- Konu Sahibi KaRaLaHaNa
-
Güzel bir mesleğiniz var..
Başka iş başvuruları yapmadınız mı hiç?
Yani şu anda malum kriz var ama bu adam hep böyleymiş 4 yıldan beri anladığım kadarı ile..
Siz el altından iş arayın derim,uygun bir iş çıkarsa akşamüstü görüşmeye gider anlaşırsanız buradan ayrılırsınız..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah:teselli:
en iyi patron ölü patron hihoyyyt
işte ben çok sinirliyim ya.bazen böle bir mutluluk hapı olsa diyorum.yada sakinleştirici.o sölese ben duymasam.o sölese ben umursamasam.boşverrr diyorum bazen ama bir öle bir böle olmasına dayanamıyorum.bide demez mi evlenene kadar buradasın hiç bir yere gidemezsin.aslında biliyorum ki bu bilmişliğime,hazır cevaplığıma uyuz olduğu için üzerime geliyor.hep salak birilerini bekliyorlar karşılarında dişe diş görüncede böle nerdne vuracaklarını şaşırıyorlar.
aklıma geldi geçen ne oldu;şimdi bu herşeyi a dan z ye karısına anlatan bir adam.bir geliyor kadın bişiy diyor mesela aaa diyorum yav bunudamı biliyor.tam yanımızda börekçi var bizim.kadın adamın herşeyine karışıyr ya her zamn çay içtiğimiz börekçiyi kötülemeye başladı bir gün.kadın alışverişten gelmiş buraya uğramış.çay söle dedi bana.tam kalktım kadın dedi ben içmeyeceğim.o öle dedi ya bu da başladı 'ay zaten çok kötü,sevmiyorum o adamları falan' şu karılarının yanında değişmiyorlarmı deli oluyorm.sanki içini bilmiyorum ben senin.neyse ben de tam ayaktayım .ama sinirlerim geldi tepeme.dedim'inanamıyorum ya şu işinize gelmeyinde böle şeyler demeniz deli ediyor beni,her zamn içiyoruz ya ordan dedim.herkez buz oldu.kadın önüne bakıyor.tutamadım kendimi.bari benim yanımda yapma değil mi.işte sus otur yerine .sanane ne derse desin.duramıyorum ya.durduramıyorum kendimikaydirigubbakcemile3
ayy bi an benimkini anlatıyon sandım karalahana
O lafları söyleyebildiğine göre fazla yüz göz olmuşsun sende, benden sana abla tavsiyesi bundan sonraki işyerlerinde özellikle patrona karşı mesafeli olmakta fayda var.........
katılıyorum canım.ilk iki sene gerçekten mesafeliydim.ama aramızda uçurumlar vardı öle geliyordu bana.bazen benden nefret eden bakışlarını yakalıyordum.ama öle olsa neden çalıştırsın dıki beni.artık zamn uzadıkça belli şeyler değişiyor.yine onun hareketleriyle belkide başladı bu samimiyet.yoksa ben yerimi ve nasıl davranmam gerektiğini bilmeyen biri değilim.sustuğun zamn dahaa çok üzerine gelmeleri vede salak yerine koymaları çıldırtıyor beni.bu yüzden susamıyorum bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?