• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma İzin Belgesi

Anneme işyerinden izin belgesi verdiler
Görev yerleri ve adı yazıyor
Bunu biz dün polislere sorduk tamam sorun yok bu görev yerlerinde ceza almazsınız dediler.
Ama edevletle alakalı bişey demediler.
aynen bizede hem iş yeri belge verdi kaşeli imzalı hemde e devletten o belgeyi aldık gerçi polis çevrmedi bugün ama diğer günler ne olur bilinmez

aynen bizede hem iş yeri belge verdi kaşeli imzalı hemde e devletten o belgeyi aldık gerçi polis çevrmedi bugün ama diğer günler ne olur bilinmez
Bugün eşim arabayla gitti ise.muhaseben aldığı evrakla.
Polis bı kaç yerde çevirmiş bişey dememişler.
Ama pazardan sonra ne olur bende bilemiyorum

vallahi hiçbirşey anlamadık işçiler olarak gel dediler geliyoruz inşAllah yemeyiz ceza falan

Bugünlük çok dikkaet edildiğini düşünmüyorum pazartesiden itibaren kontrole başlayabilirler tabi sistem açılıp biz belgelerimizi alırsak

Başvuru sayfasını güncellemişler orada çıkan hazır metin yok kendin yazıyorsun tabi bu sürede sayfa atmazsa beni yine attı :işsiz:

Kızlar çok şükür aldım belgeyi. Sayfayı sürekli yenileyin. Başvuru sayfasında hata çıkarsa tekrar tekrar yenileyin ben bu şekilde aldım belgeyi. 🙋

Back
X