• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Çalışır durumdaki oyuncak listemiz bakmak isterseniz

malesef evdekilerde fiyatı çok buldu :( tesekkür ederim ilgilendiğiniz için. bebeğim 6 buçuk aylık.

Canım aktivite masamız bondigo müzik aktivite masası sıfır ürün istanbul kartalda oturuyorum ayrıca Avrupa yakasındaysanızda elden teslim edebilirim bebeğiniz 6 aydan büyükse çok eğlenerek kullanır bu oyuncağı
Merhaba oyuncakta müzikler nasıl? şarkı var mı mesela,,

Merhaba oyuncakta müzikler nasıl? şarkı var mı mesela,,
Var canım ama kısa kısa çocuğu yönlendiren cümleler var daha çok bu gece bu gündüz ben mutlu bir atıcının vs piyano kısımda müzikali ayrıca orta kısmı alfabe şarkılı Özellikli eğlenceli bir oyuncak ama en fazla 2 yaşına kadar oynar ona göre karar ver istersen

Merhaba aktivite masasının resmini koyabilir misiniz? Tabi satílmadíysa. Birde acaba neden kullanmadíníz? Bebeğimiz sevmedi mi yaşına mi uygun değildi? Oğlum9 aylık oldu pek oyuncak oynamiyoruz oynamazsa diye bende tereddüt ettim o yüzden soruyorum.iyi aksamlar

Pocoyo bebek müzikli 7.5 tl satilmadiysa elden alablirim pil durumu nasil kutusunda gerci ama oynanmadi mi hediye olacak da... boyu kac cm tesekkurler

Merhaba aktivite masasının resmini koyabilir misiniz? Tabi satílmadíysa. Birde acaba neden kullanmadíníz? Bebeğimiz sevmedi mi yaşına mi uygun değildi? Oğlum9 aylık oldu pek oyuncak oynamiyoruz oynamazsa diye bende tereddüt ettim o yüzden soruyorum.iyi aksamlar
Canım resmi var ama yine korumaya çalışırım çocuklar hızlı büyüyor valla bizimki hemen başka oyuncaklara geçti çok ilgilenmedi ama benim arkadaşın kızı 21 aylık oldu hala elinden düşürmüyor karar senin tereddüt etmekte haklısı ben hala oyuncak konusunda oğluma yetişemiyorum

Back
X