- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
- Konu Sahibi mavikelebek34
E-devletten çalışma izin belgesi alabilen var mı? Ben başvuru ekranına kadar geldim fakat adres hatası diyerek hata verdi sonrasında sayfadan attı başa döndüm bekliyorum şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
forevermorrenk canım sende çalışacaktın galiba kısıtlamada belge ile ilgili bilgin var mı?
Ben başvuru ekranına kadar geldim ama ilerleyemedim sistem attı sayfadan o kadar uğraşmıştım hala da uğraşıyorum.
Cuma saati denedim belki yoğunluk azalır diye o ara girebildim şimdi herkesin uyumasını mı bekliyim anlamadım ya
Sende de mi? İşin tuhafı bir şey soracak olsak muhatapta bulamıyoruz
Onu bende gördüm ama e-başvurular kısmından alınacak belgeye bakacaklarmış pazartesiden itibarenKızlar e devlete griş yapıp arama butonuna KAYIT SORGULAMA yazıcaksınız orada alt bölümlerde sgk kayıt sorgulama diye birşey çıkıyoronu indirceksiniz en altında bir kare kod var polis o kare kodla işlem yapıyormuş bize iş yerinden bu belge verildi birde iş yeri kaşeli imzalı bir kağıt verdi onunla geldik işe
Kızlar e devlete griş yapıp arama butonuna KAYIT SORGULAMA yazıcaksınız orada alt bölümlerde sgk kayıt sorgulama diye birşey çıkıyoronu indirceksiniz en altında bir kare kod var polis o kare kodla işlem yapıyormuş bize iş yerinden bu belge verildi birde iş yeri kaşeli imzalı bir kağıt verdi onunla geldik işe
Kimse tam olarak bilmiyor kiKimse neyin ne olduğunu bilmiyor ki.
Polisler bile bizim haberimiz yok dedi bana sabah.
vallahi bize iş yeri öyle yaptı kuzum birşeyde demediler pazara kadar geçerli falan diye onunla gidip geleceksiniz dediler.O işyeri kağıdı pazar akşamı 24.00 e kadar geçerli Papatya.
E devletten o kağıdı almazsan çalışamazsın.
onu hiç bilmiyorum iş yeri bilgi vermedi o konuda canımOnu bende gördüm ama e-başvurular kısmından alınacak belgeye bakacaklarmış pazartesiden itibaren
vallahi bize iş yeri öyle yaptı kuzum birşeyde demediler pazara kadar geçerli falan diye onunla gidip geleceksiniz dediler.
Kimse tam olarak bilmiyor ki
Biz bize denileni almaya çalışıyoruz, onlarda onlara söylenilene bakıyorlar
Dünden beri giriş olmuyor sistem hatası veriyor. Şirketin verdiğini polis dikkate almıyormuş. E-devlette görünmesi gerekiyor diyorlarmış.E-devletten çalışma izin belgesi alabilen var mı? Ben başvuru ekranına kadar geldim fakat adres hatası diyerek hata verdi sonrasında sayfadan attı başa döndüm bekliyorum şimdi
biz kendimizmi başvuru yapıyoruz iş yerinin yapması gerekmiyormu o başvuruyu canımO yasal değil işte canım.
Eğer e devletten aldığın kağıt olmazsa ceza yazarlar.
Hem belki de bu işten muaf değilsinizdir.
Sen bir muhasebeyle konuş istersen.
biz kendimizmi başvuru yapıyoruz iş yerinin yapması gerekmiyormu o başvuruyu canım