Çalışma stiliniz ne?

M

miracle

Ziyaretçi
kızlar ben tm okuyorum hukuk tek hayalim:asigim:. çok az bi zaman kaldı nasıl çalışıyorsunuz hangi dersler üzerinde daha fazla duruyorsunuz nasıl ders programı hazırlıyorsunuz?? hepinize başarılar şimdiden

ben de tm öğrencisiyim inşallah Allah nasip eder istediğin bölümü edebiyat öğretmenliğini çok istiyorum ben de ders çalışmaya gelince düzenli tekrar ve bol soru çözümü sonuçta konuları unutmamak ve bol tekrar yaparak pratiklik kazanmak gerek dershaneye gidiyor musu bilmiyorum ama dershanelerin rehber öğretmenleri program konusunda çok önemli

ecoşşş bende senin gibi edebiyat öğretmenliği için sözelden tercih yapıcam yani mat2 değil sözel 2 yapıcam yalnız mat1im çooook kötü onun için uğraşıyorum

yaa aynen ben de mat 2 yapıyorum ama doğal sayılarla problemlerle başım dertte mat 1 de çuvallıyorum.

Ya aslında benim de sorunum ders çalışmak ben mf öğrencisiyim ama aynı sorundan muzdaribim ki tarihte çok zorlanıyorum sınavda hep karışıyor 2 Murat mıydı 2. Mehmet miydi hangi dönemdeydi hangi savaştı hep karıştırıyorum düzenli bir programımda yok ama yapmıanın zamanı geldi helede bu 2. dönem gerçekten kendine bir çalışma programı yapan düzenleyen bir arkadaş var mı varsa nasıl yaptı?

insana en güzel ders programını gene kendisi yapıyor,dersane hocalarınında yaptıgı bi yere kadar,kendini en iyi sen tanıyorsun güzel bi program yapıp çalışmaya başlamalısın bu dönem çok önemli..

Bende eedebiyat öğretmenliğini istiyorum

aslında önemli olan düzen ve anlamak kendini bir programa yönlendirmek benim açımdan hoş değil

konu ne kadar sağılmış hukukdan edebiyat öğretmenliğine :bbo:

X