- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
Çok zor şartlarda çok gereksiz insanlarla çalıştım şu andaki konumuma gelene kadar.
Bende hep uzun zamandır çalışıyorum bu kadar emeğim boşa gitmesin dedim durdum ama sonunda reflü oldum.Eski patronumun hakaretlerine dayanamayıp bir gecede bütün vücudumu iltihap kaplamıştı ki ses tellerime kadar.Bir hafta konuşamamıştır.
İnsanın rızkını Yüce Yaradan veriyor arkadaşım.Bu hayata bi defa geliyoruz.Şimdiki aklım olsa hiçbirisini çekmezdim.Tabiki sabrın sonunda Selamet vardır ama bu insanları çekme.Sen alttan aldıkça bütün iğrençliklerine eziyetlerine devam edicekleridir.
Çalışırken iş ara.İyi bi yerde bulunca bas tekmeyi.
O lafları söyleyebildiğine göre fazla yüz göz olmuşsun sende, benden sana abla tavsiyesi bundan sonraki işyerlerinde özellikle patrona karşı mesafeli olmakta fayda var.........
basindan beri soylemek istemedim vazgectim ama bence patronundan beklentilerin cok fazla
bir kere niye onunla arkadasinmis gibi davranip beklenti icine giriyorsun kiklava:
tamam bir kere iki kere olur da her gun sana pogaca almasini cay ismarlamasini beklemen sence de tuhaf degil miCADIARZU
tamam seni sinir ediyo olabilir ama buna yol acan senin tavirlarin olmus gibi
sen eger is disinda tek kelime konusmayan birisi olsaydin eminim ki seni sinir edemizdi degil mi
sen sadece isini yaparsan onu da duzgun yaparsan kimseyle yuzgoz olmazsan seni sinir edemezler
ama belli cok laubali oldugun seni de direkt suclamiyorum cunku
maalesef Turk sirketlerinde ozellikle kucuk ve orta olcekli sirketlerde insanlar maalesef is hayatinda profesyonel davaranamiyor
patronlarimiz cok profesyonel degil ve balik bastan kokuyor
illa laubali olacagiz degil mi cunku ortam oyle uyum saglamak adina hep laubalilik oluyor
sonra da patrondan nefret geliyor
zamaninda cok cekmis ve artik kurtulmus birisi olarak:Saruboceq:
Turk patronlarin yonetim seklini hic sevmiyorum
katılıyorum canım.ilk iki sene gerçekten mesafeliydim.ama aramızda uçurumlar vardı öle geliyordu bana.bazen benden nefret eden bakışlarını yakalıyordum.ama öle olsa neden çalıştırsın dıki beni.artık zamn uzadıkça belli şeyler değişiyor.yine onun hareketleriyle belkide başladı bu samimiyet.yoksa ben yerimi ve nasıl davranmam gerektiğini bilmeyen biri değilim.sustuğun zamn dahaa çok üzerine gelmeleri vede salak yerine koymaları çıldırtıyor beni.bu yüzden susamıyorum bazen.
ne anlamda düşündün bilmiyorum ama hiç bir beklentim yok patronumdan.sadece işine gelince iyi işine gelince kötü olmasını değiştirmek beklentim.sebepsiz çıkışlarını,anlam veremediğim davranışlarını anlamaya çalışmak.sadece bütün bir haftamın ve günümün hemen hepsini geçirdiğim iş ortamımda nasıl daha sabırlı labilirim bu işte beklentim.
sanırım anlatımımı yanlış anlamışsın;ben onun bana hergün çay yada poğaça almasını istemiyorum ki.düzenli giden belirli zamnlardan sonra beni sadece yaralamak adına yaptığı davranışlardan bahsediyorum.ben çoğu zamn onun altında kalmamak adına bir çok beraber yediğimiz yemekleri kendim alıyorum ,yada kahvaltıları.
bazı davranışlarında biliyorum ki bir çok insandan daha iyi.hakkını yiyemme.ama benim bu konuyu açmamda ki sebep onun bu tarz davranışlarına karşı nasıl bir tavır takınmalıyım bunu sorgulamak istemiştim.ama yorumun için sağol canım.haklı olabilirsin ne diyeyim
kırılmadım canım.bütün yorumları tek tek okuyup düşünüyorum.
bence yapabilirsin sonra da artik senin patrondan konu bekliyoruz
calisanim benim esprilerime gulmuyor
benimle birlikte yemek de yemiyor
hep is hep is tikir tikir calisiyor ugrasamiyorum onunla
bir sey de diyemiyorum
:içelim:cok bunaldim tarzinda:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?