- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.013
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kayınvalidelerde hem bahçe var hem de teras.Ben sürekli kayınvalideme gider oldum bahçeye çocuğu bırakmak için düşün ne kadar vahim bir durumdayım
Ruhun sende olmuyor gibi her yere sürüye Sürüye cesedin gidiyor Tek basina cocuk buyutmekkk coggg zorrrr ben daha is hayatinda degilim kışın bakacam is Allahimm sana geliyorum olurum sanirim
Annelik çok zor ya hele ben bir de ikinciyi doğurdum bitigim şu anaynı ben çocuk bırakmıyor kı yapalım süreklı asılıyor süreklı cekıstırıyor süreklı güresmek ıstıyor annelerının kıymetını bılsınler
Kreşe gitmesi ıcin 4,5 yaş ve altı, bağlanmaması şartı arıyorlar şekerım küçük bölge burası kreş imkanı yok daha küçük çocuklar içinKaç yaşında başlar kreşe? Kreş yaşını net bilmiyorum başlama zamanı gelirse rahat edersiniz o da enerjisini atar sosyallesir
Benim kayınvalidelerde hem bahçe var hem de teras.
Haftada bir bile gidince çok geliyor bana.
Evde kendim idare etmek daha iyi.
Orada her kafadan bir ses çıkıyor,daha çok yoruluyorum.
Evde nasıl durduruyorsun?Benim oğlum da 20 aylık. O da çok sıkılıyor. Ama ben de öyle aman aman enerji sahibi bir insan değilim, akşama kadar onu dışarı cikaramam açıkçası. Sürekli mızmız geziyor evin içinde, boğuluyorum bazen. Mesela bugün öğle uykusunu yalnızca 15 dk falan uyudu. Tahammül sınırlarımi zorluyor
Durduramıyorum gerçekten ama dışarıda da zaten kendi başına oynamıyor yine beni sürekli peşinde koşturuyor veya oyunlarına dahil etmeye çalışıyor yani içeride de dışarıda da aynı . Zaten hiç çıkmıyor değilim günde 1-2 defa çıkıyoruz :)Evde nasıl durduruyorsun?
Mesela ben evden o gün hiç cikarmasam kendimi dograrim herhalde
Tahmin edebiliyorumRuhun sende olmuyor gibi her yere sürüye Sürüye cesedin gidiyor 
Eksikliğini tespit edip mi kullanıyorsunuz acaba yoksa alınabilir mi kafaya göreBen magnezyum kullanıyorum.
Kısa uykumu daha kaliteli almamı sağlıyor.
Sabahları dayak yemiş gibi uyanmiyorum, daha enerjik oluyorum.
babası nerde bu arada?2 yasında çocuğum var agustosta 2 yasına girecek ele avuca, sıgmıyor benı görünce mız mız gece uyumaz ge ortası kalkar ailem yaşlı annem yattık yerden çocuğuma bakmaya caşısıyor eve gel yemek yap cocugım yemekte yemiyor kuş, kadar yiyeceklerle duruyor.. Sureklı gezmek ıstıyor akşama kadar mahalle yada parka gıdıyorum yorulsum eğlensin dıye ama yorulmak ne bilmiyor hıc bır şeye yetısemıyorum dınlenemoyorum banyoya gıreyım desem çocuktan rahat yok oda benimle gırer benimle çıkar yanı çok yorgun bıtık ve tukenmısım şarjı bıtık telefon gibiyim enerjımı nasıl toplayabilirim dodeks iğne olmaya basladım oda enerjı yapmadı 100 yıl uyuyan prenses masalına gırıp uyumak istiyorum
Allah, yardımcınız olsun benım bölüşebılecek kımsem yok kumarcı adamdan daha yenı bosandım çocuk ne bılmez çocukta baba ne bilmiyor annem yaşlı hasta yattıgı yerden bakmaya calısıyor babam gezdırıyor bır tek... Eve gıtmesı daha sorun benım ıcın iş yerinde bır nebze dınlenıyorum evde süreklı ayaktayım birde hiç birşey yemıyor begendıremıyorum süreklı gezmek ıstıyor kosturalım güreselım ıstıyor bende 33 yasındayım o eskı halimden eser yok şekerımbabası nerde bu arada?
benim kızım da 27 aylık, kreşe yeni başladı, her gün kreş sonrası ağlama krizleri yaşıyoruz, hem 2 yaş sendromu hem tüm günün duygu boşalması.... ben de çalışan bi anneyim ama eşimle birbirimize destek oluyoruz, her şeyi bölüşüyoruz, dolayısıyla yorgunluğu da bölüşüyoruz.. size de tavsiye ederim.