Çalışan ve cocuklu anneler enerjınızı nasıl muhafaza ediyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kreşe başlatma şansınız var mı?

orda güzel yiyor ve uyuyorlar, hem de enerjisini atar, gece külçe gibi uyur

Bunun hapı var mı acaba canım ben kaynatmasını içemedım
Eksikliğini tespit edip mi kullanıyorsunuz acaba yoksa alınabilir mi kafaya göre
Bunu kullanıyorum.
Takip ettiğim bilgilerine güvendiğim bir doktor herkesin kullanmasını tavsiye ettiği için almıştım. Ben 2. Kutuyu kullanıyorum. İçinde 60 tane var. Unuttuğum günlerde oluyor 2.5 ay gidiyor. Akşamları yemekten sonra kullaniyorum

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-13-18-31-10-016_com.android.chrome.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 39
Reactions: The
Calismiyorum ama calismaya donmek icin 24 ayini doldurup krese baslamasini bekliyorum. Simdi 17 aylik ve gunler uzerimden gecerek geciyor. Uykusu ve yemek yemesinin duzene girmesi icin aylarca cok mucadele ettim, haziran ayinda arka arkaya birkac geziye gittik ve tum duzeni bozuldu. Simdi bu korkunc sicak gunlerde her bakimdan yeniden mucalede veriyorum ama mutlaka multivatimin takviyesi ve omega 3 aliyorum. Zaman zaman aldigim takviyeler degisebiliyor. Depresyon, unutkanlik vs. basa cikmak cok zor. Benim en iyi ilacim calismak ve sosyallesmek ama su an malesef mumkun degil

Tek çocuk hiç çocuk iki çocuk çok çocuk diyorum.
Kardeş kıskançlığı ile birlikte kalıci huy değişikliği mental olarak daha yorucu oldu bizim hayatımizda.
Sürekli birbirlerinden şikayet, oyuncak paylaşma falan yorulduk ama uyurken çok tatlılar

Boşandık çocuk baba ne bilmıyor kreşte 4,5 yasında altı bezı olmayacak anca öyle alıyor bıraz daha dişimi sıkayım, en iyi

Teşekkür ederım bu, kaynama mı yoksa hap mı hap ise hemen şimdi siparıs verecegım

Bu işin kızı erkeği yok arkadaşlar.Eger varsa on tane erkek çocuğuna bedel bı kızım var.10 aylıktan beri gündüz uykularını bıraktı.Gece 2 ye 3 e kadar evde geziniyo,yemek yiyo,oyun oynuyo.İnat ötesi bir bebek.Kendi istediği dışında bi alternatifi asla kabul etmiyo.3 gündür kayınvalidemin evinin karşı bahçesindeki 2 tane dogoya kafayı taktı Köpekler havlamaktan ortalığı yikiyo bizimki onlara gitmek için kendini yerlere atiyo.Havuza girmek istiyo sokuyoruz bu sefer de 2 saat gecio ama çıkmam diye kendini parcaliyo.45 derece sıcakta bahçede gezicem diye sokaklarda yerlerde agliyo.Yemege gitsek yere koyar koymaz vın.Donusumlu yemek yiyoruz bu sebeple.Ama bı de gülüşü var ki işte o bı gülüşü dedikleri gülüşe geciveriyo hepsi6 aylıktı bebeğim ben ise dondugumde.Suan 19 aylık.Eve gelen yardımcım da yok.Herseyi ben yapıyorum.Yemek hariç.Zor mu evet çok zor.Dinlenmeye halim kalmadığı oluyo.Cok yorulunca da dinlenemio ki insan.Hem ev hem iş çok zor.Evin asla eski temizliği yok.Olmasi da imkansız.Alistim ben de bu yarı temiz düzene

Kaç yaşında başlar kreşe? Kreş yaşını net bilmiyorum başlama zamanı gelirse rahat edersiniz o da enerjisini atar sosyallesir
Kreşe başlayınca da her hafta hastalanıyor yine bir oh denmiyor. Ben de o umutlarla gönderdim. İlk iki sene bir hafta tam gittiyse ikinci hafta ateşlendi. Bu sefer de sürekli hastalanması, iyileştirmesi, ateşi mahvediyor insanı

Bütün umudum yerle bir oldu suan

Edemiyoruz çünkü enerji olmuyor
Cocuk durmaz evi b.k götürür cocuk uyuduğunda tek bir bardak kaldıracak hal kalmaz çamaşırlar yıgilir gider vs vs
Su an aynı durumdayım. Depresyona girmek üzereyim. Cocukla asla iş yapamıyorum. Evi supursem ya kapatıyor ya fişi topluyor. Bulaşık, camasir yerleştirsem alıp atıyor, geri çıkarıyor. Günü sadece ona ayirsam evi bok götürüyor. Eve biri pat diye gelecek diye çok korkuyorum.

Ben de aynı durumdayım misafir gelse bile tüm eşya yatak odasına yıkılıyor ordan yine odalara dağılıyor ve asla toplanmiyor
Benim daha fişi çekemez ama küçük olduğu için ağlıyor al diye
Tek elle de iş olmuyor

Ben de aynı sebepten bosandım aynı 26 aylık cocuk 2 yaş krizi deli olacam az kaldı allahım gececek diyorum

Canım kayınvalide baktığı için zorlandığın yerler oluyor mu

Canım kayınvalide baktığı için zorlandığın yerler oluyor mu

Eşim ve kayınvalidem sınır bilmez insanlar olsaydı yada ben çok takıntılı biri olsaydım zorlanırdım. Normalden çok daha fazla görüşüyoruz ama şu an kötü hissetmiyorum. Çocuğuma eğitim anlamında da olumlu etkileri var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…