Ne yap et ikna et. He çalışırken de burnundan gelir bilirim ben bu olayları. Vay niye geç çıktın vay iznin niye böyle oldu. Para mı istedik senden. Ben sana para vermiyor muyum falan.. böyle bı kısır döngü...Selamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart
Bu mantıkta olanları anne pek ikna edemiyor. Etse bile olası bı aksilikte günah kesici anne ilan ediliyor.Babanızı ikna etmeye çalışın
Buradaki kilit genelde anne olur
Annenizi araya sokun
Çalışmanın kötü birşey olmadığını .... anlatır gibi anlatın
Ne kafalar var ya.çalış çalış derler normaldeNe yap et ikna et. He çalışırken de burnundan gelir bilirim ben bu olayları. Vay niye geç çıktın vay iznin niye böyle oldu. Para mı istedik senden. Ben sana para vermiyor muyum falan.. böyle bı kısır döngü...
Ama hayatın boyunca ailen olmuyor bı yerden sonra insan kendi parasını kazanmak zorunda kalıyor körelmene sebep olmalarına izin verme lütfen.
Selamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart
Mantık hani nerede mantık mı var böyle insanlardaBu mantıkta olanları anne pek ikna edemiyor. Etse bile olası bı aksilikte günah kesici anne ilan ediliyor.
Mantıklı dusunseler bu kız bugün yarın belki evlenecek elinde bı mesleği bı çalışma geçmişi olsun diye düşünürler. Onu geçtim anne babaya bişey olsa bu kız tek kalacak belki yaşı geçince nasıl iş bulsun kime siginsin..
Bı insanin zihniyetini değişmek kadar zor bısey yok sanırım.. umarım işi yokuşa sürmeden ikna olur..
Kasiyerlik zor herkes yapamaz.Sabir işi.Selamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart
Oyle valla bı dönem bende buna benzer bişeyi yaşadığım için aşırı sinir bozucu bir durumNe kafalar var ya.çalış çalış derler normalde
Gurur murur yok, elin para görürse laf dinlemezsin, gösterdiği adama varmazsın diye çalışmana izin vermiyor.Selamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart
Kendilerince birçok bahaneler olabilir tabii ki ama namus sadece kadınla alakalı değil bunu hala kavrayamıyorlar..Mantık hani nerede mantık mı var böyle insanlarda
Elimizdekileri en mantıklı nasıl olumluya lehimize çevirmedir söykediklerimiz
Nasıl anlatacaksın namusun sadece kadın bacaklarının arasında olmadığı
Anlamıyorlar
Kızının çalışmasını istememe sebebi
Olurda biriyle görüşür adımızı çıkarır rezil eder
Yoksa kızını sevdiğinden çalışmak yorulmasını istemiyordan değil
Benim de annemin gururuna dokunuyordu. Babam çat diye ölünce kimse bi tas su vermedi. Yani gurur karın doyurmuyormuş tıpış tıpış gidip çalıştımSelamlar aile evinin buyuk kiziyim bekarim maddi olarak ozgur olmak icin kasiyer falan olmak istiyorum fakat babamin gururuna dokunuyor izin vermiyor ne yapmaliyim, hayir bir de gelirimiz de fazla degil benim calismam sart