ve kararlarınıza karışamaz böyle bir hakkı yok
Babanızı ikna etmeye çalışın. İkna olmazsa da kendi bildiğinizi okuyun. Babanız da olsa kimse size ve kararlarınıza karışamaz böyle bir hakkı yok