Bunun hapı var mı acaba canım ben kaynatmasını içemedımBen magnezyum kullanıyorum.
Kısa uykumu daha kaliteli almamı sağlıyor.
Sabahları dayak yemiş gibi uyanmiyorum, daha enerjik oluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun hapı var mı acaba canım ben kaynatmasını içemedımBen magnezyum kullanıyorum.
Kısa uykumu daha kaliteli almamı sağlıyor.
Sabahları dayak yemiş gibi uyanmiyorum, daha enerjik oluyorum.
kreşe başlatma şansınız var mı?Allah, yardımcınız olsun benım bölüşebılecek kımsem yok kumarcı adamdan daha yenı bosandım çocuk ne bılmez çocukta baba ne bilmiyor annem yaşlı hasta yattıgı yerden bakmaya calısıyor babam gezdırıyor bır tek... Eve gıtmesı daha sorun benım ıcın iş yerinde bır nebze dınlenıyorum evde süreklı ayaktayım birde hiç birşey yemıyor begendıremıyorum süreklı gezmek ıstıyor kosturalım güreselım ıstıyor bende 33 yasındayım o eskı halimden eser yok şekerım
Bunun hapı var mı acaba canım ben kaynatmasını içemedım
Bunu kullanıyorum.Eksikliğini tespit edip mi kullanıyorsunuz acaba yoksa alınabilir mi kafaya göre
Boşandık çocuk baba ne bilmıyor kreşte 4,5 yasında altı bezı olmayacak anca öyle alıyor bıraz daha dişimi sıkayım, en iyibabası nerde bu arada?
benim kızım da 27 aylık, kreşe yeni başladı, her gün kreş sonrası ağlama krizleri yaşıyoruz, hem 2 yaş sendromu hem tüm günün duygu boşalması.... ben de çalışan bi anneyim ama eşimle birbirimize destek oluyoruz, her şeyi bölüşüyoruz, dolayısıyla yorgunluğu da bölüşüyoruz.. size de tavsiye ederim.
Teşekkür ederım bu, kaynama mı yoksa hap mı hap ise hemen şimdi siparıs verecegımBunu kullanıyorum.
Takip ettiğim bilgilerine güvendiğim bir doktor herkesin kullanmasını tavsiye ettiği için almıştım. Ben 2. Kutuyu kullanıyorum. İçinde 60 tane var. Unuttuğum günlerde oluyor 2.5 ay gidiyor. Akşamları yemekten sonra kullaniyorum
Kreşe başlayınca da her hafta hastalanıyor yine bir oh denmiyor. Ben de o umutlarla gönderdim. İlk iki sene bir hafta tam gittiyse ikinci hafta ateşlendi. Bu sefer de sürekli hastalanması, iyileştirmesi, ateşi mahvediyor insanıKaç yaşında başlar kreşe? Kreş yaşını net bilmiyorum başlama zamanı gelirse rahat edersiniz o da enerjisini atar sosyallesir
Bütün umudum yerle bir oldu suanKreşe başlayınca da her hafta hastalanıyor yine bir oh denmiyor. Ben de o umutlarla gönderdim. İlk iki sene bir hafta tam gittiyse ikinci hafta ateşlendi. Bu sefer de sürekli hastalanması, iyileştirmesi, ateşi mahvediyor insanı
Su an aynı durumdayım. Depresyona girmek üzereyim. Cocukla asla iş yapamıyorum. Evi supursem ya kapatıyor ya fişi topluyor. Bulaşık, camasir yerleştirsem alıp atıyor, geri çıkarıyor. Günü sadece ona ayirsam evi bok götürüyor. Eve biri pat diye gelecek diye çok korkuyorum.Edemiyoruz çünkü enerji olmuyor
Cocuk durmaz evi b.k götürür cocuk uyuduğunda tek bir bardak kaldıracak hal kalmaz çamaşırlar yıgilir gider vs vs
Ben de aynı durumdayım misafir gelse bile tüm eşya yatak odasına yıkılıyor ordan yine odalara dağılıyor ve asla toplanmiyorSu an aynı durumdayım. Depresyona girmek üzereyim. Cocukla asla iş yapamıyorum. Evi supursem ya kapatıyor ya fişi topluyor. Bulaşık, camasir yerleştirsem alıp atıyor, geri çıkarıyor. Günü sadece ona ayirsam evi bok götürüyor. Eve biri pat diye gelecek diye çok korkuyorum.
Ben de aynı sebepten bosandım aynı 26 aylık cocuk 2 yaş krizi deli olacam az kaldı allahım gececek diyorumAllah, yardımcınız olsun benım bölüşebılecek kımsem yok kumarcı adamdan daha yenı bosandım çocuk ne bılmez çocukta baba ne bilmiyor annem yaşlı hasta yattıgı yerden bakmaya calısıyor babam gezdırıyor bır tek... Eve gıtmesı daha sorun benım ıcın iş yerinde bır nebze dınlenıyorum evde süreklı ayaktayım birde hiç birşey yemıyor begendıremıyorum süreklı gezmek ıstıyor kosturalım güreselım ıstıyor bende 33 yasındayım o eskı halimden eser yok şekerım
Doktora gittim sekerım d vitamini hapı ve dodeks iğne verdı bir nebzede olsa faydasını gördumBen de aynı sebepten bosandım aynı 26 aylık cocuk 2 yaş krizi deli olacam az kaldı allahım gececek diyorum
Doktora gittim sekerım d vitamini hapı ve dodeks iğne verdı bir nebzede olsa faydasını gördum
kas ağrılarına yorgunluğa iyi geliyor şekerım kramplara vs benımkı evde durmak istemıyor iş yapamıyorum geceye kadar gezıyoruz gündüzleride babam gezdiriyor doymuyor çocuklarCocugun kriz donemi geçmediği sürece d vitamini ne yapacak bana acaba
Canım kayınvalide baktığı için zorlandığın yerler oluyor muBenim kayınvalidemlerde de aynı şekilde bahçe var, teras var.
Kızım istediği gibi eğleniyor.
Bir de bizimkilerin ikisi de emekli öğretmen. Çocuğuma eğitim anlamında da çok katkıları oluyor.
İşe gittiğimde kışın bakıyorlar bir de.
Evlerimiz çok yakın çok yorulunca eve geçiyorum :)
Canım kayınvalide baktığı için zorlandığın yerler oluyor mu