Tamam canım şimdi dışardayım eve gidince oyuncak resmi koyucamevdekilerin fikrini alıp döncem 1-2 saate kadar olur mu :) elinizde başka eğitici oyuncaklar varsa onlarada bi bakmak isterim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El Çalışır durumdaki oyuncak listemiz bakmak isterseniz
- Konu Sahibi sabis79
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım olur şu an dışarıdayım eve geçince oyuncak ekliycem bebeğiniz ne kadarlıkevdekilerin fikrini alıp döncem 1-2 saate kadar olur mu :) elinizde başka eğitici oyuncaklar varsa onlarada bi bakmak isterim.
Rica ederim bebeğinizi güle güle büyütünmalesef evdekilerde fiyatı çok buldu tesekkür ederim ilgilendiğiniz için. bebeğim 6 buçuk aylık.
- 21 Mart 2015
- 1
- 0
- 1
- 42
Merhaba oyuncakta müzikler nasıl? şarkı var mı mesela,,Canım aktivite masamız bondigo müzik aktivite masası sıfır ürün istanbul kartalda oturuyorum ayrıca Avrupa yakasındaysanızda elden teslim edebilirim bebeğiniz 6 aydan büyükse çok eğlenerek kullanır bu oyuncağı
Var canım ama kısa kısa çocuğu yönlendiren cümleler var daha çok bu gece bu gündüz ben mutlu bir atıcının vs piyano kısımda müzikali ayrıca orta kısmı alfabe şarkılı Özellikli eğlenceli bir oyuncak ama en fazla 2 yaşına kadar oynar ona göre karar ver istersenMerhaba oyuncakta müzikler nasıl? şarkı var mı mesela,,
- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
Duruyor canım kargoyu bilmiyorum ama çok hafif bir oyuncak çok tutmaz herhaldeIyi akşamlar masalci kuzu duruyormu bide acaba kargosu ne kadar tutar
Duruyor canımaktivite masası duruyor mu?
Canım resmi var ama yine korumaya çalışırım çocuklar hızlı büyüyor valla bizimki hemen başka oyuncaklara geçti çok ilgilenmedi ama benim arkadaşın kızı 21 aylık oldu hala elinden düşürmüyor karar senin tereddüt etmekte haklısı ben hala oyuncak konusunda oğluma yetişemiyorumMerhaba aktivite masasının resmini koyabilir misiniz? Tabi satílmadíysa. Birde acaba neden kullanmadíníz? Bebeğimiz sevmedi mi yaşına mi uygun değildi? Oğlum9 aylık oldu pek oyuncak oynamiyoruz oynamazsa diye bende tereddüt ettim o yüzden soruyorum.iyi aksamlar
Poco
pocoyo bebek satıldı malesefPocoyo bebek müzikli 7.5 tl satilmadiysa elden alablirim pil durumu nasil kutusunda gerci ama oynanmadi mi hediye olacak da... boyu kac cm tesekkurler