- 11 Nisan 2017
- 683
- 968
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Öncelikle
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İltihap değil mantar akıntı vardır onuniçin vermiştir fitili.
Diaforminde kilonuz varsa vermiştir pcos hastalarının büyük kısmında şeker / insülin direnci var yoksada hızlı zayıflayın diyedir.
Ctesi çalışıyo musunuz? Çalışmıyosanız özelde devam ediceksiniz bu tedavi hergün hastaneye gitmeyi gerektirmiyo regliyken 3.günü test yaptırıp onun sonucunu göstericeksiniz okadar.
merabalar pkolo arkadasim test yapilmadan dostinex i nasil verdi dojdor anlamadim dostinex ptolaktin yuksekligi icin kullaniliyo diaformin ilacida insulin direnci icin pcolulara veriliyi genelde hem yumurta buyumede yardimci hemde kilo vermede .Bebek tedavisi icinmi gidiyosunuzÖncelikle acil olduğu için bu bölüme yazdım. lütfen konum taşınmasın. kimse görmüyor yardım alamıyorum.
Merhaba arkadaşlar 1.5 senelik evliyim 1 senedir polikistik over olduğu öğrendim. özel bir hastaneye gittim bana ve eşime testler verildi yaptırdım ama sürekli işten izin almak çok zor oluyor. çalışırken tedavi nasıl olacağım süreç nasıl işliyor.işten ayrılmam gerekiyormu lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun.
ayrıca testler daha yapılmadan diaformin 850 mg, iltihap için fitil antibiyotik, dostinex 0,5 mg verildi.
merabalar pkolo arkadasim test yapilmadan dostinex i nasil verdi dojdor anlamadim dostinex ptolaktin yuksekligi icin kullaniliyo diaformin ilacida insulin direnci icin pcolulara veriliyi genelde hem yumurta buyumede yardimci hemde kilo vermede .Bebek tedavisi icinmi gidiyosunuz
Yani brn o ilaci kullandim ama testten sonra kullandim prolaktinim yuksekti bi icmede adet oldum guclu bi ilac hemen prolaktinim dusmus .Tedavidede adetin ikinci gunu takibe gitmeye basliyosun sonra ilac veriyo doktor onu icmeye baliyosun gun asiri takibe cagiriyo yunurta buyuyunce catlatma ignesi veriyo oyle isde randevuyu calisma saatlerine gore alsanizevet bebek tedavisi için gidiyorum. zaten dostinex dediğim 2 küçük haptı 1 tanesini 2 ye böl bu hafta iç diğerini beklet dedi. bnde emin olamadığım için içmedim. sonuçta değerlerimi bilmeden kullanmam saçma olurdu
Yani brn o ilaci kullandim ama testten sonra kullandim prolaktinim yuksekti bi icmede adet oldum guclu bi ilac hemen prolaktinim dusmus .Tedavidede adetin ikinci gunu takibe gitmeye basliyosun sonra ilac veriyo doktor onu icmeye baliyosun gun asiri takibe cagiriyo yunurta buyuyunce catlatma ignesi veriyo oyle isde randevuyu calisma saatlerine gore alsaniz
oo ozaman cok zor izin verseler cabuk halloluyoda vermezlerse olmaz cunki adetin ikinci gunu basliyo yumurta buyumesine bagli pcolularda biraz uzun surebiliyo yumurta buyumesi gun asiri gtseniz bile atiyorum mesela bes alti defa takibe gitmeniz gerek herkeste degisiyo cunki takip sabah erken alsaniz randevu doktor daha gelmemis olabilir Allah yardim etsin ne desem bilemedimsaat 6 dan sonra kadın doğum doktorları kalmıyor malesef. iştende izin vermiyorlar nasıl olacak bilmiyorum yani.
ya bisey sorucam acaba siz kullandinizdami faydasini gordunuz kistleriniz filanmi kayboldu aktar vermedu bana prolaktin yuksek oldugu icinKadın hastalıkları ve pko için eski zamanlardan beri kullanılan hayıt tohumunu öneririm bitkisel bir destek olarak.Onun tentürünü de yapabilirsiniz, çayını da içebilirsiniz.Düzenli kullanımda kistlerin giderek yok olduğunu görebilirsiniz takiplerde.Hamile kalmaya da çok faydası var.
Sonrasi icin reglinle birlikte tedaviye baslayacak eger aşilama gibi birsey olursa igne ya da hap verir beş gun kullanip gidersin yumurta boyutuna bakar ona gore dewam eder ama bi on gun surer yaklasik ilk bes gin gitmezsin sonrasi ivin iki gune bir cagirir beş dk iş randevu alirsinizÖncelikle acil olduğu için bu bölüme yazdım. lütfen konum taşınmasın. kimse görmüyor yardım alamıyorum.
Merhaba arkadaşlar 1.5 senelik evliyim 1 senedir polikistik over olduğu öğrendim. özel bir hastaneye gittim bana ve eşime testler verildi yaptırdım ama sürekli işten izin almak çok zor oluyor. çalışırken tedavi nasıl olacağım süreç nasıl işliyor.işten ayrılmam gerekiyormu lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun.
ayrıca testler daha yapılmadan diaformin 850 mg, iltihap için fitil antibiyotik, dostinex 0,5 mg verildi.
ya bisey sorucam acaba siz kullandinizdami faydasini gordunuz kistleriniz filanmi kayboldu aktar vermedu bana prolaktin yuksek oldugu icin
Cok tesekkur ederim cevabin icin doktora hic sormuyorum direk kiziyolar sacma buluyolarBende de pko vardı, çayını üç dört kez kullandım.O arada hamile kaldığım için kullanmayı kestim.Bitkisel konularla ilgili eğitimler alıyorum.Oralarda çok bahsedilir ve kullanılması önerilir.Ama doktorunuza da bir danışın tabii.