• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma arkadaşı...

Seten2611

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
968
307
23
34
arkadaşlar merhaba biryerde çalışıyorum ve çalışma arkadaşımla çok fazla muhabbet etmiyorum bazı hareketleri sinir ediyor ve canım sıkılıyor bebek düşündüğümüz içinde başka bir yere başlamak istemiyorum çok sıkılıyorummm ...

Yani burdan ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki? Gebelik için uygun bir ortamsa daha ne istiyorsun. Sohbette etmeyi ver. Başka mesgaleler bul kendine. Zamanın olunca kitap oku mesela.

Yani burdan ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki? Gebelik için uygun bir ortamsa daha ne istiyorsun. Sohbette etmeyi ver. Başka mesgaleler bul kendine. Zamanın olunca kitap oku mesela.
Kitap zaten okuyorum ben tam anlatamadım sanırım iş hakkında bişey bilmiyor fakat biliyormuş gibi yapıyor sabahtan akşama kadar aynı yerdeyiz sonuçta

Kitap zaten okuyorum ben tam anlatamadım sanırım iş hakkında bişey bilmiyor fakat biliyormuş gibi yapıyor sabahtan akşama kadar aynı yerdeyiz sonuçta

Ortalık böyleleri ile dolu takılma işini yap ve mesain bitince çık, inan çok kastıgında hiç bişi değişmiyor

bende bı odada yalnızım ama ısımı yapıyorum arta kalan zamanda hatta ısımı yaparken muzık bıle dınledıgım oluyor kımseye ıhtıyacım olmuyor anlayacafın deneyebılırsın yetkılın ıızn verdıkten sonra sorun yok .

Back
X