çalışırken hangi müziği dinlersiniz?

design

iç savaştayım
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
263
1
96
Bursa
kısslar iş yaparken çalışırken hangi müziği ve kimi dinlersiniz? :dance:

ilk önce ben söyliyim çalışan biri olarak bugünlerde serdar ortaç dinliyorum özellikle ayrı gitme şarkısı süper. birde tasarım yaparken eğerki uçuştaysam emre aydın dinliyorum süper oluyo...... :sm_cool:

sizi gaza getiren müzikler neler hadi paylaşalım... kaydirigubbakcemile5

kıslar kimse müzik dinlemiyo heralde bi benmiyim çalışırken müzikle gaza gelen :delphin:

bend eis yerinde radyo dinliyorum, hem haber hem hava durumu hemde müzik herseyi dinlemek ögrenmek süper oluyor :-))

Ben iş yerinde hep radyo dinlerim.Geneldede slow türküşakkıdı

Huli81 bend eis yerinde radyo dinliyorum, hem haber hem hava durumu hemde müzik herseyi dinlemek ögrenmek süper oluyor :-))

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

bende çok sıkılınca radyo dinliyorum.... ama genelde bildiğim şarkıları dinlerim

Dün hiç yok gibi
Uzak, kasımdan soğuk gibi
Kar yağıyordu yalnızdım
Savaşlar cepheler
Sonra sen geldin
Arasından sislerin
Büyük yakaların vardı
Gösterişliydin
Dedin ki ben romeo
Gerçek aşkın savaşçısı
Yalnızlık bitti
Sil gözyaşlarını
Kavga etmez
Sever beni
Romeo romeo romeo
Sabaha kadar kucaklar beni
Romeo romeo romeo
Hassas tüy gibi
Umut giyindim zırh gibi
Ağlıyordum yalnızdım
Seyirciler sahneler

işte beni gaza getiren şarkı

Dün hiç yok gibi
Uzak, kasımdan soğuk gibi
Kar yağıyordu yalnızdım
Savaşlar cepheler
Sonra sen geldin
Arasından sislerin
Büyük yakaların vardı
Gösterişliydin
Dedin ki ben romeo
Gerçek aşkın savaşçısı
Yalnızlık bitti
Sil gözyaşlarını
Kavga etmez
Sever beni
Romeo romeo romeo
Sabaha kadar kucaklar beni
Romeo romeo romeo
Hassas tüy gibi
Umut giyindim zırh gibi
Ağlıyordum yalnızdım
Seyirciler sahneler

işte beni gaza getiren şarkı

bence çok severim bu şarkıyı :dance:

Ben iş yerinde görevimden dolayı telefonlarla boğuştuğumdan öle radyo falan dinleyemiyorum çok şanslısınız kızlar... Ama şu sıralar Bebe'nin Tu Silencio adlı parçası sürekli telefonumda dönüyo duruyo buna benzer şarkılar var mı bildiğiniz bana tavsiye edebileceğiniz? Ben buna benzer şarkılar arıyorum ama bulamadım.. Sesler yumuşak müzik ağırdan geliyo ama baymıyo hareketde var yabancı sözleri olması nedeniyle dinlerken problem yaşamıyorum Türkçe şarkılar dinlesem telefonla görüşme yaparken sorun yaşarım :)

hareketli tercih etmiyorum kafam karışıyo.. internetten lovetürk fm i açıyorum onu dinliyorum pop slow çalıyolar...

o günkü keyfime göre değişiyor...
genelde bir kaç cd var onlar işte ama favorim
metin&kemal kahramanın ferfecir albümü
evanescence-hüsnü arkan şarkıları

sodi-certila bendeEvanescence çok severim...My Immortal şarkısıysa benim için ayrı bi şi bunu dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar ayrıca klıbide çok güzel

eğer aklımı işime vermem gereken bir durum varsa kalsik ,enstrumantal müzik dinlerim....Farid FArah bugünlerde dinlenmek için tercih sebebim Anroozha serisi...

sabah çok erken gittiysem ve henüz personeller gelmediyse madonna, jlo gibi hareketli takılıyorum, gün içerisinde maalesef fırsat bulamıyorum :(( mesai bitimi genelde sezen aksu,yaşar yada mariah carey ile oluyor :))

ben artık radyo dinleyebiliyorum tabi cep telefonumdan biraz zahmetli oluyor çabucak şarjı bitiyo ama başka türlüde vakit geçmiyo napiiiim :) internetimiz kısıtlı olduğundan pc üzerinden radyo falan dinlemek mümkün değil burada :(
bu aralar eski yoğunluk yok sürekli radyo kulağımda best fm bağımlılık yaptı onu dinliyorum sürekli sabah cem arslanla gazoz ağacı ardından haberler saat 10:00'da Azru çıkıyo 12:00'de Ceyhun Yılmaz var 14:00'de Pınar Rating var 16:00'da Gönül Dostu Fusun var 17:00'de Cem Arslan Gazor var (süper sabahki haber formatı akşamki makara ama süper sarıyo) 18:00'de ana haber var ardından da Arıza Show var. hepsi süperler çok eğleniyorum vallahi :))) Bu durumdan da çok memnunum rahat rahat radyo dinleyebilmek ne güzel oluyomuş..

Back
X