Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba biryerde çalışıyorum ve çalışma arkadaşımla çok fazla muhabbet etmiyorum bazı hareketleri sinir ediyor ve canım sıkılıyor bebek düşündüğümüz içinde başka bir yere başlamak istemiyorum çok sıkılıyorummm ...
arkadaşlar merhaba biryerde çalışıyorum ve çalışma arkadaşımla çok fazla muhabbet etmiyorum bazı hareketleri sinir ediyor ve canım sıkılıyor bebek düşündüğümüz içinde başka bir yere başlamak istemiyorum çok sıkılıyorummm ...
Yani burdan ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki? Gebelik için uygun bir ortamsa daha ne istiyorsun. Sohbette etmeyi ver. Başka mesgaleler bul kendine. Zamanın olunca kitap oku mesela.
Yani burdan ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki? Gebelik için uygun bir ortamsa daha ne istiyorsun. Sohbette etmeyi ver. Başka mesgaleler bul kendine. Zamanın olunca kitap oku mesela.
bende bı odada yalnızım ama ısımı yapıyorum arta kalan zamanda hatta ısımı yaparken muzık bıle dınledıgım oluyor kımseye ıhtıyacım olmuyor anlayacafın deneyebılırsın yetkılın ıızn verdıkten sonra sorun yok .