• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan ve cocuklu anneler enerjınızı nasıl muhafaza ediyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç yaşında başlar kreşe? Kreş yaşını net bilmiyorum başlama zamanı gelirse rahat edersiniz o da enerjisini atar sosyallesir

Toplayamıyorum bakıcinın da benim de eşimin de canıni çikariyor esim diyor ki ben işte ağır kaldırirken bu kadar yorulmuyorum 🤣 Ben her gün is icin il degistiriyorum serviste uyuyorum arkadas diyor ki beşik mi salladın uyumaya calisan cocugu sallamaya kurban olayım

Ben sürekli kayınvalideme gider oldum :KK70: bahçeye çocuğu bırakmak için düşün ne kadar vahim bir durumdayım
Benim kayınvalidelerde hem bahçe var hem de teras.

Haftada bir bile gidince çok geliyor bana.

Evde kendim idare etmek daha iyi.

Orada her kafadan bir ses çıkıyor,daha çok yoruluyorum.

Biri 6 aylık, diğeri 19 aylık iki kızım var. Büyük olan canımı okuyor. Patlamaya hazır bomba gibi. 1dk boş bırakmaya gelmiyor. Ben çalışmadığım halde gece bayılmış bir vaziyette yatağa giriyorum.
Benim eşim Supradyn multivitamin kullanıyor. Çok sigara ve fazla kilo sebebiyle halsizliği için. Supradyn’in faydasını görüyor.

Benim oğlum da 20 aylık. O da çok sıkılıyor. Ama ben de öyle aman aman enerji sahibi bir insan değilim, akşama kadar onu dışarı cikaramam açıkçası. Sürekli mızmız geziyor evin içinde, boğuluyorum bazen. Mesela bugün öğle uykusunu yalnızca 15 dk falan uyudu. Tahammül sınırlarımi zorluyor 😐

Benim kayınvalidelerde hem bahçe var hem de teras.

Haftada bir bile gidince çok geliyor bana.

Evde kendim idare etmek daha iyi.

Orada her kafadan bir ses çıkıyor,daha çok yoruluyorum.

Benim kayınvalidemlerde de aynı şekilde bahçe var, teras var.

Kızım istediği gibi eğleniyor.

Bir de bizimkilerin ikisi de emekli öğretmen. Çocuğuma eğitim anlamında da çok katkıları oluyor.

İşe gittiğimde kışın bakıyorlar bir de.

Evlerimiz çok yakın çok yorulunca eve geçiyorum :)

Benim daha çok şaşırdığım böyle çocuktan sonra 2.ciye cesaret edenler😱

6 yaşında bile geçen hızını alamayıp peteğe tosladı ve gözünün altını morarttı.

Allah sağlık versin hepsine 3 yaş sonrası biraz rahatlarsınız sabır ama tam anlamı ile rahatlık bir anne için yok gibi bir şey. Baba destek olacak başka yol yok.

Benim oğlum da 20 aylık. O da çok sıkılıyor. Ama ben de öyle aman aman enerji sahibi bir insan değilim, akşama kadar onu dışarı cikaramam açıkçası. Sürekli mızmız geziyor evin içinde, boğuluyorum bazen. Mesela bugün öğle uykusunu yalnızca 15 dk falan uyudu. Tahammül sınırlarımi zorluyor 😐
Evde nasıl durduruyorsun?
Mesela ben evden o gün hiç cikarmasam kendimi dograrim herhalde😁

Bugün babamın bahçesinde bütün fideleri yolarken yakaladim.
Bütün toprağı kazimis atmış yere.
Durdurmaya çalıştıkça bana sardi.
Eline bir su şişesi verdim naneleri sula dedim.
Gitti beni suladi😁
Ah ne desem ziddini yapıyor.

Evde nasıl durduruyorsun?
Mesela ben evden o gün hiç cikarmasam kendimi dograrim herhalde😁
Durduramıyorum gerçekten ama dışarıda da zaten kendi başına oynamıyor yine beni sürekli peşinde koşturuyor veya oyunlarına dahil etmeye çalışıyor yani içeride de dışarıda da aynı . Zaten hiç çıkmıyor değilim günde 1-2 defa çıkıyoruz :)

Ben magnezyum kullanıyorum.
Kısa uykumu daha kaliteli almamı sağlıyor.
Sabahları dayak yemiş gibi uyanmiyorum, daha enerjik oluyorum.

• Beğen
Reactions: The
2 yasında çocuğum var agustosta 2 yasına girecek ele avuca, sıgmıyor benı görünce mız mız gece uyumaz ge ortası kalkar ailem yaşlı annem yattık yerden çocuğuma bakmaya caşısıyor eve gel yemek yap cocugım yemekte yemiyor kuş, kadar yiyeceklerle duruyor.. Sureklı gezmek ıstıyor akşama kadar mahalle yada parka gıdıyorum yorulsum eğlensin dıye ama yorulmak ne bilmiyor hıc bır şeye yetısemıyorum dınlenemoyorum banyoya gıreyım desem çocuktan rahat yok oda benimle gırer benimle çıkar yanı çok yorgun bıtık ve tukenmısım şarjı bıtık telefon gibiyim enerjımı nasıl toplayabilirim dodeks iğne olmaya basladım oda enerjı yapmadı 100 yıl uyuyan prenses masalına gırıp uyumak istiyorum
babası nerde bu arada?

benim kızım da 27 aylık, kreşe yeni başladı, her gün kreş sonrası ağlama krizleri yaşıyoruz, hem 2 yaş sendromu hem tüm günün duygu boşalması.... ben de çalışan bi anneyim ama eşimle birbirimize destek oluyoruz, her şeyi bölüşüyoruz, dolayısıyla yorgunluğu da bölüşüyoruz.. size de tavsiye ederim.

babası nerde bu arada?

benim kızım da 27 aylık, kreşe yeni başladı, her gün kreş sonrası ağlama krizleri yaşıyoruz, hem 2 yaş sendromu hem tüm günün duygu boşalması.... ben de çalışan bi anneyim ama eşimle birbirimize destek oluyoruz, her şeyi bölüşüyoruz, dolayısıyla yorgunluğu da bölüşüyoruz.. size de tavsiye ederim.
Allah, yardımcınız olsun benım bölüşebılecek kımsem yok kumarcı adamdan daha yenı bosandım çocuk ne bılmez çocukta baba ne bilmiyor annem yaşlı hasta yattıgı yerden bakmaya calısıyor babam gezdırıyor bır tek... Eve gıtmesı daha sorun benım ıcın iş yerinde bır nebze dınlenıyorum evde süreklı ayaktayım birde hiç birşey yemıyor begendıremıyorum süreklı gezmek ıstıyor kosturalım güreselım ıstıyor bende 33 yasındayım o eskı halimden eser yok şekerım :uykucu:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back