Çalışma yönteminiz??

berceste06

:((
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
539
5
96
43
Diğer
Arkadaşlar kpss de biliyorsunuz cok fazla ders ve yığınla konu var bunların yetişmesi ve bol soru çözülmesi gerekiyor.
ben özet cıkarmaya baslamıştım tüm derslerden ama baktım ki sonu yok bi sürü ders var artık kitaptan okumaya,altını çizmeye ve sonra soru çözmeye karar verdim çünkü özetler cok zaman alıyor..siz nasıl calışıyorsunuz özet mi okumak mı ?

konu oku.
bol soru çöz
sorular çözümlü olsun mümkünse
ve kpss sorularında ösym daha çok kavramlar,ilkeler,olgular arasındaki fark ve benzerliklre yoğunlaşıyor buna özellikle dikkat et
kolay gelsin

herkesin ders çalışma taktiği farklıdır sen özet çıkararak anlarsın ,bir başkası 5 kez okur,başkası test çözerken bir yandan konu çalışır buna en iyi sen karar verirsin
tavsiyem bir program hazırla konuları böl aylık olarak, ders çalışmak için en verimli olduğun saatleri belirle

özetleyip yazmak bile çok vakit alıyo.ama ben en iyi yazarak anlıyorum.şimdi okuyarak çalışmayı deniyorum.inşallah bu şekildede anlarım.elimdeki kaynakları bitiremicem diye korkuyorum.sanırım bende panik başladı.

ya kıslar mesela ben eğitimde gelişim olsun ölçme olsun onların konularını yeni görüoruz ve ilk göruorum( formasyon alıom) neyse konuları öğrendim okuyunca anlıom arkasındaki trestleri çözüncede ok. ama soru bankasından bir kac gün sonra soru çözerken anam noluyo bilmiom ben yaa yanlışlar dogruları kovalıyor yaa nasıl calısonuz onkara sizz birde vatabndaslıga nasl calısıonuz

Tarihe hocamızın da önermesiyle yazarak çalışmaya başladım.Evet, biraz zaman alıyor ama çok verimli oluyor benim için.Tabi herkesin çalışma yöntemi başkadır.Deneyerek bulmak en iyisi.Ben okuyarak da denedim ama 1 saat sonra bi bakıyorum hiçbir şey hatırlamıyorum.Artık özet çıkarıp,test çözüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…